SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 lanska sezona She in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 še malo roko, She in Cufa 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Par včerajšnjih krogov... Tokrat v sprejemljivi kvaliteti. D. casper7 in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Par včerajšnjih krogov... Tokrat v sprejemljivi kvaliteti. D. Dobro, samo malo bolj dol, pa malo bolj levo bo treba kamero postavt casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Dobro, samo malo bolj dol, pa malo bolj levo bo treba kamero postavt Vem, vem... To je bilo zgolj za test, da vidimo, če sta zvok in slika kot se šika.. Smo jo kar s silvertapom prilepli na prednjo masko. Zdaj pa je treba napravit nek nosilec. D. SANJIN-MIXON in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 Sobota, vetrovno a krasno vreme, nobene gužve (razen za menoj), super družba in moja prva vožnja po stezi. Uživala sem ko malo prase, približno tak sem se tudi vozla, a pustimo malenkosti - zakon!!! Rudeta sem že po prvi vožnji prehitela 6x, v naslednji sicer le 4 x, a je vozil dva kroga manj. Potem sem nehala štet. Ko pa so mojemu Kwaku vzmetenje preštelali, pa je bila itak čista zmaga. Sicer pojma nimam kdaj, a fajn se sliši. Rude je obljubil, da bom kmalu videla, kaj pomeni motor gnat do meje ... bojda že maja meseca. Tamau, JP77, rude, gamma, Marko55, gody01, danci1973, jaz ... ter vegetarijanski čevapčiči - zmagovalna kombinacija! Še kdaj! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 Hudimana rude, Tule si pa tak hitro in na tesno šel mimo mene, da se je še nekaj rožic preneslo na tvojo hondo cvetkamarjetka in T-boy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 Hudimana rude, Tule si pa tak hitro in na tesno šel mimo mene, da se je še nekaj rožic preneslo na tvojo hondo Tvoj cvetlični lonček je okužil moj lep moped. Dej nehat s takimi slikami ker bom imel nočne more. Drugače pa je bila sobota na Marofu fajn. S takšno družbo je težko kaj drugega sploh pričakovati. Škoda samo, da je nekdo pustil vrata odprta in je vleklo kot pr norcih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Marec 22, 2010 Deli Objavljeno Marec 22, 2010 ... Rudeta sem že po prvi vožnji prehitela 6x, v naslednji sicer le 4 x, a je vozil dva kroga manj. Potem sem nehala štet. Ko pa so mojemu Kwaku vzmetenje preštelali, pa je bila itak čista zmaga. Sicer pojma nimam kdaj, a fajn se sliši. Rude je obljubil, da bom kmalu videla, kaj pomeni motor gnat do meje ... bojda že maja meseca. Jest sem mislil, da se greva samo peljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Jest sem mislil, da se greva samo peljat. Kaj sem te jaz drugega rekla? Kot turista ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 A gre kdo jutri na Marof,je en plac na prikolici fraj iz Laškega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Je kdo za MArof v petek 26.3.:naughty: Vreme bo tapravo 20C v Marofu. Prosto 1 mesto na prikolici. Start iz Ljubljane. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Več na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Mogoče se pa naslikam tam. AJ... imaš čas v petek? Za vikend bo itak do qrca vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Mogoče se pa naslikam tam. AJ... imaš čas v petek? Za vikend bo itak do qrca vreme. V petek žal ne, niti v soboto, gužva na faksu, gužva na šihtu... upam da naslednji vikend spravim en marof skoz... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Js sem tudi prestavu iz dans na petek,tko da se vidmo. cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Kakšne imate kaj izkušnje z gumo Dunlop Qualifier na Marofu pri teh spoomladanskih temperaturah do 15 stopinj pri časih okoli 1:20, ker mam te gume na motorju in še niso ravno znucane, me zanima če bi se jih dal uporabit za en dan marofa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 25, 2010 Deli Objavljeno Marec 25, 2010 Je kdo za MArof v petek 26.3. Vreme bo tapravo 20C v Marofu. Prosto 1 mesto na prikolici. Start iz Ljubljane. LP Tud mi2 z Jvalantom prideva. Kdaj pa štartaš iz Lj, bi šli lahko mogoče skupi do dol. BTW, a je kdo že klical, če je frej? cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Marec 25, 2010 Deli Objavljeno Marec 25, 2010 Tud mi2 z Jvalantom prideva. Kdaj pa štartaš iz Lj, bi šli lahko mogoče skupi do dol. BTW, a je kdo že klical, če je frej? Tudi mene to zanima. Dajte tu objavit prosim. Če bo kombi vozen, se vidimo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Marec 25, 2010 Deli Objavljeno Marec 25, 2010 Robert je reku da delajo in lahko pridemo.:yes: Na moji prikolici je pogojno 1 mesto še prosto. Če gdo zanesljivo potrdi pred Suzukijem (še ni sigurn dopust), potem ima prednost. Želja za start iz Lj je 7:30 - 8:00. Sem pa lociran na Viču. Se vidimo:yea1: cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 26, 2010 Deli Objavljeno Marec 26, 2010 Lepo vas je bilo videti danes na cesti v Celju, upam da se vam kmalu pridružim, pa upam na dobre komentarje in slikce tukaj, kako ste se imeli, LP MIXON. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 26, 2010 Deli Objavljeno Marec 26, 2010 (popravljeno) Lepo vas je bilo videti danes na cesti v Celju, upam da se vam kmalu pridružim, pa upam na dobre komentarje in slikce tukaj, kako ste se imeli, LP MIXON. Enako,si menda tudi ti planiral ,pa saj bo še drugič.Vreme je bilo čudovito,krasna družba(kar nekaj motosvetovcev),malo izboljšani časi,na žalost pa tudi dva padca. Upam da se naslednjič vidimo. Popravljeno Marec 26, 2010. Popravil bagio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno Marec 26, 2010 Deli Objavljeno Marec 26, 2010 Evo ga, prvi Marof letos padu Super družba , neki novih MS-ovcev spoznal , še Gody ns je pršu mal pogledat ...Tko kot je bagio reku, vreme odlično, na žalost pa trije padci...Ampak važno da so vsi celi, razen nekaj materialne škode...Pa še od lani sem popravil svoj rekord za celih 14stotink Čim prej je treba poniviti vajo cvetkamarjetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 27, 2010 Deli Objavljeno Marec 27, 2010 Važno da so vsi celi in zdravi, škoda se že popravi, ja sem imel namen iti vendar še ni aprilija pripravljena, pa kdaj se prišlepam na prikolco če bo fraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 27, 2010 Deli Objavljeno Marec 27, 2010 Evo ga, prvi Marof letos padu Super družba , neki novih MS-ovcev spoznal , še Gody ns je pršu mal pogledat ...Tko kot je bagio reku, vreme odlično, na žalost pa trije padci...Ampak važno da so vsi celi, razen nekaj materialne škode...Pa še od lani sem popravil svoj rekord za celih 14stotink Čim prej je treba poniviti vajo Ja, res je blo fajn, motoček dela k urca, krstil smo ga, poslikal tud, z jvalantom sva postavila najine prve čase na progi, zdej greva pa lahko samo še naprej... jutr SharpNinja, suzuki in cvetkamarjetka 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se