james007 Objavljeno Januar 12, 2011 Opozori Objavljeno Januar 12, 2011 joooj tu je bil ta vikend k sm meu jst pol u pondelk izpit a ne...... Magari bi šou z vami. Bi bulš naredu.
Electric Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 Ne me kurblat, bom moral na hitro gor pa dol po šodrki preganjat sprehajalce Kaj pa parkiranje :naughty:
rokrs8 Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 (popravljeno) Lepo je obujati stare spomine, še lepše pa bo, ko bodo nastajali novi. Prvo pa sanacija motorja. Je bilo kar nekaj uničenega na podvigih 2010. Popravljeno Januar 13, 2011. Popravil rokrs8
Ni3ous Objavljeno Januar 13, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 (popravljeno) Rokrs kaj daj porihtraj, nova sezona se je začela. Se bojim, da bo na vidiku kaka naša huda skupna vikend tura, ti pa še ne boš "vozen". Kaj še nisi semeringa zamenjal al kaj moraš porihtat? Popravljeno Januar 13, 2011. Popravil Ni3ous
Ni3ous Objavljeno Januar 13, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 (popravljeno) Mater sem nakurjen k te slike gledam kdaj gremo? kam gremo spet? Limam še nekaj nevidenih iz tripa proti primorski... Si je kdo pogledal film Cross of Iron? Tle je bil posnet en del tega kr kul vojnega filma... Tole se pa v taboru pozno zvečer spomnemo, da imamo verjetno premal drv za čez noč in v podobleki, pa jasno zaradi varnosti-čelada mora bit na glavi v hosti... Ampak s sekiro glih ni to, to, kar je motorka in smo kmal obupal in raje poiskali kaj suhega lesa po tleh... Tam kjer se ne sme vozit... Lep teren v ozadju Kaj je blo pa tle nepredvidenega Rokrs ? Cccc, slaba higiena zob Spust od tle je bil tut kar lušten proti Senožečam Ima še kdo kake neobjavljene fotke ? Popravljeno Januar 13, 2011. Popravil Ni3ous Tiger, anja37 in Kor13 3
kađiva Objavljeno Januar 13, 2011 Opozori Objavljeno Januar 13, 2011 mam občutek, da bom zelo kmal skoraj nove Michelinke Anakee dol dal in nekaj bolj grobega gor dal TKC80 al pa kej podobnega, tolk da še zmer mal ceste normalno zvozi še ena fotka nekje za Savo v okolici KR Ni3ous 1
rokrs8 Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 (popravljeno) Še vedno semering ja. Bi že bil skrajni čas da porihtam tole. Mam pa tudi poviške bilince za zmontirati pa te ščite motorja moram malo prerihtati ker sem na obeh straneh že štel malenkost zavil. Hmm, kaj je blo tam nepredvidenega? Mislim da utrujenost. Popravljeno Januar 15, 2011. Popravil rokrs8
Ni3ous Objavljeno Januar 16, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2011 Danes po kosilu je blo sonce preveč mamljivo, da bi se držal v hiši... Nič kaj drastičen rajd, ampak je pasalo za uvod v novo sezono. Opažam pa da sem malo tehnično zarjavel čez zimo in tut kondicija ni to kar je bla na koncu lanske sezone. gsxf750 1
diskow Objavljeno Januar 18, 2011 Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 Matr imas ozke boke. Elegantno ! Ja jaz sem se tudi ce vikend vozil in sem opazil, da sem precej rusty
Barth Objavljeno Januar 18, 2011 Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 Danes po kosilu je blo sonce preveč mamljivo, da bi se držal v hiši... evo, kontra - pogled z gorjancev, na sever, nedelja popoldne Ni3ous 1
Ni3ous Objavljeno Januar 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 evo, kontra - pogled z gorjancev, na sever, nedelja popoldne Barth dobrodošel med enduraši. Si nam le pokazal svojega Dark Wader-ja. Nice! Upam da so prvi vtisi zadovoljivi!
rokrs8 Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Gre kdo? 11., 12., 13. februarja 2011 bomo v Kamniški Bistrici spet organizirali slovenski odgovor na nemški Elefanten treffen (v malem )!!! to je III. SLONČKOVA RINGARAJA!!! »Slonček se vrača«
Robster Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Js najbrž grem, upam da bo še kdo od vas tam Drugač je pa vreme fenomenalen za drajsat po hosti, ampak dopoldne, dokler je zmrznjeno Cestne gume pa to... BTW: Sej skor ne upam vprašat, ker se še sam sebi zdim butast, ampak: se sme vrezat dodaten profil v gumo? Gume 180 širine se ne dobi v bolj grobem profilu... ko prideš na mehko/mokro/blato samo še vrti Bo treba najbrž motor menjat!?
