Igorr Objavljeno Junij 27, 2010 Deli Objavljeno Junij 27, 2010 PS: če bi se kaka fotka našla bi bil zelo vesel če bi jo kdo objavu. Sem pa vozil Suzuki gsxr 750 srad NO:35. Hvala. LP Speed malakai, speed in gsx750f 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Junij 27, 2010 Deli Objavljeno Junij 27, 2010 Jutri Marof odpade ker se gre na Panonnio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed Objavljeno Junij 27, 2010 Deli Objavljeno Junij 27, 2010 Super. Hvala za fotko. LP Speed Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 27, 2010 Deli Objavljeno Junij 27, 2010 (popravljeno) Danes je bil izlet z motorjem na Marof, pa nam je lahko žal ker nismo šli mal dirkat, ker je bila pista prazna, dva motorja in dva supermoto, skratka ne morem verjeti da je bila na nedeljo takšna samota Popravljeno Junij 27, 2010. Popravil SANJIN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 Nč ne boš navijal,saj maš še pol stopalk,al si začel zdaj šparat Jbga..če še to znucam, nimam kam tac dat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticsan Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 Kako je blo pa u petek na Marofu? Mamo kšne slike za vidt? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 Kako je blo pa u petek na Marofu? Mamo kšne slike za vidt? LP eno stran nazaj pejt pa boš vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticsan Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 eno stran nazaj pejt pa boš vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 kako se pa MM pele po marofu? a si meu lap timer sabo in kej štopou a si se šu sam mal navozt? slabš kot tuna..da boš bolj vesel laptimer delal samo prvi sešn pol so pa baterije umrle ah tam..okol 1.14 sm najbrž se vozu.,. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrigoFrops Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 Gre kdo slučajno v nedeljo vozit pa da ma prosto za en motor, mam pa tud prikolco za dva motorja samo je nimam nikamor priklopit:slap:. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andre75 Objavljeno Junij 28, 2010 Deli Objavljeno Junij 28, 2010 A bo šel kdo 30.06. dol, jst bom šel prvič pa bi mi prišel prav kakšen nasvet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 A bo šel kdo 30.06. dol, jst bom šel prvič pa bi mi prišel prav kakšen nasvet. Sem za več na PM ali GSM (je v mojem profilu) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 Sem za več na PM ali GSM (je v mojem profilu) Lp logistika: Moja lokacija je Ljubljana Vič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 Po dolgem času me je v levem mezincu uščipnilo in nekaj mi je dejalo, da bi pa v soboto mogoče šel sprehodit dvokolo po Marofu. Pa malo preverjam, kdo ima namen iti dol, pa če mogoče kdo ve, ali je pista slučajno zakupljena... če je mogoče že kdo klical, preden bi sam... Za tiste, ki me pa poznate, me pa pokličite, da se zorganiziramo... saj veste, prostor na prikolici je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 a moraš poklicat pa se rezervirat ali lahko samo prideš, pa plačaš pa letiš? še zadnji napotki :evilgrin: za soboto :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 ne , je pa dobro preverit če ni dan zakupljen, kar lahko tudi iz prejšnjih postov razbereš, če se je že kdo informiral tako kot jaz za 1.7.2010 se normalno lahko vozi po 10. uri LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 Po dolgem času me je v levem mezincu uščipnilo in nekaj mi je dejalo, da bi pa v soboto mogoče šel sprehodit dvokolo po Marofu. Pa malo preverjam, kdo ima namen iti dol, pa če mogoče kdo ve, ali je pista slučajno zakupljena... če je mogoče že kdo klical, preden bi sam... Za tiste, ki me pa poznate, me pa pokličite, da se zorganiziramo... saj veste, prostor na prikolici je... gregs.......si že preveril za v soboto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 gregs.......si že preveril za v soboto? za v soboto še prosim če štejete 2 zraven... 2 čebelice, prideva okoli 10.30 tja dol? Se da? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava suzuki Objavljeno Junij 30, 2010 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 30, 2010 Hola, še dodatek k poročilcu iz prejšnjega četrtka, ko je JP postavil nov rekord Marofa 1:09,18: včeraj na Slovakiji sem imel glih malo časa, pa sem poslikal JPjev lap-timer - JP je imel v vseh sessionih najboljši čas pod 1:10, max hitrost nahitrejšega kroga je bila 147 km/h, najboljši potencialni krog (sestavljen iz najboljših odsekov vseh krogov) pa 1:08,97 a79, Kor13, Milunka in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 30, 2010 Deli Objavljeno Junij 30, 2010 Hola, še dodatek k poročilcu iz prejšnjega četrtka, ko je JP postavil nov rekord Marofa 1:09,18: včeraj na Slovakiji sem imel glih malo časa, pa sem poslikal JPjev lap-timer - JP je imel v vseh sessionih najboljši čas pod 1:10, max hitrost nahitrejšega kroga je bila 147 km/h, najboljši potencialni krog (sestavljen iz najboljših odsekov vseh krogov) pa 1:08,97 Rude je pri 1:11.60 dosegel top speed 144 km/h, jaz pa pri 1:14.650 136 km/h (mimogrede - ta krog je bil obenem tudi moj 'optimum lap' ). D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 gregs.......si že preveril za v soboto? Nisem. Bom jutri tekom dneva enkrat poklical, pa da vidimo. Če pa kdo vmes izve, pa naj napiše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Rauš mi je ravnokar zagotovil, da je sobota prosta za motorje, tako da kdor želi... naj pride! Vreme je naročeno, zastonj savna tudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denisadanic Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Rauš mi je ravnokar zagotovil, da je sobota prosta za motorje, tako da kdor želi... naj pride! Vreme je naročeno, zastonj savna tudi... hvala ti za to informacijo. Se vidimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 jaz sem se kar danes sam doli savnal, za 27€ "zakupiš pisto z vso infrastrukturo"!!!! peklensko vroče, 32,5°C je kazal termič, je teklo od mene od spredaj in od zadaj, pol pa runda čevapov pa domov. Idealno! LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Julij 1, 2010 Deli Objavljeno Julij 1, 2010 (popravljeno) V sredo 30.6 dopoldan 2x cestak in 1x gocart popoldan 3x cestak in 5x gocart 30C z nekaj vetra seveda čevapov nismo pustl v Marofu.:naughty: Prvič probu PAN zlati - super pir, pa ohlajen kot treba Znajo na Marofu:OK: lp Popravljeno Julij 1, 2010. Popravil gsx750f Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se