Skoči na vsebino

O pomembnosti, zakonih, policijskih spremstvih in podobnem

AREA

Priporočene objave

Še 41 dni.Kaj folk a ji bomo naredil kakšen sprejem.Jaz imam v mislih, da bi odpeljala z njo vsaj po sloveniji kakšen kilometer.To je zame velik dogodek ko se bo Benka pripeljala po tako doolllgggggemmuu času spet domov.To ji je vsekakor za čestitat.Sem predvidevala da bo prišla iz Italije v Slo,samo kakor kaže se vrača čez Poljsko,tako da bo mejo prečkala verjetno na najbližjem prehodu Ptuja,tam je namreč doma in bo verjetno tud kakšna fešta.Dejmo se kaj zment.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Definitivno -- sprejem sledi. Se bomo kaj pomenili na motosvetovih sredah in upičili eno akcijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po privatnih mailih dobivam sporočila v stilu "Kdo je Bernarda" in tako naprej.. Ker se za motosvetovce ne spodobi, da Benke ne poznajo, se lahko o njej izobrazite tukaj:

"Po Zemlji okoli sonca", motosvet članek

http://www.motosvet.com/motoclanki.php?menu=Članki in Nasveti&A_ID=22&View=0003 (skopirajte v ADDRESS polje v brsalniku)

"Pomoč Benki", zbiranje $$$ za Benko, ki je obstala v Afriki

http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...highlight=benka

"Benka", uradna stran Bernarde Pulko

http://www.ardi.si/benka

(mimogrede, med sponzorji na prvi strani je tudi motosvet...) 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Kaj zdej a gdo ve gdaj bo prišla dam al ja,mater tako velik dogodek pa je vse tiho,sramota.Sej ne morem verjet da se nič ne piše, ženska prepotovala cel svet bila full dolgo od doma,pa noben o tem nič ne piše,pa to ni res kakšni motoristi pa ste,vsaj kakšno predhodno pohvalo bi napisali al kaj.Verjetno se večina sploh ne zaveda kaj je Benki uspelo oz ji bo čez dobrih nekaj dni.

BENKA TI SI CAR,SVAKA ČAST.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, saj kdo pa kaj ve o njenem trenutnem položaju? Na njeni strani piše, da pride čez 23 dni, a zadnja novica je bila gor dana maja 2002. Meni se datum prihoda zdi malce nerealen, saj vendar ne pride z vlakom. Nekdo, ki ima stike z njo bi jo moral kontaktirat in povprašat kako in kaj. Spodobilo bi se res, da jo nekje pričakamo in pospremimo do doma.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa si me prehitel,sem že hotela sama kaj nardit.Ko se javi brž objavi.Sej po moje si ne želi ceremonij,kakor sem jo razumela preko pisem,vendar se spodobi,tudi za njo, če vsake kur..,nogometaše,košarkaše,atlete,smučarje,...pričakajo jo bomo pa tud mi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole sem dobil po mailu...

==========================================

Dragi Peter,

pogled na www.ardi.si/benka ti steje dni. Meni se kar gabi pogledati koliko ur mi se ostaja. Nekaj vec kot 20 dni... Noro nerazumljivo.

Ce bo sreca potrpela z menoj do samega konca se bom vrnila 10. decembra, kolikor mi je znano plan pravi opoldne, na Ptuj. In ce se vreme ne bo skisalo, s hrvaske strani.

Ja, torej le se nekaj dni, potem pa lahko napademo skupaj klepet in prsut in zaparkiramo motorje za kako uro ali dve.

Srecno do takrat!

Benka

============================================

V glavnem, prihaja :shock:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se pravi v torek,kriza bo treba dopust dobit kar bo problem.Shit full sem si želela biti na njenem prihodu,mogoče bom uzela bolniško.Kaj pravite ostali,seveda odvisno od vremena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole sem dobil od Benke...

=====

okviren scenarij 10.december:

-prestop meje na Srediscu ob 10.00

-voznja do Ptuja, stavba Perutnine

-Pricetek sprejema cca. 11.00

-Trajanje najvec 1 uro

-Tiskovna konferenca v stavbi Perutnine

-po 14.00 sprejem skupaj s prvo kategorijo perutninih poslovnih partnerjev.

======

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem zraven! Vendar z avtom....10.december...brrrrrr..zebe... :?

hm,jest mam eno ogrevano ročico....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!