C eagle Objavljeno Julij 29, 2017 Opozori Objavljeno Julij 29, 2017 41 minutes ago, Borutt said: Sem uporabil vesoljsko tehnologijo . No pol ti pa tudi jaz preko vesoljske tehnologije pošiljam eno .. Tako, da je zdaj ena kava manj na dolžniškem listu
Popularna objava SANJIN-MIXON Objavljeno Avgust 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 Evo dele od motorja smo pobrali in jo pštimal za pisto. Črni kal pa še en čas ne bo videla dokler originalne dele ne zvarim skupaj. Vsem se zahvaljujem za pomoč in podporo pri nesreči in previdno po teh ovinkih, ker sem sam žal dal to izkušnjo. Lp in srečno in varno pot kjerkoli ste pik1, DAMI34, bojc84 in 8 others 11
C eagle Objavljeno Avgust 4, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2017 3 hours ago, SANJIN-MIXON said: Evo dele od motorja smo pobrali Zgleda, da si pustil en kos za spomin in opomin. Bil sem tam in pogledal. Je en kos , ki ga boš še s pajserjem težko vzel ven... Aluminij ali pleh, nisem siguren. Je pa kot del neke zaprte stvari(oklep, oz. ohišje nečesa)...
ProdriveR Objavljeno Avgust 5, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 @SANJIN-MIXON - kaj je sploh blo,da te je odneslo?
izibajker Objavljeno Avgust 5, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 Če bi lastniki bifeja na Črnem kalu premogli kaj moto ustvarjalne domišljije, bi razne razbite, odpadle... kose lepo montirali na steno. Pa kakšno staro čelado, fotografijo... Skratka, en tak muzej specifičnih artiklov, ki bi govorili svoje zgodbe, se tam ponuja sam od sebe... Pepos in SANJIN-MIXON 2
smasher Objavljeno Avgust 5, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 Mislim da bi se to bolj imenovalo "wall of shame" Ta teden vsakič ko sem šel mimo ni bilo niti enega motorja tam. SANJIN-MIXON 1
KARMEN1 Objavljeno Avgust 5, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 (popravljeno) Če bi lastniki premogli kaj moto domišljije, ne bi vrteli Radio aktual, klape in podobno. Naj obrne na Radio ognjišče, bo imel še boljše goste..... Napis Bikers welcome pa itak visi že na vsakem wc-ju. In ja, motorjev ni več, ker je Viki dosadan do daske, kava je grozna, Coca cole nimajo, vse ostalo je kar je...... Imajo le zelo simpatičen jn priden personal. Popravljeno Avgust 5, 2017. Popravil KARMEN1 dAlencc87, Roger G. Jagger, exclan in 3 others 6
izibajker Objavljeno Avgust 5, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2017 pred 2 urami, KARMEN1 pravi: Če bi lastniki premogli kaj moto domišljije, ne bi vrteli Radio aktual, klape in podobno. Naj obrne na Radio ognjišče, bo imel še boljše goste..... Napis Bikers welcome pa itak visi že na vsakem wc-ju. In ja, motorjev ni več, ker je Viki dosadan do daske, kava je grozna, Coca cole nimajo, vse ostalo je kar je...... Imajo le zelo simpatičen jn priden personal. Ja potem bi bil pa čas, da frekventni gostje Vikija krenete u akcijo. Te teze, pa še kakšno zraven, mu pribijte na vrata. Podobno kot je to storil Martin Luter pred točno pol stoletja... C eagle, ALEŠ M, SANJIN-MIXON in 1 other 2 2
gusar Objavljeno Avgust 6, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2017 Da, neb slučajn nega gor prbil Mavti, dr.looney in KARMEN1 1 2
dlicen Objavljeno Avgust 6, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2017 pred 22 urami, izibajker pravi: ...pred točno pol stoletja... Mal več.
