condor Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 a kdo nuca prevoz za petek? najverjetneje grem, pa bom mel en plac rakek-lj-zagreb-marof 031 738 719 lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 vas pa bo v petek.. kaj pa za soboto kdo ve, če je prosto oz. kakšno je stanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Velik velik. Glede na to, da nas iz dolenjskega in belokranjskega konca pride še ene 7kom približno. Mam pa eno vprašanje in sicer,kako je kaj z elektriko na marofu ( rabim za grelce gum )? Zanima me če je to tako, kot na grobniku, da je več elektro omaric al se da sosedu za :beer1: pa ti on eno vtičnico posod in tako naprej. LP Speed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 22, 2010 Deli Objavljeno Junij 22, 2010 Velik velik. Glede na to, da nas iz dolenjskega in belokranjskega konca pride še ene 7kom približno. Mam pa eno vprašanje in sicer,kako je kaj z elektriko na marofu ( rabim za grelce gum )? Zanima me če je to tako, kot na grobniku, da je več elektro omaric al se da sosedu za :beer1: pa ti on eno vtičnico posod in tako naprej. LP Speed je več omaric..za pir daš pa vseen lahko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Jaz bom rekel tako, z grelci kot priporočajo. brez grelcev pa je spet odvisno od temperatur zunaj in samega asfalta, in od tipa dirkališča, teže voznika in motocikla skupaj, načina vožnje ... Pismo, tole o gumah meni že liči na "jebe lud zbunjenog". No offence, ni letelo direkt na nikogar osebno. MihaJ, LRR, lejcek in 6 others 2 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Vsaj za te forumaše, ki jih jaz poznam, pa so nekateri res fejst hitri na Marofu lahko rečem, da se ne bo noben posmehoval. Ajde, sej pade kakšen štos tudi na račun časa, sam je videt, da je zadeva v hecu, da ni mišljeno žaljivo. ni problem zasmehovanje. Že to, da ti pol pride kr vsak mal pamet solit v stilu - mal gume zamenjat, pa grelce, pa to pa uno, pa tam maš narobe tehniko za ovink, pa to, pa ono, je lahko za koga moteče. ... Saj veš, da se dežurni pametnjakoviči tam v vsakega vtaknejo s kakšnim nasvetom. :-) musaschi64, nejcgs, Ervin93 in 9 others 3 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava rude Objavljeno Junij 23, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2010 ... Saj veš, da se dežurni pametnjakoviči tam v vsakega vtaknejo s kakšnim nasvetom. :-) Misliš približno tako kot se ti tukaj povsod vtikaš suzuki, SANJIN-MIXON, jvalant in 15 others 16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 ni problem zasmehovanje. Že to, da ti pol pride kr vsak mal pamet solit v stilu - mal gume zamenjat, pa grelce, pa to pa uno, pa tam maš narobe tehniko za ovink, pa to, pa ono, je lahko za koga moteče. ... Saj veš, da se dežurni pametnjakoviči tam v vsakega vtaknejo s kakšnim nasvetom. :-) Kako pa to veš, če si bil na Marofu samo enkrat, dolgo tega nazaj, pa še takrat samo ene par krogov s supermoto? LRR, rumenicestak, Jure in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 ni problem zasmehovanje. Že to, da ti pol pride kr vsak mal pamet solit v stilu - mal gume zamenjat, pa grelce, pa to pa uno, pa tam maš narobe tehniko za ovink, pa to, pa ono, je lahko za koga moteče. ... Saj veš, da se dežurni pametnjakoviči tam v vsakega vtaknejo s kakšnim nasvetom. :-) Včasih pa tud kaj pametnega izveš od pametnjakoviča, imaš slabe izkušnje al kaj, daj zaupaj nam, mogoče se tud kak pametni tle najde :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava suzuki Objavljeno Junij 25, 2010 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 25, 2010 (popravljeno) Hola, najprej sem mislil it popraskat kolena v petek (danes), pa so posti na forumu kazali da bo precejšnja gužva (bomo kmalu izvedeli če je bila res ) pa sem prestavil na četrtek - in kot bi vedel, me je v sredo poklical še JP, če bi šli kej na Marof, tega pa seveda v nobenem primeru nisem smel zamudit, saj je vsak obisk Marofa z JPjem nekaj posebnega no včeraj so bili izpolnjeni praktično vsi pogoji za