Ni3ous Objavljeno Februar 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Robster to moraš definitivno kupit enduro in tistega italijana prodat nekomu, ki ve kaj pomeni Moto Guzzi. Sem ziher da bi užival, ker maš tsto enduraško žilco v sebi. Postavi dobro ceno, prodaj in kupi nekaj, kamor se da nataknit enduro gumce, pa ti ne bo nikdar žal. Rokrs za ringarajo pa sem zgleda že prevelik softič...
rokrs8 Objavljeno Februar 10, 2011 Opozori Objavljeno Februar 10, 2011 Robster gume se režejo na viličarjih ne na motorjih. Kupi si motor. Ni3ous sej jaz tudi ne grem. Mislim da sem prišel v ta leta ko se bo pred športnimi aktivnostmi treba malo segreti in razgibati.
franc Objavljeno Februar 11, 2011 Opozori Objavljeno Februar 11, 2011 Mislim da sem prišel v ta leta ko se bo pred športnimi aktivnostmi treba malo segreti in razgibati. :lol1: :lol1: Oprosti, ampak se nisem mogel zadržati. Počaki da prideš v moja leta... lp Franc
kađiva Objavljeno Februar 11, 2011 Opozori Objavljeno Februar 11, 2011 ker mam Elefanta se že spodobi, da grem na Slončkovo ringarajo
Robster Objavljeno Februar 11, 2011 Opozori Objavljeno Februar 11, 2011 ker mam Elefanta se že spodobi, da grem na Slončkovo ringarajo Kdaj pa prideš? Je tvoj motor prvi na mojemu seznamu Pa da ga od blizu pogledam
rokrs8 Objavljeno Februar 11, 2011 Opozori Objavljeno Februar 11, 2011 Franc glavno da je veselo. Slončki uživajte.
container Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Ne zastopim ... a če klikneš "spremljaj to temo" se po določenem času samodejno skensla? ker jest sm vsaj že parkrat kliknu, pa sm ŠE VEDNO SM ZAMUDU SLONČKA, ker nism dobu apdejtov. sicer pa sem v torek dokončno pošravfal bajso in odpelal prvo letošnjo, po jajcih. Seveda ni šlo, da ne bi zavil malo na njivo, ki so tako zimsko zmrznjeno vabljive... pa sm skor tam ostal, ker se ugreza Sicer pa smo kar zasedal v garaži čez zimo: - nova armatura, števci, luč, šajba - žmigavci od Buell, ki se ne zlomijo, če se bajk zvrne - nova žica + kapa za svečko je zamenjala preperelo staro - zamenjana dihtunga u vilcah - zamenjan zlomljen nosilec za givi - olefilter čaka pa še me: - ufo ščitniki za roke - crashbars
Ni3ous Objavljeno Februar 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Container vidim, da si resno vzel upgrejde in se pridno pripravljaš na sezono. Lepo videt da nisem samo js tak frik... No sej moja kobilca bo tut kmal perajt na novo sezono, še par detajlov, pol pa tut kako več sliko prlimam, pa opišem kaj sem čez zimo vse ponaredil. Ščitnike za roke pa le vzemi z alu ogrodjem, kot je nekje že franc omenjal. Js sem se tut mal nasankal s plastičnimi (stran vrgel 2 ducata €), ker sem sedaj nabavil alu, da bo vornk zaščita. Nova sezona se bliža...:naughty:
Robster Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Nova sezona se bliža...:naughty: :evilgrin: Se mi dozdeva da maš ti neki posebnega v mislih Upam da bom do takrat že mel par centimetrov višjo kobilco Container, škoda da te ni blo u Kamniško Bistrico, je blo prov fajn! Drugač ne maram motozborov, to je blo pa super!
Ni3ous Objavljeno Februar 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Imam! Samo še ne vem ali pred ali po Erzbergu... al pa kar ttisti vikend, pa da Erzberg prestavijo za en vikend.
Ni3ous Objavljeno Februar 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Hej momci! Nabavljam tale ogledala, za mojo kobilco, supr stvar, zložljivi, da se ne polomijo. Mislim vzeti, pa me je poštnina skor na rit vrgla... 28€!! Torej iščem še koga, ki bi kaj nabavil pri Touratechu, da si delimo poštnino... Interesenti -> PM Link: http://www.touratech.com/shops/001/shopping_cart.php Search items: https://www.touratech.com/shops/001/login.php
franc Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Hej momci! Nabavljam tale ogledala, za mojo kobilco, supr stvar, zložljivi, da se ne polomijo. Mislim vzeti, pa me je poštnina skor na rit vrgla... 28€!! Torej iščem še koga, ki bi kaj nabavil pri Touratechu, da si delimo poštnino... Interesenti -> PM Link: http://www.touratech.com/shops/001/shopping_cart.php Search items: https://www.touratech.com/shops/001/login.php Pojdi v TRG (oz. pokliči jih po telefonu), cena ista kot v katalogu, dobava v 1-2 tednih (odvisno od naročil), jaz sem jih kupil jeseni. Zaenkrat zelo zadovoljen. lp Franc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se