gasperX Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Drugače bi že po teb plezu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 hahaha sm tok velka da se da plezat po men ane sej prou...sm ti tko kofe dolžna, pa te dans neb mogla častit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 hahaha sm tok velka da se da plezat po men ane sej prou...sm ti tko kofe dolžna, pa te dans neb mogla častit ma bi že poračunala kako drugače muhahaha ni panike sej se kj primajem počasi na okoli.... zgrešit me ni težko k se tko počas vozim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Sam res, napiši 1x ko boš kej tle da se končno spoznamo za prow, te poznam samo po videzu in imenu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Sam res, napiši 1x ko boš kej tle da se končno spoznamo za prow, te poznam samo po videzu in imenu. Kako ga pa češ še ti spoznat? Whitee, Scarlett, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Tko da mi bo sam povedu ko se kliče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Tko da mi bo sam povedu ko se kliče. Vse naš boš spoznal,še poln k... nas boš mel gasperX, igorkr in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Vse naš boš spoznal,še poln k... nas boš mel :D Vreme nikakor ne zdrži, pa se mi sploh ne da štartat od doma na en krog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 ma bi že poračunala kako drugače muhahaha ni panike sej se kj primajem počasi na okoli.... zgrešit me ni težko k se tko počas vozim si bi jo sam častu al bi pa pobegnil počasnela :D Vreme nikakor ne zdrži, pa se mi sploh ne da štartat od doma na en krog. v Kopru je sonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Grem en krog. Pri vikiju kava. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 bereš mi misli še kdo? čez kolko časa boš gor? jz rabim kake pol urce, sem lih ustala dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Počk mati narava je častila pranje motorjev... kako lepo od nje Scarlett, igorkr in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 (popravljeno) bereš mi misli še kdo? čez kolko časa boš gor? jz rabim kake pol urce, sem lih ustala dobr Okrog 12.00h sem šel mimo. Nisem se ustavljal, ker me je že dž ujel pa sem pičil hitro domov. Po dežju se mi res ne da vozit, pa še motor je pol usran. :D Če bo lepše vreme pa obvezno kava. Sploh pa če je ženska družba. Popravljeno April 30, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 kaj usran, meni je spucalo vse mušice dol hihi no se slišimo ko bo lepš vreme igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Bil okoli 11ih gor pa sami kolesarji motoristov nikjer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 kva dol dogaja, jest sm iz šihta, a se splača na motor zlest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Malo dž, malo sonce. :unsure: Napiš če boš pršu dol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 nimam cajta morm tringelt preštet pa v pujska zmetat za nov motor ... jutr pa mogoče če bo kj vremena... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Počkam se (IV.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 počk spet nas je pral madona maus in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Jst sem se pa lih pravi čas odpravil. Razen treh kapelj suha cesta ku poper. Užival. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 maš srečo ns je lih iz KP do Kala napral tok da ceste vidl nismo xD ob ene 13, 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 maš srečo ns je lih iz KP do Kala napral tok da ceste vidl nismo xD ob ene 13, 14 Najbolj srečni ljudje vozimo Yamaho. Brum brum. Na rdeče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 važn da je japonc pa smo srečni vsi maus in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 1, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2014 POČK DAMI34 in Ihr* 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se