uživanje: zrak 20 do 26 stopinj, asfalt 33 do 38, nobene gužve - cel dan se nas je nabralo le 9 uživačev, in do 16 ure, ko sta prišla še dva s karti, smo imeli pisto ves čas samo zase in ker je slučajno uletel še Kec (pa ne naš KeC ampak grobniški) z učencem, sem lahko cukal za rokav kar dva inštruktorja, obema ful hvala za nasvete me ni blo za spravit s piste do pol sedme zvečer, ko je bil že čisto skrajni čas za ćevapke in pivce pred odhodom domov - skratka, ful fajn dan na pisti PS u pišuka, skoraj pozabil povedat: JP je popravil rekord na 1:09.18 Popravljeno Junij 25, 2010. Popravil suzuki She, SANJIN-MIXON, gsx750f in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 JP ni tudi ostalih krogov vozil nad 1.10 Če hoče še kdo od tega dneva svojo fotko naj me kontaktira na mail crnaudova, suzuki, gsx750f in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava suzuki Objavljeno Junij 25, 2010 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Hola, pa še nekaj slikc... žal nimam nobene kako JP drifta na koncu hitrega dela bi moral imet kamero ko sem vozil za njim, ker je bil zares odklop sej ste slikali tudi drugi, zalepite kako fajn akcijsko fotko tule na prvi slikci lahko vidite da so postavili luči ob pisti, baje so dovolj svetle da se lahko vozi tudi ponoči, je bilo sprobano ene 2 tedna nazaj na 3-dnevnem eventu ki so ga imeli, menda so vozili do petih zjutraj :wacko: rumenicestak, crnaudova, gsx750f in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 JP ni tudi ostalih krogov vozil nad 1.10 Če hoče še kdo od tega dneva svojo fotko naj me kontaktira na mail Na drugi sliki se še iskri zraven Lepe slikce fantje, vam zavidam tole uživanje. Upam, da tudi sam pridem poskusit krivulje marofa, čeprav veliko bolj turistično od vas, pa vseeno uživaško. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Na drugi sliki se še iskri zraven To ma Suzuki neke filmske slajdere..za spešl efekte gsx750f in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 enmu je spet prhajal.. SANJIN-MIXON, malakai, gsx750f in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 enmu je spet prhajal.. A veš kolk mora to notr met kombinezon poflekan ... biker77, SANJIN-MIXON, exe`FZS in 8 others 3 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Evo pa je bil prekrasen dan 19 motorjev, 6 skuterjev, 4 gokardi, 3-je na žalost padci, eden kar hud, pa seveda da ne pozabim prava ekipa, kar se tudi na sliki vidi !!!! :naughty: :naughty: suzuki, dotem in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Igorr, casper7, gsx750f in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Super je blo, super ekipa, oba dneva 24 in 25.6..:trance_27_notworthy: Fotke pa mal kasneje. Sem tuša potreben. lp SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 (popravljeno) (makaronar od SANJIN-a je bil očitno prehiter za moj objektiv ) Popravljeno Junij 25, 2010. Popravil Igorr Prevtzer, SANJIN-MIXON, gsx750f in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 (makaronar od SANJIN-a je bil očitno prehiter za moj objektiv ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 En SANJIN se je najdu v mojem fotkiču, u akciji seveda.:naughty: lp SANJIN-MIXON in suzuki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rumenicestak Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Pa še gsx750f v akciji SANJIN-MIXON, suzuki, casper7 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 25, 2010 Deli Objavljeno Junij 25, 2010 Evo pa je bil prekrasen dan 19 motorjev, 6 skuterjev, 4 gokardi, 3-je na žalost padci, eden kar hud, pa seveda da ne pozabim prava ekipa, kar se tudi na sliki vidi !!!! :naughty: :naughty: Ja daj napiši še kaj o padcih, no? danci1973, rdeci_vragec, casper7 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 26, 2010 Deli Objavljeno Junij 26, 2010 Ja daj napiši še kaj o padcih, no? Kaj ti čem komentirat, če mi pa moderator briše komentarje, ki so namenjeni tebi, pa čeprav ni bilo nič zlonamerno !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se