maus Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 ravno mi je oče sporočil, da so mi ukradli motor in poškodovali avto bzq 1
BREITNER Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Ko to berem .... jebemti, pa kje imate motorje parkirane, da lahko barabe tako nemoteno sunejo sorazmerno veliko in težko stvar!? To se ti mora "spipat", ko neke takega čuješ. Upam, da najdete svoje motorje! gsxf750 1
nxyz Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Lahko imaš še na tako dobrem mestu parkiran motor, če ga bodo želeli ukrasti ga bodo. Taka tatvina je dobro načrtovana. Maus, upam, da najdejo motor :closedeyes: DAMI34, thumper, TakeALookAround in 5 others 8
Popularna objava Jure Objavljeno Januar 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 :( Upam, da se najde.. Pa da karma poskrbi, da tisti ki je to naredu, dobi oreng porcijo, tako ali drugačno.. Kmet2, pikolo, thumper in 7 others 10
Frips Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 (popravljeno) .brisano Popravljeno Januar 8, 2014. Popravil Frips
Bmflar Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 ravno mi je oče sporočil, da so mi ukradli motor in poškodovali avto Upam, da najdejo prasce :jezen
KeC Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 ravno mi je oče sporočil, da so mi ukradli motor in poškodovali avto Fak, držim pesti, da najdejo storilca in motor. Meni so ta vikend vdrli v avto in praktično odtrgali stransko kljuko :S (slika v priponki) :( Upam, da se najde.. Pa da karma poskrbi, da tisti ki je to naredu, dobi oreng porcijo, tako ali drugačno.. Ravno včeraj dobil potrditev, da karma deluje in to prav grozljivo. Storilec, ki nam je vdrl v pisarno in bil osumljen še za malo morje podobnih podvigov je v prometni nesreči izgubil ud.
Efendi Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 ravno mi je oče sporočil, da so mi ukradli motor in poškodovali avto Sranje. Moje sožalje. Kje pa se je to zgodilo (lokacija)? Takoj ko pridem iz službe grem prečekirat moj motor. Pa ene 12 keten grem nabavit.
Popularna objava Pervy Objavljeno Januar 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 AAAAAAAAAAAAA ne Maus, pa ne glih tvojega!!!!! Ne vem kako boš zdaj naprej postopal ampak daj hitro en opis pa par slik, pa da damo čimprej na FB, Twitter,... če je kdo videl, pa da jaz še pošljem kolegom policajem, da bodo pozorni na razne Romune itd. To pa me boli ko da bi moj bil! Andrejcer, Fantocci, Frips in 7 others 10
bajsi Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 ob 10.12 so vedele vse enote v Sloveniji... Frips, corser, trebor in 5 others 8
Pervy Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 ob 10.12 so vedele vse enote v Sloveniji... He he he he saj sem vedel na koga se lahko zanesemo
gasperX Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 fak Maus ne se jebat.. upam da najdejo prasce...
Zivnorc Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Upam, da motor ne gre v predelavo...in da ga čimprej najdejo.... gasperX 1
gregorjanc Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Upam, da motor ne gre v predelavo...in da ga čimprej najdejo.... x2
DAMI34 Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Upam, da motor ne gre v predelavo...in da ga čimprej najdejo.... se bojim, da bo prej šel v izvoz. Maus vseeno upam, pa držim pesti. Kmet2 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Januar 8, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Maus,vse so že povedal,tko da držim pesti tud jaz za dober konec,do takrat se lohk pa z mojim vozš :closedeyes: Keiko, igorkr, Zivnorc in 9 others 12
TakeALookAround Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Ampak to morjo eni prov organizirano krast te mopede, ker jih gre ogromno iz teh "skupnih" garaz....to se notr prpele, nalozi v kombi pa gre....sej nben ne ve....v 2h urah je pa ze.....
corser Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Tragedija. Upam, da ga najdeš. Motor in cepca, ki mogoče tole celo bere! Mal heca: poglej kdo te je največkrat "lajku"... mogoče tam vidiš sled, ker mogoče je lajku moped:) pajkica 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Ma tmle v jarsah nej eno vabo nastimajo, en motorck lepo, pa opazvt....ja do konca zime jih majo.
'.' Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Eden lepsih zxov dalec naokoli :/ Sozalje
cikadina Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 mausi druzga ku poslat enga za vsaj malo tolažbe mi ne ostane.
Bremzer Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 To kradejo organizirano in ponavadi samo določene tipe kot je to pri avtih samo naši policaju so tu neučinkoviti ! ! Nevem zakaj negredo malo na intrenet,Bolho,Bovšji plac itd., kjer se prodajajo vse mogoči deli skoraj novi po minimalnih cenah.Tudi lokalni mehaniki točno vedo pri komu in za kateri tip avta se dobijo skoraj novi razni rezervni deli in to po neverjetni ceni npr. za skoraj nov zaganjač ali alternator samo ca 50 € !
BinaBana Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 pi**a!! to je blo zih za znanega kupca!! kdo bi ukradel tako ociten motor?? sej ga poznamo prakticno vsi.. :/
ludiluka Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 pi**a!! to je blo zih za znanega kupca!! kdo bi ukradel tako ociten motor?? sej ga poznamo prakticno vsi.. :/ Sej ta moped se ne bo nikoli več cel vozil ampak bo šel v dele kot večina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se