Skoči na vsebino

Ducati Multistrada MTS 1200 (2010)

ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

Po pravici ne vem ker sem ga danes pripeljal iz servisa in tam je bila tudi montirana .Sem šel pa ćez mesto tako da ne morem ocenit!

Kmet2, nisi povedal kako se ti šipca od Puiga obnese ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za njega je cel motor drvarnica :P, njegovo mnenje ni zanesljivo. Če me še enkrat na kavo povabi, se mi bo Multistrada še zamerla, ker on ma prevelik kriterij, glede na to, da vozi novega KTM.ja

Jaz bi pa tak rad MultiStrado preizkusil pa se prepričal na lastni koži, če je narejena zame...jaz sem tak zaljubljen :inlove:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za njega je cel motor drvarnica :P, njegovo mnenje ni zanesljivo. Če me še enkrat na kavo povabi, se mi bo Multistrada še zamerla, ker on ma prevelik kriterij, glede na to, da vozi novega KTM.ja

Jaz bi pa tak rad MultiStrado preizkusil pa se prepričal na lastni koži, če je narejena zame...jaz sem tak zaljubljen :inlove:

Enkrat se zmenimo z ženami pa gremo na izlet,pa boš probal sam .

Men manjka še tista dodatna šipca,še dobim vrtinčenje v zgornji del čela......visok sem pa 187...pa ti?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

183. nižja pozicija šipce mi bolj odgovarja, je do ene 140 kr znosno,  pri visoki sm pa k na ringlšpilu. Pa hrupno za znort. Morm zamenjat pa nism zihr, a bi vzel od pikes peak (al kaj podobnega) ta nizko, al pa neki takšnega:

https://www.louis.de/en/artikel/mra-vario-touringscreen-with-abe-fuer-ducati-multistrada-1200-s/10006960?filter_bike_id=2161&list=62132257

Popravljeno . Popravil ofc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

183. nižja pozicija šipce mi bolj odgovarja, je do ene 140 kr znosno,  pri visoki sm pa k na ringlšpilu. Pa hrupno za znort. Morm zamenjat pa nism zihr, a bi vzel od pikes peak (al kaj podobnega) ta nizko, al pa neki takšnega:

https://www.louis.de/en/artikel/mra-vario-touringscreen-with-abe-fuer-ducati-multistrada-1200-s/10006960?filter_bike_id=2161&list=62132257

Evo to bom moral še dodatno nabavit in bo cool ...... :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če dukatisti dovolite en yamaha prispevek...

Tud jest sem se rešil hrupa do nivoja, da ne rabim več zamaškov z MRA. Sem pa moral šipco odrezat na originalno višino.

post-34709-0-52278600-1428859662.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Evo ,včeraj opravljen veliki servis na MTS ,pa naj mi še kdo reče da je BMW drag in presenjen  :glare:

10995709_1567892336803635_24471274853627

To je pa drugi del ....

644431_1567892353470300_5766831747364872

Pa še so mi pogledali skozi prste za 6 ur dela ...........tak so men rekli .......evo fantje nove gume,velik servis ,napimpana ,sam Korziko odjadram pa gre v prodajo  :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo ,včeraj opravljen veliki servis na MTS ,pa naj mi še kdo reče da je BMW drag in presenjen  :glare:

To je pa drugi del ....

Pa še so mi pogledali skozi prste za 6 ur dela ...........tak so men rekli .......evo fantje nove gume,velik servis ,napimpana ,sam Korziko odjadram pa gre v prodajo  :OK:

Še popust si dobil, kaj jokaš :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še popust si dobil, kaj jokaš :P

Dva servisa bi šprical pa bi mel že za enga Versysa  ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dva servisa bi šprical pa bi mel že za enga Versysa  ;)

No vidš, sej se boš naučil vse to kar jaz že vem...ne veš še tega, da ko maš ti motor na servisu, jaz pridno nabiram kilometre....da ne boš konc sezone rekel, kako to, da mam lahko več km kot ti :P? Kup si taprav motor da ne bo stalno na servisih, pa si zmagal ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No vidš, sej se boš naučil vse to kar jaz že vem...ne veš še tega, da ko maš ti motor na servisu, jaz pridno nabiram kilometre....da ne boš konc sezone rekel, kako to, da mam lahko več km kot ti :P? Kup si taprav motor da ne bo stalno na servisih, pa si zmagal ;)

Jaz imam že zdaj toliko km kot jih boš ti imel mogoče na koncu sezone  :grim  Če misliš da so pravi motorji Versys in Z potem potem nehaj mislit saj ni zdravo za tebe,pa še smejal se ti bodo  :lol1:

Tapravi motor že imam ,za ženo iščem primernega :P  :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Adijo pamet  :kva1:

To je komentar na račun,MTS ali mene ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz imam že zdaj toliko km kot jih boš ti imel mogoče na koncu sezone  :grim  Če misliš da so pravi motorji Versys in Z potem potem nehaj mislit saj ni zdravo za tebe,pa še smejal se ti bodo  :lol1:

Pa jebo te se vidi da si Kočevar, trdoživ do amena, sploh ne razumeš, da si zdej ne morem nabavit mopeda za 20k€! :D

Zame bo Z skoz taprav, prav lepo bo zgledal vs spoliran ob kaminu, se rajši bo prah s polic brisal :P.

