ofc Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Po pravici ne vem ker sem ga danes pripeljal iz servisa in tam je bila tudi montirana .Sem šel pa ćez mesto tako da ne morem ocenit! Kmet2, nisi povedal kako se ti šipca od Puiga obnese ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 10, 2015 Deli Objavljeno April 10, 2015 Kmet2, nisi povedal kako se ti šipca od Puiga obnese ? Za njega je cel motor drvarnica , njegovo mnenje ni zanesljivo. Če me še enkrat na kavo povabi, se mi bo Multistrada še zamerla, ker on ma prevelik kriterij, glede na to, da vozi novega KTM.ja Jaz bi pa tak rad MultiStrado preizkusil pa se prepričal na lastni koži, če je narejena zame...jaz sem tak zaljubljen Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 Za njega je cel motor drvarnica , njegovo mnenje ni zanesljivo. Če me še enkrat na kavo povabi, se mi bo Multistrada še zamerla, ker on ma prevelik kriterij, glede na to, da vozi novega KTM.ja Jaz bi pa tak rad MultiStrado preizkusil pa se prepričal na lastni koži, če je narejena zame...jaz sem tak zaljubljen Enkrat se zmenimo z ženami pa gremo na izlet,pa boš probal sam . Kmet2, nisi povedal kako se ti šipca od Puiga obnese ? Men manjka še tista dodatna šipca,še dobim vrtinčenje v zgornji del čela......visok sem pa 187...pa ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno April 11, 2015 Deli Objavljeno April 11, 2015 (popravljeno) 183. nižja pozicija šipce mi bolj odgovarja, je do ene 140 kr znosno, pri visoki sm pa k na ringlšpilu. Pa hrupno za znort. Morm zamenjat pa nism zihr, a bi vzel od pikes peak (al kaj podobnega) ta nizko, al pa neki takšnega: https://www.louis.de/en/artikel/mra-vario-touringscreen-with-abe-fuer-ducati-multistrada-1200-s/10006960?filter_bike_id=2161&list=62132257 Popravljeno April 11, 2015. Popravil ofc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 12, 2015 Deli Objavljeno April 12, 2015 183. nižja pozicija šipce mi bolj odgovarja, je do ene 140 kr znosno, pri visoki sm pa k na ringlšpilu. Pa hrupno za znort. Morm zamenjat pa nism zihr, a bi vzel od pikes peak (al kaj podobnega) ta nizko, al pa neki takšnega: https://www.louis.de/en/artikel/mra-vario-touringscreen-with-abe-fuer-ducati-multistrada-1200-s/10006960?filter_bike_id=2161&list=62132257 Evo to bom moral še dodatno nabavit in bo cool ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno April 12, 2015 Deli Objavljeno April 12, 2015 Če dukatisti dovolite en yamaha prispevek... Tud jest sem se rešil hrupa do nivoja, da ne rabim več zamaškov z MRA. Sem pa moral šipco odrezat na originalno višino. Kmet2 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Evo ,včeraj opravljen veliki servis na MTS ,pa naj mi še kdo reče da je BMW drag in presenjen :glare: To je pa drugi del .... Pa še so mi pogledali skozi prste za 6 ur dela ...........tak so men rekli .......evo fantje nove gume,velik servis ,napimpana ,sam Korziko odjadram pa gre v prodajo HyperJack, builder, gsxf750 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Evo ,včeraj opravljen veliki servis na MTS ,pa naj mi še kdo reče da je BMW drag in presenjen :glare: To je pa drugi del .... Pa še so mi pogledali skozi prste za 6 ur dela ...........tak so men rekli .......evo fantje nove gume,velik servis ,napimpana ,sam Korziko odjadram pa gre v prodajo Še popust si dobil, kaj jokaš . Kmet2 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Še popust si dobil, kaj jokaš . Dva servisa bi šprical pa bi mel že za enga Versysa dlicen, Fantocci, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Dva servisa bi šprical pa bi mel že za enga Versysa No