Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 urami, KARMEN1 pravi:

Dobila centralno stojalo, Bella Belinda bo danes oprana.

Nič ne bom uletavala, da se ne umaže :blush:.

Ali pa ja...... ne vem.........:whistle:

20160708_165817.jpg

Za na promenado so se lepotice vedno še dodatno upedenale, Tale blonda je prej pravilo kot pa izjema..

Objavljeno

Počk ! In dobra družba !

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Sicer včeraj a počk!

pock.jpg

Rahlo razočaran lastnik ninje ki je s spremembo barve, prostorine in kW moral plačat skoraj enkrat več zavarovanja.

Viden tudi najbrž MIXON za katerga je moja draga mislila da je nor. (v svojem slogu, ala ciko "odpeljal" ovinke kala gor pa dol.

Nisem se trudil razlagat ker nekateri tega ne morejo razumeti in nikoli ne bodo. Je skakanje s padalom bolj smiselno?

Objavljeno

Res je. Nor sem kolikor se da. Škoda karkoli govoriti.je bolj smiselno  skakati z padalom. Drugič pa raje povej kdo si in rečemo kako, ne pa kr analizo ven dajati. Hvala  

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 19 urami, KARMEN1 pravi:

:angryrant1:

:friend2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 17 urami, StaraFeltna pravi:

Nabrž uletim tudi jaz okrog 18 ure, prvič letos na kafe na Kal. Lagano nesportski ker čene jih fašem od sopotnice... :whistle:

Si šel Lagano. Ni Bilo Videt

Objavljeno
pred 1 uro, StaraFeltna pravi:

Viden tudi najbrž MIXON za katerga je moja draga mislila da je nor. (v svojem slogu, ala ciko "odpeljal" ovinke kala gor pa dol.

Nisem se trudil razlagat ker nekateri tega ne morejo razumeti in nikoli ne bodo. Je skakanje s padalom bolj smiselno?

pred 39 minutami, SANJIN-MIXON pravi:

Res je. Nor sem kolikor se da. Škoda karkoli govoriti.je bolj smiselno  skakati z padalom. Drugič pa raje povej kdo si in rečemo kako, ne pa kr analizo ven dajati. Hvala  

Lahko pa, da je draga od StaraFeltna s kratico nor. mislila, da je kakšen nor.vežan. Saj veš, smučarji, pa slalom pa to.... Ali pa, da je tisti s foruma, ki ima en tak nick, živnorc.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Ob 7. 7. 2016 at 21:24, Ciko86 pravi:

pock..

WP_20160707_20_11_45_Pro.jpg

naj ti srečno in varno služi :D

Objavljeno (popravljeno)
3 hours ago, SANJIN-MIXON said:

Sej bi ampak sem imel sprehod z ženo pa sem se njej posvetil. Ni bilo analize. Preberi še 1x počasneje kakor prevoziš kal pa se čisto normalno da razbrati da sem na strani kjer razumem tovrstno početje in sem se odpovedal poskusiti razložiti bencin v žilah tistim ki tega nimajo. :)

Primerjava skakanja s padalom morda ni najbolj posrečena je pa na mestu, adrenalniski "norec" katerega nobeden ne obsoja za razliko motoristov, morda zato ker večina odpre padalo, če pa že ne je možnosti da pade na nekoga statistično zanemarljiva...

Pa iskreno raje vidim, da mi nasproti priletita ti pa ciko kot kak mlečko ki vaju posnema in tradicionalno zaj... . Zato kala nimam preveč rad...

3 hours ago, SANJIN-MIXON said:

Si šel Lagano. Ni Bilo Videt

Preveč lagano torej. :D Sicer pa nisem šel nazaj čez kal ampak kar na kozino in skozi trst nazaj.

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Ok velja. Razumljivo. Sem prebral počasi. He he. Ni zamere, upam da s tvoje tudi ne. Naslednjič častiš z pijačo. dragi pa le povej da tako pa spet nisem nor, je ciko bolj. He he

Objavljeno
45 minutes ago, SANJIN-MIXON said:

Ok velja. Razumljivo. Sem prebral počasi. He he. Ni zamere, upam da s tvoje tudi ne. Naslednjič častiš z pijačo. dragi pa le povej da tako pa spet nisem nor, je ciko bolj. He he

Prav nobene nanka v štartu. :) Jp ob naslednji priliki posrkamo kej.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred eno uro, SANJIN-MIXON pravi:

haha pa kje si mene najdu,js sem čisto skuliran umirjen voznik..a ko s padalom skočiš te tudi policaji streljajo z radarjem?hitrosti niso nizke :OK:

Objavljeno

To si in boš ostal ciko črna ovčica. He he. O tud to bo kmalu radar za padalce. Omejitev 250 km/h. Prosti pad.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Vi se kar delajte norca ko pa začno deževat položnice pa vrag vzame šalo:angryrant2:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

@Greencaj viki ?

• Všeč mi je 1
Objavljeno

učiraj počk..bear hvala za kofe..

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 20 urami, Ciko86 pravi:

haha pa kje si mene najdu,js sem čisto skuliran umirjen voznik..a ko s padalom skočiš te tudi policaji streljajo z radarjem?hitrosti niso nizke :OK:

tja do 180 gre, na glavo pa lahko tut 250 dosežeš, je pa res da v zraku nisem še videl nobenih znakov z omejitvijo hitrosti :D

Objavljeno

Ne dajaj idej tistim ki ti utegnejo postavit novo neumno šoldocuzarsko atrakcijo....

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 14 minutami, maus pravi:

POĆK :010

@Ciko86 plačal cedevito

@HyperJack pa kavo 

edin @KARMEN1 je mela kače u žepu :dry:

:jezik: 

Škoda k nimaš več knjige, bi ti še kakšno več plačal. Sej vidš, da rabim eno leto da se trofneva pr Vikiju :D

Za @KARMEN1 nevem, vem pa da je mel @Ciko86 eno zaleno kačo, k se je na ovinku pod vikijom zvijala :P ko zmešana :P

Objavljeno
pred 2 urami, maus pravi:

POĆK :010

@Ciko86 plačal cedevito

@HyperJack pa kavo 

edin @KARMEN1 je mela kače u žepu :dry:

:jezik: 

Cedevito sem jaz plačala :angryrant1:.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, KARMEN1 pravi:

Cedevito sem jaz plačala :angryrant1:.

ja valda :lol1:

Objavljeno

Pa še vprašala sem, če si kaj jedel :cool:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 18 minutami, KARMEN1 pravi:

Pa še vprašala sem, če si kaj jedel :cool:

sladoledka sm jedu :P ... nisi mi hotla vikiburgerja s čebulo kupt :cry:

:004

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!