schwantz Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 Jaz grem tam pod 90 km/h. Da me lahko vsi vidijo... gretzky, DAMI34, Yoghurt in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred eno uro, izibajker pravi: Bo kar držalo. Sem fotko še bolj povečal, se mi zdi, da se vidi auspuh na desni strani... Se pravi da je bil "problem", ker se tisti avto ni dovolj hitro in s ful gasom iz Vikijevega parkplaca vključil na glavno cesto. Verjetno je imel rejser vsaj ene 100km/h v tistem ovinku (bo @DAMI34 povedal, če sem še premalo rekel). velik premalo ampak , kar pusti tko, bo vsaj v okviru omejitev builder, maus in Bmflar 3
exclan Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 3 urami, izibajker pravi: Ker rejserja prekriva zastava, se ne vidi najbolj jasno ali je peljal od spodaj navzgor ali v obratni smeri. @fasttrack bi to najbolje komentiral. Škoda je le, da tisti dirkač svojega talenta ne gre sprobavat na Isle of Man... ker si toliko šutast ti povem, da je šel navzgor si pa nek motorist u tri krasne sam lajaš! pred 3 urami, Borutt pravi: Je imela tablico po naročilu narejeno ? Toliko ? Nič, grem frizirati japonca, da ne bom najpočasnejši . Ej ne vem če je imela po naročilu ampak je pa gospodična ali gospa imela akrapote na TDM-ejki. bajkr88, Bmflar in maus 3
Borutt Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 1 uro, Ciko86 pravi: borut pa vzami nemca (opla) sem slisal da gre skoraj 300 Jaz sem pisal o svojem motorju. maus in Bmflar 2
builder Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 1 uro, DAMI34 pravi: evo, tut jz pravim isto, kajti le v tem primeru te provida ne dobi, pusiiji, ki gredo pod 200, pa fašejo kazn, al pa celo odvzem. Pol pa v časopisu piše objesten 65letni stric diujau 156km/h. ti nesrečni Pik1 maus, Kmet2 in DAMI34 3
Ciko86 Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred 54 minutami, Borutt pravi: Jaz sem pisal o svojem motorju. sem vozil od brata stroma pa gre cisto vredu samo drza mi ne odgovarja..
izibajker Objavljeno Junij 29, 2016 Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 pred eno uro, exclan pravi: ker si toliko šutast ti povem, da je šel navzgor si pa nek motorist u tri krasne sam lajaš! Ej ne vem če je imela po naročilu ampak je pa gospodična ali gospa imela akrapote na TDM-ejki. Smo že na prejšnji strani, pred tabo, ugotovili, da je šel navzgor. Tvoje strokovne analize boš pa lahko uporabil na kakšnem komentatorskem mestu Isle of Man ali GP.
Bmflar Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 pred 14 urami, DAMI34 pravi: evo, tut jz pravim isto, kajti le v tem primeru te provida ne dobi, pusiiji, ki gredo pod 200, pa fašejo kazn, al pa celo odvzem. Pol pa v časopisu piše objesten 65letni stric diujau 156km/h. Sramota, pr mer naj nas pustijo Hehe, polž ....Sem videl potrdilo za 246 DAMI34, maus in Kmet2 3
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 (popravljeno) Ojla. Danes sem skoču sz Kozine do Vikija na malco, pa sem najagal na prijetno družinico iz Nizozemske... Ata je punce vozu v sidecarju z Yamaho, za mamo, ki je pa bemfla vozla spredi. Prkolco je sam naredu in kot sem ga zastopu, ni homologirana, vendar je moral podat izjavo, da vozi na lastno odgovornost...Toliko o naši birokraciji... Malca je prehitro minila... So pa navdušeni mad našo Slovenijo... Lp, C eagle PS: POČK Popravljeno Junij 30, 2016. Popravil C eagle Andro Asgaard, Kmet2, Zivnorc in 13 others 16
KARMEN1 Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Punci verjetno noro uživata bobi1001, maus, Bmflar in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Baje danes na relaciji Kozina-Črni kal, v vsakem grmu tiči zajec (beri policaj), pa nekaj se jih tut u providi fijaka. KARMEN1, Zivnorc, bobi1001 in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Dokler v vsakem tiču ne grmi zajec Bmflar, bobi1001, Zivnorc in 1 other 4
Borutt Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 pred 47 minutami, KARMEN1 pravi: Dokler v vsakem tiču ne grmi zajec Dokler v vsakem zajcu ne grmi tič . C eagle, DAMI34, KARMEN1 in 5 others 8
Bear Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 leteči počk na nekem 125ccm čmrlju ki se bolj dere ko kam premakne, pa nism niti enga vidu do kozine DAMI34, Zivnorc, bobi1001 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 pred 3 minutami, Bear pravi: leteči počk na nekem 125ccm čmrlju ki se bolj dere ko kam premakne, pa nism niti enga vidu do kozine sej ni poanta da ti vidiš, oni te morajo maus, bobi1001, Bmflar in 2 others 5
exclan Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 pred 23 urami, izibajker pravi: Smo že na prejšnji strani, pred tabo, ugotovili, da je šel navzgor. Tvoje strokovne analize boš pa lahko uporabil na kakšnem komentatorskem mestu Isle of Man ali GP. Ne me jebat a tudi ugotovil si no še kaj od motorista bo od tebe.