vidš, sej se boš naučil vse to kar jaz že vem...ne veš še tega, da ko maš ti motor na servisu, jaz pridno nabiram kilometre....da ne boš konc sezone rekel, kako to, da mam lahko več km kot ti ? Kup si taprav motor da ne bo stalno na servisih, pa si zmagal Kmet2, skalar36, Fantocci in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 No vidš, sej se boš naučil vse to kar jaz že vem...ne veš še tega, da ko maš ti motor na servisu, jaz pridno nabiram kilometre....da ne boš konc sezone rekel, kako to, da mam lahko več km kot ti ? Kup si taprav motor da ne bo stalno na servisih, pa si zmagal Jaz imam že zdaj toliko km kot jih boš ti imel mogoče na koncu sezone :grim Če misliš da so pravi motorji Versys in Z potem potem nehaj mislit saj ni zdravo za tebe,pa še smejal se ti bodo Tapravi motor že imam ,za ženo iščem primernega :lol: skalar36, HyperJack, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Adijo pamet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Adijo pamet To je komentar na račun,MTS ali mene ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Jaz imam že zdaj toliko km kot jih boš ti imel mogoče na koncu sezone :grim Če misliš da so pravi motorji Versys in Z potem potem nehaj mislit saj ni zdravo za tebe,pa še smejal se ti bodo Tapravi motor že imam ,za ženo iščem primernega :lol: Pa jebo te se vidi da si Kočevar, trdoživ do amena, sploh ne razumeš, da si zdej ne morem nabavit mopeda za 20k€! Zame bo Z skoz taprav, prav lepo bo zgledal vs spoliran ob kaminu, se rajši bo prah s polic brisal . Versys je top študentski moped...aja sej res, zdej sem že 3mesece zaposlen od kdar mam diplomo :xx: Zgleda res skrajni cajt da ubodem en u iber hud moped...pa sem mislu da bo MTS...morda kar nova 2015? Misliš, da so odpravili vse to, kar tebi ni všeč na tem mopedu? Kaj če bi si vzel 2min cajta, pa naredil razpredelnico MTS vs. GS vs. KTM ? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 183. nižja pozicija šipce mi bolj odgovarja, je do ene 140 kr znosno, pri visoki sm pa k na ringlšpilu. Pa hrupno za znort. Morm zamenjat pa nism zihr, a bi vzel od pikes peak (al kaj podobnega) ta nizko, al pa neki takšnega: https://www.louis.de/en/artikel/mra-vario-touringscreen-with-abe-fuer-ducati-multistrada-1200-s/10006960?filter_bike_id=2161&list=62132257 Tako sem mel jaz na prejšnjem (Honda CBF 1000) in ni tako delovalo kot obljubljajo...al sem pa prepočas vozu za dosežen efekt. Sedaj imam tole Tigru in zadeva deluje tako kot pravijo...čeprav sem opazil ravno sedaj da je nekaj manjših razpok tam kjer so nosilci zgornje šipce...očitno so pritiski kar močni za kar je kriva verjetno tudi površina šipce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 na račun seveda To je komentar na račun,MTS ali mene ? Kmet2 in tadejh 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Pa jebo te se vidi da si Kočevar, trdoživ do amena, sploh ne razumeš, da si zdej ne morem nabavit mopeda za 20k€! Zame bo Z skoz taprav, prav lepo bo zgledal vs spoliran ob kaminu, se rajši bo prah s polic brisal . Versys je top študentski moped...aja sej res, zdej sem že 3mesece zaposlen od kdar mam diplomo :xx: Zgleda res skrajni cajt da ubodem en u iber hud moped...pa sem mislu da bo MTS...morda kar nova 2015? Misliš, da so odpravili vse to, kar tebi ni všeč na tem mopedu? Kaj če bi si vzel 2min cajta, pa naredil razpredelnico MTS vs. GS vs. KTM ? Ti nared razpredelnico in vprašanja jaz ti odgovorim .............enkrat Ducati ,nikoli več Ducati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 (popravljeno) Šit, pa ravno sedaj, ko jim je končno začelo uspevat na