Skoči na vsebino

Črni Kal

maus

Priporočene objave

Borutt, resnično je padla ideja na Vikiju, da bi posneli kako je peljala Provida mimo, navzgor, dobesedno po sredini cestišča, vozilo je dobesedno odnašalo, in ja, tudi šofer je imel težave proti koncu levega ovinka, ki ga je dodobra zaneslo in rit vozila odnesla za kak meter, spustil gas in se ujel, ter nadaljeval na polno, vendar najbolj smešno je pa bilo to, da ni bilo nikogar pred njim, pa niti kako minuto ne, najbolj žalostno pa to, da so nam rojile ideje in misli, in zato je stekel pogovor o tem kaj bi se zgodilo da se je nekdo, ni važno motorist ali katerokoli vozilo, po mojem bi bil ogrožen tudi kolesar, če bi se pripeljali nasproti, pa ne glede na to al bi vsi po vrsti divjali ali pa normalno peljali, bi se lahko tragično končalo, in ja se sam zavedam in še marsikdo od nas, da se vsi kdaj peljemo preko zakonov in nevarno in tako naprej, ampak ne pomeni to da nas vseh ni treba še bolj ogrožati in nas dobesedno lahko tudi ubija nekdo, ki je svoj poklic namenil temu, da nas varuje, nas kaznuje, ter daje napotke in nasvete varne vožnje, vsak od nas dela prekrške in ogrožamo sebe in druge, zato tudi ni pametnega opravičila za takšna dejanja, zato tudi osebam z uniformami, ki so izšolani za dobra dela in dejanja, si določeni posamezniki, verjetno mislijo ker sem to kar sem SMEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tole mora biti najdaljši stavek na svetu! :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v bistvu je stavkov toliko kot je na koncu klicajev :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

od danes naprej so vse ceste 60kmh

razlog: nekdo je videl srno

Lej ti res ne zastopiš. Divjaj kolk hočeš, ampak jaz vem, da nebom, sem prevečkrat srečal kako srno kje, kak traktor in avto, ki mi je zadnji moment speljal pred 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lej ti res ne zastopiš. Divjaj kolk hočeš, ampak jaz vem, da nebom, sem prevečkrat srečal kako srno kje, kak traktor in avto, ki mi je zadnji moment speljal pred 

ej a ti misliš kak kofe plačat za motor. :)

Popravljeno . Popravil exclan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hecal sem se :*

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upam da si uspel dihat zraven ko si bral ha ha ha :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej a ti misliš kak kofe plačat za motor. :)

Oooo tebe pa nisem vido celo večnost. Ja itak da mislim... V petek sem fraj :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud od mene dobiš za kafe, od zadnjič :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

iz ciste radovednosti, a je bla topolicijska akcija, al je zdaj crni kal-kozina stalna policijska cona?

v zagovor inkasantov moram povedat, da so spomladi jagali na kaciskem klancu, in meli dokaj velikodusno toleranco. P se, policije dejansko ne smatram za inkasante, in sm skor vesel ce me ustavijo oni, in ne Pofuklji od mestnega redarstva. za te pa nimam ene dobre.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....policije dejansko ne smatram za inkasante, in sm skor vesel ce me ustavijo oni, in ne Pofuklji od mestnega redarstva. za te pa nimam ene dobre.

podpis....skor...

..no ja... raje vidim, da me nihče od njih ne ustavi.... drugače pa ja...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz bom še naprej žagal po črnem kalu ali so al niso.( no se bom pa za njimi vozu glede na videno bo kar ok )

Drugače sem se preselil na drug konec kjer se žaga v miru "zaenkrat".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vidu ne pa si me vsaj slišal? :) no če bom v petek fraj  te pokličem !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker sem lih na obali in sem moral malo spucat diske, sem se enih 4x gor in dol "leteče" fočkal...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Domačini s(m)o izjemno navdušeni nad cestnimi dirkači, kateri preizkušate svoje in motoristične zmogljivosti po unih par ovinkih. In polcajev je tam premalo. Še en kup ležečih manjka. Jebemtiš, zaradi kurčevih kamikaz ne upamo niti ceste porablat domačini.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Domačini s(m)o izjemno navdušeni nad cestnimi dirkači, kateri preizkušate svoje in motoristične zmogljivosti po unih par ovinkih. In polcajev je tam premalo. Še en kup ležečih manjka. Jebemtiš, zaradi kurčevih kamikaz ne upamo niti ceste porablat domačini.

Danes sem preizkušal zmogljivost motorja pa imam občutek da ne vleče kot bi moral. ;):D :D :D :D

Popravljeno . Popravil bojevnik88
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!