diskow Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 (popravljeno) Trio, Tenere, Transalp, ATwin. Enkrat dezevnega dne nekje nad Logom pri Brezovici ob LJ. Popravljeno December 8, 2011. Popravil diskow aders, RobiRoberto in Ni3ous 3
diskow Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 Lost in MUD. Enkrat dezevnega dne za Savo ob Ljubljani. Trio Tenere, Transalp, ATwin. Nekaj padcev in skode.... Nevem kaj je z zadnjo sliko, poslji mi jo Romzl se enkrat please. aders, Ni3ous in RobiRoberto 3
aders Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 A bo dost ? takšne paše za oči ni nikdar dost
Ni3ous Objavljeno December 11, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2011 Diskow res krasen izbor slik. Upam, da se še kje kaka najde. Če nisem tole celo že pokazal... gumidefekt na gozdni cesti, sredi ničesar. Imel sem vse potrebno s sabo, tko da v pol ure zaflikal in se peljal naprej. še ena blatna tenerejka iz našega poletnega srečanja Tale je od včeraj Danes je bil pa tut en hud trip, po oglarski deželi, ampak nisem slikal, je preveč dogajalo. LP aders in RobiRoberto 2
Barth Objavljeno December 11, 2011 Opozori Objavljeno December 11, 2011 še dobro, da se jaz bolj po makedamu vozim, ker če bi moral oprat tako usrano tenerejko, bi znoru.
Ni3ous Objavljeno December 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2011 Barth a potem se še vedno z vsem tistim blatom okol voziš na tej Tenerejki?
franc Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Tale je od včeraj LP Si tole v Nebesih? lp Franc gsxf750 1
Ni3ous Objavljeno December 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2011 V nebesih ja! Ko sem limal, sem pomislil nate, da boš verjetno ugotovil, ker imaš blizu vikendico. Lep razlgled je bil in lep nebeški sij na desnni strani Tole preprosto moram tut pokazat, ker je blo res smešno in zabavno http://www.youtube.com/watch?v=kez-TYEcU78&feature=youtu.be Pa še par letošnjih iz MNE Nekje pod Krimom Rab Nekje nad šebreljskem aders, sayo, gsxf750 in 1 other 4
franc Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Evo moje (samo nisem jaz avtor) "poletne" slike: "prazgodovinske" slike na skalah kampiranje "na črno" Ni3ous, sayo in aders 3
franc Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Pa še prav moje slike: Sušenje "podmornice", na srečo ne moje panorama kamping "taprav" camp meglen kamp starodavno pokopališče Nomadi (Nomads) zjutraj pred odhodom slavni rt obalna cesta trajekt čez mejo Bolj na soft (saj z moje strani). lp Franc sayo, aders in RobiRoberto 3
FreeBird Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Par mojih letošnjih slikic, Tut bolj soft varianta RobiRoberto, Ni3ous, nejcgs in 2 others 5
Ni3ous Objavljeno December 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2011 Nice! Boro kje si se to vozil?