motoGPju... Popravljeno April 23, 2015. Popravil Fantocci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedfighttuning Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 (popravljeno) Ti nared razpredelnico in vprašanja jaz ti odgovorim .............enkrat Ducati ,nikoli več Ducati Baje da je nova Multistrada 2015 precej dodelana v primerjavi s prejšnjo generacijo. Te pripombe ki si jih imel glede nevoznosti v nižjih obratih so očitno pri Ducatiju slišali in nova mašina ima variabilne odmične gredi, kar naj bi precej izboljšalo lastnosti agregata pri vožnji v nižjih vrtljajih. Eden izmed novinarjev ki jo je testiral je rekel da je to prva Multistrada do sedaj, ki bi jo imel raje kot GS-a. Tako da mogoče bi pa lahko poskusu še enega Ducatija Če zaradi drugega ne, da bi lahko primerjal s prejšnjo generacijo in povedal če grejo z razvojem v pravo smer :naughty: Popravljeno April 23, 2015. Popravil speedfighttuning Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Jaz imam že zdaj toliko km kot jih boš ti imel mogoče na koncu sezone :grim Če misliš da so pravi motorji Versys in Z potem potem nehaj mislit saj ni zdravo za tebe,pa še smejal se ti bodo Tapravi motor že imam ,za ženo iščem primernega :lol: Ne spremljam tekoče stanje v tvoji garaži - kaj ni imela žena GS-a 800? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Ne spremljam tekoče stanje v tvoji garaži - kaj ni imela žena GS-a 800? Glede na to kar je Kmet napisal, ga bo imela spet ali pa mogoče KTM1050ADV! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Baje da je nova Multistrada 2015 precej dodelana v primerjavi s prejšnjo generacijo. Te pripombe ki si jih imel glede nevoznosti v nižjih obratih so očitno pri Ducatiju slišali in nova mašina ima variabilne odmične gredi, kar naj bi precej izboljšalo lastnosti agregata pri vožnji v nižjih vrtljajih. Eden izmed novinarjev ki jo je testiral je rekel da je to prva Multistrada do sedaj, ki bi jo imel raje kot GS-a. Tako da mogoče bi pa lahko poskusu še enega Ducatija Če zaradi drugega ne, da bi lahko primerjal s prejšnjo generacijo in povedal če grejo z razvojem v pravo smer :naughty: Novo MTS imam možnost probat in jo vrjetno tudi bom ,sam GSA je razred zase ,vrjem da vem kaj govorim ..... :grim bom pa z veseljem pokomentiral primerjavo ko jo izvedem Ne spremljam tekoče stanje v tvoji garaži - kaj ni imela žena GS-a 800? Prodal oziroma zamenjal za MTS . Glede na to kar je Kmet napisal, ga bo imela spet ali pa mogoče KTM1050ADV! Vrjetno je mal premajhna za KTM 1050.....167cm nekako me bolj mika XR BMW,Tracer Yamaha in podobni motorčki ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Vrjetno je mal premajhna za KTM 1050.....167cm nekako me JO bolj mika XR BMW,Tracer Yamaha in podobni motorčki ..... A ne bi bilo takole bolj prav? Kmet2, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 (popravljeno) A ne bi bilo takole bolj prav? Niti ne ,za mojo ženo je motorizem bolj tako kot za mene gledat opero,grem sam mi ni ravno ne vem kakšen užitek Seveda pa gledam tako da drugi motor paše tudi njej ,takrat ko ima zvezde poklopljene ,ko je PMS v mirovanju in podobni spremljevalni faktorji se tudi ona zapelje Popravljeno April 23, 2015. Popravil Kmet2 builder, pik1 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno April 23, 2015 Deli Objavljeno April 23, 2015 Vrjetno je mal premajhna za KTM 1050.....167cm nekako me bolj mika XR BMW,Tracer Yamaha in podobni motorčki ..... By the way: tvoja MTS in 1050 ADV imata oba sedež na 850mm! BMW XR pa celo za 1 cm nižje: 840 mm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se