Skoči na vsebino

Ducati Multistrada MTS 1200 (2010)

ImenitnaPriložnost

Priporočene objave

Nekatere šiba ne izuči glede na ponovitve...

Za mene je 60k km veliko za motor, za katerega hočejo 11k eur, ko pa imaš novega, primerljivega, frišnega z garancijo za 9,9k. Pa še star model.

Raje povej, za kolko so ti ga v ceno vzeli :)

p.s.

Cena versysa, starega dve leti, 0km, 4 leta garancije = 6179 EUR, uradni cenik.

Še zmeram trolaš zato zaključujem tu debato s tabo ! Če ne znaš odgovorit na preprosto vprašanje konstruktiven pogovor ni možen s tabo! Mamo več tebi podobnih v parlamentu zato smo tu kjer smo.............mešanje megle in preusmerjanje pozornosti,pa lep dan .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da se ne bos prehladu. 

Za skozlat je kaj ti pocnes na cesti in predvsem za skozlat je, da moras sam svoje superiorne sposobnosti se 10X tukaj pohvalit. 

Vseeno je bil tvoj nastop v oddaji kmetija veliko bolj zdrava samopromocija, kakor to, kar pocnes za prepoznavnost na cesti, z irokezo ali brez na celadi in z miljon pametovanj in slikc zdrsanih gum in stenderjev, tack, avspuhov etc, etc na internetu. 

Skratka zvezda si... in ce s prava zvezda naj drugi to potrdijo namesto tebe !

Za zrihtat samopodobo obstajajo druge institucije, ne internetni forumi.

BTW: Najboiljsi jebac, pilot, astronavt, poznavalec motoznanstva si... ce bi to res bil, bi vsi to sami od sebe opazili in ti ne bi bilo treba tega Tebi ponavljat v pisni in verbalni obliki znova in znova. 

tri...dva...ena . . .  IGNITION !!!    attachicon.gifimages.jpeg

PS: vesel sem, da si navkljub vsem tvojim bliznjim srecanjem s podlago in prometno signalizacijo se vedno z nami 

khm...eni še rampe od Avtocampa ne zadanejo, pa mal sadijo rožce...za skozlat :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da se ne bos prehladu. 

Za skozlat je kaj ti pocnes na cesti in predvsem za skozlat je, da moras sam svoje superiorne sposobnosti se 10X tukaj pohvalit. 

Vseeno je bil tvoj nastop v oddaji kmetija veliko bolj zdrava samopromocija, kakor to, kar pocnes za prepoznavnost na cesti, z irokezo ali brez na celadi in z miljon pametovanj in slikc zdrsanih gum in stenderjev, tack, avspuhov etc, etc na internetu. 

Skratka zvezda si... in ce s prava zvezda naj drugi to potrdijo namesto tebe !

Za zrihtat samopodobo obstajajo druge institucije, ne internetni forumi.

BTW: Najboiljsi jebac, pilot, astronavt, poznavalec motoznanstva si... ce bi to res bil, bi vsi to sami od sebe opazili in ti ne bi bilo treba tega Tebi ponavljat v pisni in verbalni obliki znova in znova. 

tri...dva...ena . . .  IGNITION !!!    attachicon.gifimages.jpeg

PS: vesel sem, da si navkljub vsem tvojim bliznjim srecanjem s podlago in prometno signalizacijo se vedno z nami 

Zgleda da si se prepoznal v postu  :smoke:  in 3,2,1 pa si se užgal  :grim

P.S. sem kar sem ,ti se pa promoviraš kot nekaj kar nisi !

3...2....1.....vžig :kva1:

Popravljeno . Popravil Kmet2
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda da si se prepoznal v postu  :smoke:  in 3,2,1 pa si se užgal  :grim

Lahko temu reces vzig, sam mislim, da je cas, da slisis tudi kaksno kritiko na svoj racun ...pa makar od mene  :smoke:

PS:Ce ti ni jasno lahko 10x za kazen moj podpis prežebraš in vzames "boli me kurac in zase se brigi" tabletko od 500mg

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

khm...eni še rampe od Avtocampa ne zadanejo, pa mal sadijo rožce...za skozlat :P

Tako je...ce sem mrtvo pijan in to naglas povem, da se po vsej verjetnosti ne bom uspel iz kampa prebit se preden speljem, jo ponavad res ne zadanem.  :smoke:

PS: bolj si papežki od papeža z majhno razliko, nejmu drugi v rit lezejo   :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko temu reces vzig, sam mislim, da je cas, da slisis tudi kaksno kritiko na svoj racun ...pa makar od mene  :smoke:

PS:Ce ti ni jasno lahko 10x za kazen moj podpis prežebraš in vzames "boli me kurac in zase se brigi" tabletko od 500mg

Jebemti kje mam jaz srečo da me kritizirajo še bolj nori kot sem sam  :lol:

P.S. A bi mi zrihtal od teh ki ti pomagajo še zame kakšne tablete ,ampak naj bodo kar " Boli me kurac 1000mg"  :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako je...ce sem mrtvo pijan in to naglas povem, da se po vsej verjetnosti ne bom uspel iz kampa prebit se preden speljem, jo ponavad res ne zadanem.  :smoke:

PS: bolj si papežki od papeža z majhno razliko, nejmu drugi v rit lezejo   :smoke:

V rit lezem sam tistim, ki so pravi prijatelji, pičke po duši pa spustim mimo :D

Za razliko od tebe, k si rože sadil, smo nekateri uspešno pripeljali svoje in tvoj moped nazaj.........najprej skritiziraj sebe in svojo fake samopodobo, potem pa lahko komot vsem nam napišeš, kar nam pač gre.