FreeBird Objavljeno December 15, 2011 Opozori Objavljeno December 15, 2011 1 slika nad Strmico,2 slika Menina planina 2 slika Menina planina, 3 okolica Cerknega, 3 slika Menina Planina,4 okolica Cerknega 5 slika izi Dolenja trebuša LP Boris
FreeBird Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 Kratek filmček (20min) Colebatcha in Groma iz advrider-ja po Maroku. Za ogled filma potrebujete slinček.... :notworthy: http://vimeo.com/33038550 filipe, sayo, Ni3ous in 1 other 4
Bambi61 Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Kratek filmček (20min) Colebatcha in Groma iz advrider-ja po Maroku. Za ogled filma potrebujete slinček.... :notworthy: Za ogled filma potrebujete ...KTM-a O:-)
KeC Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Za ogled filma potrebujete ...KTM-a O:-) Colebatch vozi BMW-ja Xchallenge Je pa tole turo začel tudi bmw 800gs ampak se dokaj kmalu poslovil
Whiskey Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 (popravljeno) Hvala za link Boro. Na ADV-ju sem bolj gledal Colebatcheve fotke in čital tekst. Je pa zanimivo podoživljat trenutke pokrajine in pist po katerih sem se tudi sam vozil. Me zanima kaj bo nazaj prinesel Andrej. Še posebej iz puŠčavskega dela. Drugače pa že tečejo pogovori, da bi speljali letos Še pred poletnimi počitnicami Maroko na orto z manjŠo skupinico. Popravljeno Januar 3, 2012. Popravil Whiskey
Bambi61 Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 Colebatch vozi BMW-ja Xchallenge Je pa tole turo začel tudi bmw 800gs ampak se dokaj kmalu poslovil Malo sem se seveda pošalil,drugače pa se je s ture poslovil Xchallenge ,BMW 800GS se ni pokvaril! Tud Xchallenge so očitno popraviliker je na koncu videa spet zraven. Sicer pa čudoviti posnetki, tudi sam nameravam letos nekje konec aprila dol,čeprav me malo moti preveč turistično razpoloženje doli in "miljoni" motorjev .Sem pač bolj pristaš pravih pustolovščin , ko si res odvisen samo od sebe in (na žalost) tehnike, ne pada za vsakim vogalom najdeš moped ali dva! Ampak bom to požrl, ker še enkrat v Mongolijo (finančno) sigurno ne grem.
Whiskey Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 Colebatch je skuru elektro navitje alternatorja. So ga maročani v dopoldnevu previli, ... Na poti sta bila dva Rusa in Colebatch (UK). Trase vseh prevoženih pist so opisane s koordinatami v Chris Scott bukli: Morocco Overland.
diskow Objavljeno Januar 8, 2012 Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Pozdrav sirsi familiji endurasev. Naslovi iz mojega seznama preverjenih stvari na fishy pagu, mogoce tudi tebi ne skodijo: WRC RALLY: - Engineering The World Rally - Too Fast To Race (grupa b avti) - Still Too Fast To Race (zopet grupa b FORMULA 1: (old school) - Formula Villeneuve - Senna Movie - English (nov film o Senni, 2010) ZGODOVINA IN IZDELAVA: (da bos vedel kaj vozis in kaj ti je vsec) - National Geographic Megafactories Ducati (najnovejse o ducatiju) - Twist The Throttle Honda - Twist The Throttle Kawasaki - Twist The Throttle Suzuki - Twist The Throttle Yamaha - Twist The Throttle Ducati - Twist The Throttle BMW - Twist The Throttle MVAgusta - Twist The Throttle Bimota ADVENTURE RACING: - 30 Years Of Dakar (tole je DVD image) - Australasian Safari 2011 (avstralski reli, kot dakar) - Dust To Glory (baja reli) - DAKAR 2012 v HD Resoluciji (ce kdo ni zadovoljen z youtubom ima tle HD - jaz naprimer) Vsi Dakar 2012 Eurosport HD izseki, ki jih je uploadal uporabnik alexshurikus (razlikujejo se po etapah Day 1, day 2...) GP RACING: - Faster - the movie (film o GP) TEHNIKA VOZNJE VELIKIH ENDUR: (da bos vedel kaj delas med voznjo in kaj bi moral delat) - Dualsport Riding Techniques ADVENTURE: (verjetno prvi flimi, ki so me spodbudili o razmisljanju pojma adventure) - Mondo Enduro - Terra Circa - Race To Dakar - Long Way Round - Long Way Down Srecno. المغامرة diskow Link fishy paga dobis v reply na private: ps: za izboljsanje raitinga na piranji je najbolje, da sharas nekaj komercialnih fajlov, katere oflk na veliko downloada (recimo nove epizode hd dakar itd.) Ni3ous in Bors 2
Ni3ous Objavljeno Januar 8, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2012 Diskow hvala za takole urejene in na pladnju servirane podatke!
Šarc Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 No če bojo na Motosvetu še kdaj objavljali teste endur tipa "stroj za okli sveta" in dajali komentarje o obnašanju motorja izven asfaltiranih cest jim priporočam tole za referenco Lp T. gsxf750 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se