dlicen Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 Borutt, resnično je padla ideja na Vikiju, da bi posneli kako je peljala Provida mimo, navzgor, dobesedno po sredini cestišča, vozilo je dobesedno odnašalo, in ja, tudi šofer je imel težave proti koncu levega ovinka, ki ga je dodobra zaneslo in rit vozila odnesla za kak meter, spustil gas in se ujel, ter nadaljeval na polno, vendar najbolj smešno je pa bilo to, da ni bilo nikogar pred njim, pa niti kako minuto ne, najbolj žalostno pa to, da so nam rojile ideje in misli, in zato je stekel pogovor o tem kaj bi se zgodilo da se je nekdo, ni važno motorist ali katerokoli vozilo, po mojem bi bil ogrožen tudi kolesar, če bi se pripeljali nasproti, pa ne glede na to al bi vsi po vrsti divjali ali pa normalno peljali, bi se lahko tragično končalo, in ja se sam zavedam in še marsikdo od nas, da se vsi kdaj peljemo preko zakonov in nevarno in tako naprej, ampak ne pomeni to da nas vseh ni treba še bolj ogrožati in nas dobesedno lahko tudi ubija nekdo, ki je svoj poklic namenil temu, da nas varuje, nas kaznuje, ter daje napotke in nasvete varne vožnje, vsak od nas dela prekrške in ogrožamo sebe in druge, zato tudi ni pametnega opravičila za takšna dejanja, zato tudi osebam z uniformami, ki so izšolani za dobra dela in dejanja, si določeni posamezniki, verjetno mislijo ker sem to kar sem SMEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tole mora biti najdaljši stavek na svetu! :grim pikolo, Snatcher, VS800 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 Tole mora biti najdaljši stavek na svetu! :grim v bistvu je stavkov toliko kot je na koncu klicajev '.' in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 od danes naprej so vse ceste 60kmh razlog: nekdo je videl srno Lej ti res ne zastopiš. Divjaj kolk hočeš, ampak jaz vem, da nebom, sem prevečkrat srečal kako srno kje, kak traktor in avto, ki mi je zadnji moment speljal pred trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 (popravljeno) Lej ti res ne zastopiš. Divjaj kolk hočeš, ampak jaz vem, da nebom, sem prevečkrat srečal kako srno kje, kak traktor in avto, ki mi je zadnji moment speljal pred ej a ti misliš kak kofe plačat za motor. Popravljeno Julij 22, 2014. Popravil exclan trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 Lej ti res ne zastopiš. Divjaj kolk hočeš, ampak jaz vem, da nebom, sem prevečkrat srečal kako srno kje, kak traktor in avto, ki mi je zadnji moment speljal pred Hecal sem se :* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 Tole mora biti najdaljši stavek na svetu! :grim Upam da si uspel dihat zraven ko si bral ha ha ha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 ej a ti misliš kak kofe plačat za motor. Oooo tebe pa nisem vido celo večnost. Ja itak da mislim... V petek sem fraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Julij 22, 2014 Deli Objavljeno Julij 22, 2014 Oooo tebe pa nisem vido celo večnost. Ja itak da mislim... V petek sem fraj Tud od mene dobiš za kafe, od zadnjič GKeko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 ...od mene pa za v naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 iz ciste radovednosti, a je bla topolicijska akcija, al je zdaj crni kal-kozina stalna policijska cona? v zagovor inkasantov moram povedat, da so spomladi jagali na kaciskem klancu, in meli dokaj velikodusno toleranco. P se, policije dejansko ne smatram za inkasante, in sm skor vesel ce me ustavijo oni, in ne Pofuklji od mestnega redarstva. za te pa nimam ene dobre. ukica, Dejan99x, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 Akcija do oktobra :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 Akcija do oktobra :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 ....policije dejansko ne smatram za inkasante, in sm skor vesel ce me ustavijo oni, in ne Pofuklji od mestnega redarstva. za te pa nimam ene dobre. podpis....skor... ..no ja... raje vidim, da me nihče od njih ne ustavi.... drugače pa ja... Scarlett, trebor, SANJIN-MIXON in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 Akcija do oktobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 nič prešaltat usi na 4T 125tko pol pa kmot žgat polni gas u črni kal Kmet2, mixxx in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Julij 24, 2014 Deli Objavljeno Julij 24, 2014 (popravljeno) jaz bom še naprej žagal po črnem kalu ali so al niso.( no se bom pa za njimi vozu glede na videno bo kar ok ) Drugače sem se preselil na drug konec kjer se žaga v miru "zaenkrat". Popravljeno Julij 24, 2014. Popravil exclan trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exclan Objavljeno Julij 24, 2014 Deli Objavljeno Julij 24, 2014 (popravljeno) Oooo tebe pa nisem vido celo večnost. Ja itak da mislim... V petek sem fraj vidu ne pa si me vsaj slišal? no če bom v petek fraj te pokličem ! Popravljeno Julij 24, 2014. Popravil exclan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 25, 2014 Deli Objavljeno Julij 25, 2014 Neki movistar je ravno nabasal na policista :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MA-PE Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 Ker sem lih na obali in sem moral malo spucat diske, sem se enih 4x gor in dol "leteče" fočkal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 Pazi na policiste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 Domačini s(m)o izjemno navdušeni nad cestnimi dirkači, kateri preizkušate svoje in motoristične zmogljivosti po unih par ovinkih. In polcajev je tam premalo. Še en kup ležečih manjka. Jebemtiš, zaradi kurčevih kamikaz ne upamo niti ceste porablat domačini. Kmet2, maxxim, Fantocci in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 POČK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 (popravljeno) Domačini s(m)o izjemno navdušeni nad cestnimi dirkači, kateri preizkušate svoje in motoristične zmogljivosti po unih par ovinkih. In polcajev je tam premalo. Še en kup ležečih manjka. Jebemtiš, zaradi kurčevih kamikaz ne upamo niti ceste porablat domačini. Danes sem preizkušal zmogljivost motorja pa imam občutek da ne vleče kot bi moral. :D :D Popravljeno Avgust 1, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 POČK A si bil ti pri vikiju okrog 19.30h? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 1, 2014 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 ne ,, okol 14,00 sm biu :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se