biker77 Objavljeno Junij 2, 2010 Deli Objavljeno Junij 2, 2010 Daj pridi v soboto, boš mojga tuonota preizkusil, zobnik spredaj en manj kot si mi svetoval, pa da vidmo če bo bolje ha ha ah..mam s svojim več kot dovolj dela ne vem..mogoče če bo kdo šel zraven..sam ne bom šel.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 v nedeljo gre kdo? nič še nisem klical, upam da je free Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 v nedeljo gre kdo? nič še nisem klical, upam da je free dva posta gor SANJIN "Sem preveril, je sobota in nedelja FRAJ PISTA " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 Ob kateri uri zjutraj odprejo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 med 10h in 10:30 ..odvisno kak maš srečo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 med 10h in 10:30 ..odvisno kak maš srečo. ob 9:00 Je pa pametno prej poklicat in se najavit.:naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 Mislim da ta vikend ni pista fraj,imajo neka dela na njej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 Mislim da ta vikend ni pista fraj,imajo neka dela na njej Kaj se zdej zezate...bo al ne bo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Junij 3, 2010 Deli Objavljeno Junij 3, 2010 (popravljeno) ob 9:00 Je pa pametno prej poklicat in se najavit.:naughty: Če boš štartal na to, da bo pista odprta ob devetih, potem resnično priporočam predhodno najavo, pa še za rezervo klic kako uro pred prihodom. Ker sva z Vmashino enkrat čakala cca 45min(od devetih), da nama je gospa prišla odpret. Nato pa dejala, da pisto odpirajo šele od 10h do pol 11h. Pred tem, je bilo tudi meni rečeno, da se pista odpre ob 9h. PS: če bo vse posreči, se vidimo v nedeljo. Popravljeno Junij 3, 2010. Popravil exe`FZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petroladdict Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 trije motorji so že na prkolci in vse je pripravljeno za odhod iz Ljubljane za jutrišnjo divjanje po pisti. Upam da ne bo prevelika gužva vreme je pa itak naročeno. se vidimo LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 trije motorji so že na prkolci in vse je pripravljeno za odhod iz Ljubljane za jutrišnjo divjanje po pisti. Upam da ne bo prevelika gužva vreme je pa itak naročeno. se vidimo LP Očitno bo jutr Slovenski dan na Novem Marofu. :naughty: Se vidmo dol. jvalant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Gužvo boste mel..uživajte.. roko in MihaJ 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petroladdict Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Gužvo boste mel..uživajte.. Jah bo rauš vsaj kej zaslužu, da bo lohk tiste grbine v ene parih ovinkih zaflikal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Tud jaz imam vse pripravljeno, pa vidim da bom edini z italijanom ha ha :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Gužvo boste mel..uživajte.. Če boš rabu družbo za med tednom, ti kr rec, takrat zih nau gužve jvalant in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Očitno bo jutr Slovenski dan na Novem Marofu. :naughty: Se vidmo dol. Dober komentar, ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 bo treba gume še mal po robovih porabt ne sam po sred:whistle: Tud jest bom šu enkrat med tednom proti koncu tedna ali pa v naslednjem. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 Tud jaz imam vse pripravljeno, pa vidim da bom edini z italijanom ha ha :naughty: Ne boš, ne boš SANJIN-MIXON in Kawc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 4, 2010 Deli Objavljeno Junij 4, 2010 :naughty: Ne boš, ne boš Ja super, ne bom edini šraufal ha ha ha Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 5, 2010 Deli Objavljeno Junij 5, 2010 Evo celi in varno nazaj doma, bilo je enkratno, pa še pretirane gneče ni bilo. Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 5, 2010 Deli Objavljeno Junij 5, 2010 Mal slikc :naughty: HyperJack in Kawc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Junij 6, 2010 Deli Objavljeno Junij 6, 2010 Evo celi in varno nazaj doma, bilo je enkratno, pa še pretirane gneče ni bilo. Ja, je blo prima! Lep dan, pa krasna druzba! Hvala za test, dobis za pivo! Moped je pa hud! Janez Kawc in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Junij 6, 2010 Deli Objavljeno Junij 6, 2010 Ja tud jest sem za prvič kar zadovoljen, pa še svojo Fazerco sem celo dam prpelu. Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno Junij 6, 2010 Deli Objavljeno Junij 6, 2010 Mja, jaz sem pa na žalost malo poril v travo, ampak bomo porihtal. GP Racer 211 pa fino delajo, obe M, bilo je nad 25 stopinj se mi zdi. Zadnjo je začel malo ropkat, sprednji se pa zelo malo pozna. Če bi ima kdo kake moje slike, bi se priporočal. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Junij 6, 2010 Deli Objavljeno Junij 6, 2010 GP Racer 211 pa fino delajo, obe M, bilo je nad 25 stopinj se mi zdi. Zadnjo je začel malo ropkat, sprednji se pa zelo malo pozna. Za kakšen čas se pa pogovarjamo? Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se