aja..pa ne bom se več vžigal, tema je o MTSju

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebemti kje mam jaz srečo da me kritizirajo še bolj nori kot sem sam  :lol:

P.S. A bi mi zrihtal od teh ki ti pomagajo še zame kakšne tablete ,ampak naj bodo kar " Boli me kurac 1000mg"  :)

Mal zadihi . . .  INHAAAAAALEEEE >>>--------> EXHAAAALEEEEE

verjem mi...prec ti mal lazje   :smoke: 

BTW: tud psihiatricni sodno zaprisezeni izvedenec si .....svaka cast... hujs od Sneckice k je forenzik   :notworthy:  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V rit lezem sam tistim, ki so pravi prijatelji, pičke po duši pa spustim mimo :D

Za razliko od tebe, k si rože sadil, smo nekateri uspešno pripeljali svoje in tvoj moped nazaj.........najprej skritiziraj sebe in svojo fake samopodobo, potem pa lahko komot vsem nam napišeš, kar nam pač gre.

aja..pa ne bom se več vžigal, tema je o MTSju

Dragec....men se ni treba duvat na forumih    :ninja:

Pickica po dusi ?  elaboriraj prosim   :smoke:   res bi rad kaj novega o sebi zvedel

Tandem vzig  post-478-0-60879000-1433928250.jpegpost-478-0-60879000-1433928250.jpeg

Popravljeno . Popravil Nearrain
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam mal fantje ... grem po kokice :D

Ne bo treba . . . govoril sem   :smoke:

Me pa zabava tale Hitlerjevska miselnost:  KDOR NI Z NAMI JE PROTI NAM !   O:-)   . . . priznam  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mal zadihi . . .  INHAAAAAALEEEE >>>--------> EXHAAAALEEEEE

verjem mi...prec ti mal lazje   :smoke:

BTW: tud psihiatricni sodno zaprisezeni izvedenec si .....svaka cast... hujs od Sneckice k je forenzik   :notworthy:  

Aha ,se pravi ko ti ocenjuješ človeka je vse v redu ,ko dobiš to isto nazaj smo pa že izvedenci..........tu se kaže tvoja dvoličnost .....

Ne bo treba . . . govoril sem   :smoke:

Me pa zabava tale Hitlerjevska miselnost:  KDOR NI Z NAMI JE PROTI NAM !   O:-)   . . . priznam  

Jaz ti nisem kriv če si osamljen .....

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TO MI DELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :kva2:

Multistrada je zakon, tema pa še bolj :grim

grem po pivce in kokice :010

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TO MI DELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :kva2:

Multistrada je zakon, tema pa še bolj :grim

grem po pivce in kokice :010

...zmeraj bolj napeto,........še mal pa po oglasih izvemo kdo ma večjega :D

multistrada, versys, bmw, al sx .................avspuh mislim, da ne bo pomote... :blush:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekatere šiba ne izuči glede na ponovitve...

Za mene je 60k km veliko za motor, za katerega hočejo 11k eur, ko pa imaš novega, primerljivega, frišnega z garancijo za 9,9k. Pa še star model.

Raje povej, za kolko so ti ga v ceno vzeli :)

p.s.

Cena versysa, starega dve leti, 0km, 4 leta garancije = 6179 EUR, uradni cenik.

Dej ti mo povej, kater motor je primerljiv z multistroodlom. In je nov 9,9k?!?!? Na kmetovem fiatu je blo samo svedskega zlatja za cca 3 jurje.

Ne mi dvigat pritiska in napisat tracer, lepo prosim.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še zmeram trolaš zato zaključujem tu debato s tabo ! Če ne znaš odgovorit na preprosto vprašanje konstruktiven pogovor ni možen s tabo! Mamo več tebi podobnih v parlamentu zato smo tu kjer smo.............mešanje megle in preusmerjanje pozornosti,pa lep dan .

Težko je odgovoriti na tvoje vprašanje, ker mi ni znano, da je kakšen versys v muzeju in star dve leti in pol.

Tako da težko ocenim muzejski primerek, nimam teh znanj.

Vidim pa tukaj nek ljubezenski prepir v ozadju.

Te je profesor šolal? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dej ti mo povej, kater motor je primerljiv z multistroodlom. In je nov 9,9k?!?!? Na kmetovem fiatu je blo samo svedskega zlatja za cca 3 jurje.

Ne mi dvigat pritiska in napisat tracer, lepo prosim.

Sam si uganil, gre za isti segment, ima malo manj konjičev (oba itak preveč, mts bistveno preveč) in to je to.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kateri je to? Mogoce bi si ga jaz kupil ce je primerljiv.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kateri je to? Mogoce bi si ga jaz kupil ce je primerljiv.

Tebe bi pa prvo lepo pozdravil, preden se dalje meniva.

Ti si poseben kupec, imaš drugačne kriterije, glavni je ta, da se ti kolegi ne smejejo. Tako da prvo njih vprašaj, kaj je primerno za njihovo družbo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oba imata dva kolesa pa balanco.

Z mts se sicer se nisem peljal.

Popravljeno . Popravil krucymucy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Krucy@ oba sta za motokros a ne?

Isti segment, cestni versatile motor, s tem da so v enega dali "premočen" V 1200 motor.

Oba pri 130kmh gresta 130kmh.

Raje svojo ekipo vprašaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pomeni enim nalepka na strani motorja, je že skoraj neverjetno :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!