Versys je top študentski moped...aja sej res, zdej sem že 3mesece zaposlen od kdar mam diplomo :xx:

Zgleda res skrajni cajt da ubodem en u iber hud moped...pa sem mislu da bo MTS...morda kar nova 2015? Misliš, da so odpravili vse to, kar tebi ni všeč na tem mopedu? Kaj če bi si vzel 2min cajta, pa naredil razpredelnico MTS vs. GS vs. KTM ? :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako sem mel jaz na prejšnjem (Honda CBF 1000) in ni tako delovalo kot obljubljajo...al sem pa prepočas vozu za dosežen efekt.

Sedaj imam tole

Tigru in zadeva deluje tako kot pravijo...čeprav sem opazil ravno sedaj da je nekaj manjših razpok tam kjer so nosilci zgornje šipce...očitno so pritiski kar močni za kar je kriva verjetno tudi površina šipce.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na račun seveda

To je komentar na račun,MTS ali mene ?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa jebo te se vidi da si Kočevar, trdoživ do amena, sploh ne razumeš, da si zdej ne morem nabavit mopeda za 20k€! :D

Zame bo Z skoz taprav, prav lepo bo zgledal vs spoliran ob kaminu, se rajši bo prah s polic brisal :P.

Versys je top študentski moped...aja sej res, zdej sem že 3mesece zaposlen od kdar mam diplomo :xx:

Zgleda res skrajni cajt da ubodem en u iber hud moped...pa sem mislu da bo MTS...morda kar nova 2015? Misliš, da so odpravili vse to, kar tebi ni všeč na tem mopedu? Kaj če bi si vzel 2min cajta, pa naredil razpredelnico MTS vs. GS vs. KTM ? :P

Ti nared razpredelnico in vprašanja jaz ti odgovorim  :P .............enkrat Ducati ,nikoli več Ducati  :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti nared razpredelnico in vprašanja jaz ti odgovorim  :P .............enkrat Ducati ,nikoli več Ducati  :)

Baje da je nova Multistrada 2015 precej dodelana v primerjavi s prejšnjo generacijo. Te pripombe ki si jih imel glede nevoznosti v nižjih obratih so očitno pri Ducatiju slišali in nova mašina ima variabilne odmične gredi, kar naj bi precej izboljšalo lastnosti agregata pri vožnji v nižjih vrtljajih. Eden izmed novinarjev ki jo je testiral je rekel da je to prva Multistrada do sedaj, ki bi jo imel raje kot GS-a. Tako da mogoče bi pa lahko poskusu še enega Ducatija :P Če zaradi drugega ne, da bi lahko primerjal s prejšnjo generacijo in povedal če grejo z razvojem v pravo smer :naughty:

Popravljeno . Popravil speedfighttuning
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne spremljam tekoče stanje v tvoji garaži - kaj ni imela žena GS-a 800?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to kar je Kmet napisal, ga bo imela spet ali pa mogoče KTM1050ADV! :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje da je nova Multistrada 2015 precej dodelana v primerjavi s prejšnjo generacijo. Te pripombe ki si jih imel glede nevoznosti v nižjih obratih so očitno pri Ducatiju slišali in nova mašina ima variabilne odmične gredi, kar naj bi precej izboljšalo lastnosti agregata pri vožnji v nižjih vrtljajih. Eden izmed novinarjev ki jo je testiral je rekel da je to prva Multistrada do sedaj, ki bi jo imel raje kot GS-a. Tako da mogoče bi pa lahko poskusu še enega Ducatija :P Če zaradi drugega ne, da bi lahko primerjal s prejšnjo generacijo in povedal če grejo z razvojem v pravo smer :naughty:

Novo MTS imam možnost probat in jo vrjetno tudi bom ,sam GSA je razred zase ,vrjem da vem kaj govorim ..... :grim bom pa z veseljem pokomentiral primerjavo ko jo izvedem  ;)

Prodal oziroma zamenjal za MTS .

Glede na to kar je Kmet napisal, ga bo imela spet ali pa mogoče KTM1050ADV! :smoke:

Vrjetno je mal premajhna za KTM 1050.....167cm :hmm: nekako me bolj mika XR BMW,Tracer Yamaha in podobni motorčki .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrjetno je mal premajhna za KTM 1050.....167cm :hmm: nekako me  JO bolj mika XR BMW,Tracer Yamaha in podobni motorčki .....

A ne bi bilo takole bolj prav?

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ne bi bilo takole bolj prav?

Niti ne ,za mojo ženo je motorizem bolj tako kot za mene gledat opero,grem sam mi ni ravno ne vem kakšen užitek  ;)

Seveda pa gledam tako da drugi motor paše tudi njej ,takrat ko ima zvezde poklopljene ,ko je PMS v mirovanju in podobni spremljevalni faktorji  :P se tudi ona zapelje :D

Popravljeno . Popravil Kmet2
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrjetno je mal premajhna za KTM 1050.....167cm :hmm: nekako me bolj mika XR BMW,Tracer Yamaha in podobni motorčki .....

By the way: tvoja MTS in 1050 ADV imata oba sedež na 850mm!

BMW XR pa celo za 1 cm nižje: 840 mm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!