C eagle Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 pred 3 urami, Borutt pravi: Dokler v vsakem zajcu ne grmi tič . Me koli boleno za take norske dvorčke
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Pock z mojo pupo okoli 19.30 DAMI34 in Zivnorc 2
Ciko86 Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 počk... Zivnorc, bobi1001, SANJIN-MIXON in 3 others 6
Bear Objavljeno Junij 30, 2016 Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Mi tudi, @C eagle je pa prehitro zbežal, predn je uradni fotograf naredu fotko bobi1001, DAMI34, C eagle in 3 others 6
Ervin93 Objavljeno Julij 1, 2016 Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 Ob Wednesday, June 29, 2016 at 9:34, izibajker pravi: Tale dirkalc je uiber frajer. Sem biu že tut jest u identični poziciji kot tisti avto.... Pa nikol mi ni blo jasn, a so taki d(i)rkalci z oklepajem al brez. Nč ne štekam... Kateri motor pa je to sploh bil?
StaraFeltna Objavljeno Julij 1, 2016 Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 (popravljeno) 19 hours ago, C eagle said: Ojla. Danes sem skoču sz Kozine do Vikija na malco, pa sem najagal na prijetno družinico iz Nizozemske... Ata je punce vozu v sidecarju z Yamaho, za mamo, ki je pa bemfla vozla spredi. Prkolco je sam naredu in kot sem ga zastopu, ni homologirana, vendar je moral podat izjavo, da vozi na lastno odgovornost...Toliko o naši birokraciji... Malca je prehitro minila... So pa navdušeni mad našo Slovenijo... Lp, C eagle PS: POČK Bemfla ko bemfla ampak old school yamahca + izjemo okusno narejen sidecar so pa najmanj za mu častit en spodoben pir (ne heineken) seveda zvečer ko ne vozi več. Kljub temu da je prikolica domačica, izgleda vsaj tako dobra, da vsaj na oko ni dvoma o robustnosti izdelave. Me nebi presenetilo če ima celo airbag a tu je že debata otroci/airbag + pravilna postavitev le tega ni bav bav. Crash testov tudi najbž ni delal in upam da mu jih nikoli ne bo treba. Pravzaprav je bemfla krneki. Žena bi lahko vozila enako jamahco kot backup če ena odpove. Premotanaža pa dva na 1 moped + prikolica. (poklicna deformacija mi vedno sugerira redundanco kjer se le da... moram na dopust...) Če grem skozi črni kal se ustavim na kavici (sicer redko) peljem pa se tako da na oko upoštevam omejtive povsod le v zadnjem ovinku (menda 30)ne in to je to. Ni mi do tega da me kdaj preseneti en ki se je uštel pa se mi hoče parkirat med zobe. Bi si z veseljem dal duška a na pisti, po cesti želim določeno rezervo ki mi je občasno prišla že prav. Ne počutim se prikrajšanega za kaj in to mi je zmaga. Tisti ki pa ne more brez da gre na polno pa mu želim veliko sreče (tudi v egoističnem smislu). Popravljeno Julij 1, 2016. Popravil StaraFeltna Joker, Zivnorc, bobi1001 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2016 Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 Js tut upoštevam vse omejitve, k jih vidim...na kalu ne vidim nobene mogoč sm prehitr 3nity, bobi1001, maus in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Julij 1, 2016 Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: Js tut upoštevam vse omejitve, k jih vidim...na kalu ne vidim nobene mogoč sm prehitr Ne... to pa ne .... mogoče se ti to samo zdi bobi1001, maus, Zivnorc in 1 other 4
maus Objavljeno Julij 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 res ni treba diujat peleš pač po omejitvah ... kaneda DAMI34, Zivnorc, bobi1001 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se