gretzky Objavljeno Avgust 6, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2017 pred 3 minutami, dlicen pravi: Mal več. Pol tisočletja? GoBobi 1
pik1 Objavljeno Avgust 6, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2017 . ... VIKI Motorrad Days 2017 ... DAMI34, mladench, VS800 in 5 others 4 4
izibajker Objavljeno Avgust 7, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 18 urami, dlicen pravi: Mal več. pred 18 urami, gretzky pravi: Pol tisočletja? Ups, ja. Ena nula se mi je kar nekje izgubila... Skratka, če so Lutrove teze imele nek učinek na takratno cerkveno oblast, ni hudič da se tudi pri Vikiju ne bi naučili tapravega espresota skuhat... KARMEN1 in gretzky 2
GoBobi Objavljeno Avgust 7, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 22 urami, izibajker pravi: Ups, ja. Ena nula se mi je kar nekje izgubila... Skratka, če so Lutrove teze imele nek učinek na takratno cerkveno oblast, ni hudič da se tudi pri Vikiju ne bi naučili tapravega espresota skuhat... ...sam potem bo pa dva ojra štirideset, pa kokakolja ene štiri... Ajd!
SMX17 Objavljeno Avgust 7, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2017 Ob 5. 8. 2017 ob 14:02, KARMEN1 pravi: Če bi lastniki premogli kaj moto domišljije, ne bi vrteli Radio aktual, klape in podobno.... Bil par dni nazaj gori samo v preletu - Vrtel se je balkan Žalostno a resnično Ob 5. 8. 2017 ob 16:16, izibajker pravi: Ja potem bi bil pa čas, da frekventni gostje Vikija krenete u akcijo. Te teze, pa še kakšno zraven, mu pribijte na vrata. Podobno kot je to storil Martin Luter pred točno pol stoletja... Frekvnentni postanejo manj frekventni, itak pa lastnik pokriva minus z barom Kapitanija v centru kopra, Viki jim je samo odvečna teža
ludiluka Objavljeno Avgust 7, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2017 pred 7 urami, SMX17 pravi: ...., itak pa lastnik pokriva minus z barom Kapitanija v centru kopra, Viki jim je samo odvečna teža Če pa na vikiju delajo minus s takimi cenami kot jih imajo pol so pa res nesposobni KARMEN1, ukica, GoBobi in 1 other 1 3
motolover Objavljeno Avgust 8, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 Glede glasbe sem jih tudi jaz vprašal, če res moram na Obali poslušati Hrvate in je natakar rekel, da nimajo česa dati, ker je drugače povsod Despasito. Za internetni radio izgleda še niso slišali.. Kor13 in KARMEN1 2
bojc84 Objavljeno Avgust 8, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 Na Rock ali Bob radiu še nisem slišal Despacita MitcH', Joker in mladench 3
izibajker Objavljeno Avgust 8, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 pred eno uro, motolover pravi: .... Za internetni radio izgleda še niso slišali.. Mogoče pa tam nimajo telefonskega kabla ali optike. Internetni radio prek brezžične 3G povezave? Ja pol bi bla pa cena kofeta še za kak cent višja...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 8, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 Imajo wifi, potem imajo internet........ Če pa jim Kapitanija pokriva izgubo, naj lokal odstopijo komu, ki bo znal delat. Andro Asgaard in izibajker 2
Yoghurt Objavljeno Avgust 8, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 1 hour ago, bojc84 said: Na Rock ali Bob radiu še nisem slišal Despacita To ne, se pa na vsakih 10 min vrtijo Gunsi, Nirvana in Stonesi... ponavadi v tem vrstnem redu. In vedno isti komadi. Bob je vsekakor boljši, pa še tam pogrešam kakšno ne že stokrat slišano zadevo. Na Rock pa itak mislijo, da so še vedno v 1980 in temu primerno tudi vrtijo komade... Pač, če niso zgoraj omenjeni trije bendi ne vem če sploh vedo, kakšna je rock glasba. Da ne bom preveč offtopic... Počk! Pred dvema dnevoma. izibajker, maus, C eagle in 1 other 3 1
maus Objavljeno Avgust 8, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 a hodte ke musko poslušat al zvok motorjeu in zvok drsnikou kava kt kava, hrana kt hrana ... važn, da se kj dugaja, ejga mona čuj breeeeee js pa u nedeljo poćk notranc, KARMEN1, gusar in 2 others 2 1 2
Popularna objava Xebec Objavljeno Avgust 8, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 8, 2017 Daaaa teeeee moooooguuuu pismoooom zvaaaaatiiii....... Kva hejtate? Me je pa srt prjel k sm dau 5€ za pol litra limonade...k da so device med stegni ožemale tiste limone... SMX17, igc1, izibajker in 9 others 2 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se