thumper Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 počk.... en dooolg ..farbo dobil - me je moja kregala kuko mi to rata pod čelado ... trebor in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Včeraj POČK (3) Kmet2, DAMI34 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 31, 2014 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2014 POČK igorkr in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 počk maus in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 pock. jes. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sulica Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Danes bilo fantastično pri Vikiju, veliko motoristov, pa tistih ko gredo gor in dol pa spet gor in dol, nato pa z mojo pupo, se jim pa skoraj v rit zaletim, bilo je na polno ha ha ha ha, to so dirkači, he he he, drugače pa vzdušje pravo, aja ko sva šla dol mimo, prehitim avto pred ovinkom, nasproti pa bel džip pa dva policaja, no nato nazaj pa prehitiva motor in ta dva policista pri Vikiju, no pa sem mislil da bo kazen, no svaka jima čast se nista sekirala, jaz pa hepy, he he he, bodrugič šlo po pravilih , aja pa IGOR K lepo da smo se srečali Ja, ta bel džip mi je zmerej bolj sumljiv :grim SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Ja, ta bel džip mi je zmerej bolj sumljiv :grim Policaji v tistem belem đipu ki ima zadaj polepljene šipe in en šibedah na strehi ne kontrolirajo prometa ampak begunce tako da nikoli nič ne naredijo dokler ne pokličejo prometnikov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 a.. kaj to so uni ki ti pol z lučko v glavo svetijo ko se voziš ponoči z biciklom brez luči jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko U2nc Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 nedeljska kavica z Mausom in Thamperjem vozu Yamaha pil Kawa hehehehe trebor in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Pravkar bil gor, en gsx-r in en sv ostali se bojiste dežja ? Pa policijska kontrola na bivju pri kemiplasu prvič uradno z motorjem pa prijazen je bil :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Pravkar bil gor, en gsx-r in en sv ostali se bojiste dežja ? Pa policijska kontrola na bivju pri kemiplasu prvič uradno z motorjem pa prijazen je bil :grim Aha, zdej pa vem kdo ima z750 z akrapovicem : D Smo sedel nasproti. jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Aha, zdej pa vem kdo ima z750 z akrapovicem : D Smoh sedel nasproti. A si bil gsxom ali svjem ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 A si bil gsxom ali svjem ? gsx, kolega s SVjem : ) Zdej pa v prezi cakam da se cesta vsaj malo posusi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Eh danes odpade. Bomo jutri šli do vikija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 gsx, kolega s SVjem : ) Zdej pa v prezi cakam da se cesta vsaj malo posusi Aham tisti z SVjem se mi zdi znan, semizdi da je hodu na isto osnovno kot jaz. Jah danes je katastrofa od vremena, bo jutri baje že bolše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Kdo je za kavo jutri pri vikiju? Jst častim Kdo plača pa ne vem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Če bo lepo vreme bom ziher tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Počk. Motoristov cel kup, kot na motozboru, pa nobenga znanega. Kmet2, DAMI34, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2014 mene pa ni blo dons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 počk 2x (niti enkrat ustavu) okoli 13.30 šou gor je nasproti šou nekdo z učesi na čeladi.. bol čez kras do gorice cel kup motoristov glede nato da so se eni trdno držali balance bi reku da so bli taljani.. nazaj grede okoli 18.30 še zmiri ful folka pr vikiju. (vidu da maksiskuterji pridejo samo do gostilne v rižani bli eni 4je tam parkirani uglaunem KP tablice) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Je blo fajn ja, sm pa sam to depresijo prazno slikal Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Aynach si šou mogoče dans kej do rebrnic? dans vidu ene 3 gsxr.. najbol je pozdravu en na rebrnicah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Ne, ni mi ratalo do tam prit. Sparam na benzu : D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Počk... maus in Ihr* 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 počk tud jz hvala za kavico, naslednič dam pa jz za pir magari maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se