Skoči na vsebino

O pomembnosti, zakonih, policijskih spremstvih in podobnem

AREA

Priporočene objave

Hkrati sem dobil tudi mail od press organizatorja, ki sprašuje koliko nas gre z motorji tja gor...

Kdo sedaj namerava it z motoričijem? Climber že vem, da gre... Ostali?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz tudi, če ne bo snega na cestah v tem koncu. Čeprav me sedaj malo begajo te dvojne novice: šele pride/je že tu.

Se grem pravkar dogovarjati za dopust v torek.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

PO ZEMLJI OKOLI SONCA

Potovanje Štajerke Benke Pulko

s 650 kubičnim BMW motociklom,

okoli našega planeta se po 2000 dneh izteka.

Rekordna vožnja je prvo neprekinjeno potovanje z motociklom

po vseh sedmih celinah in najdaljša samostojna ženska vožnja na motorju.

V torek, 10. decembra 2002, se bo BENKA PULKO vrnila v svoj rodni Ptuj, kjer se je 19. junija 1997, pred natanko 2000 dnevi, pričela njena odisejada.

V njenem imenu vas zato vabim, da jo skupaj pospremimo in pozdravimo na zadnjih od 200.000 kilometrov, kolikor se jih je zvrtelo mimo nje in njenega jeklenega prijatelja v tem času.

Na slovensko zemljo bo po prevoženih 70 državah ponovno stopila na mejnem prehodu Središče ob Dravi (predvidoma ob 10.00 uri). Od tam bo po opravljenih carinskih formalnostih v spremstvu motoristov pot nadaljevala do Ptuja.

Pred poslovno stavbo Perutnine Ptuj jo bomo pričakali ob 11.00 uri.

Po sprejemu, pozdravih in kratkih govorih bo sledila tiskovna konferenca, ki bo v sejni dvorani, v četrtem nadstropju poslovne stavbe Perutnine Ptuj.

vse ostale informacije:

Borut Cvetko

P.P. 720, 2001 Maribor

gsm: 041-643-474

e-mail: borut.cvetko@neto.si, borut.cvetko@mediaspeed.net

PA SE TO:::

CE je lahko ona prisla okoli kugle, a vas bo pa zdaj nek sneg prestrasil ali kaj? Bo sneg, smo ga narocili, pa se minus bo v luftu. Tako, da si ne bi kdo mislil, da se je Benkica soncila na furi.

Torej, kdo je zdaj pravi bo prisel. Vidimo se ob 10.00 10.12. na mejnem prehodu Sredisce ob Dravi. Pa ne se bat, organizirali smo plug. Dr. Pecenko pa bo mogoce zdirigiral vsaj nulo v luftu z njegovo carobno palicko.

Pridite.In mi vsaj okvirno javite koliko vas bo.Hvala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm se pa lihkar spomnila, da obstajajo tut preizkusne tablce :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spodobilo bi se res, da jo nekje pričakamo in pospremimo do doma.

BTW: zakaj pa bi se to "spodobilo"?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot receno... ce ne bo snega potem bi tudi jaz sel, ampak ce nas gre iz ljubljane kaj vec... ne bi glih sam sel. Moj maxi pa ni glih za po snegu vozit (ze dez ga moti)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za ta podvig kar poiščite dolge gate ker je za začetek naslednjega tedna napovedana ohladitev z dnevno temperaturo okoli nič oziroma lahko celo pod nulo. :o :x :o

Kar se snega tiče pa predlagam da za to poskrbi Klimbra! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz pridem, če ne bo dežja z motorjem, mraza pa me ni strah :lol: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za ta podvig kar poiščite dolge gate ker je za začetek naslednjega tedna napovedana ohladitev z dnevno temperaturo okoli nič oziroma lahko celo pod nulo. :o  :x  :o  

Kar se snega tiče pa predlagam da za to poskrbi Klimbra! :D

Klimbra skrbi do Trojan.....dalje Celjski kolegi........pa naj vam bo nebo usmiljeno.....Bernardi pa ITAQ.!!!!!!!! :P :D :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz tudi grem pod pogojem, da zrihtam skutico, napraskam za liter dvotaktola, da ni snega in da je več kot +4°C (drugače mi zamrzne uplinjač in se zatakne pod polnim gasom :onfire: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če:

-bi imel registriran motor

-bi bila teoretična šansa da dobim v torek fraj (ki pa je enaka 0 <- nula, veseli december)

-ne bi bilo ravno 10 pod nulo

bi z veseljem prišel tudi po dežju...ampak ... žal.

pa če čebula ne bi imela če bi bila samo bula

LP, El barto

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po današnji vremenski napovedi boste padli v torek v mraz pod nulo! :evil: :oops: :cry: zato kar iščite primerne obleke tisti ki ste seveda resni!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

shit shit shit, v torek ob 11.00 mam kolokvij ki ga ne smem spustit tako da je vse v zraku. se iscem varianto za prit. a bo kdo sel pocakat na mejni prehod in pol na sprejem pa slikat da bi jaz slike za cajtng imel, ker izjave lahko pol dobim?

shit od vseh dni ravno ta :evil: :x

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na vremenske razmere bom šel jaz raje s terencem (zaupam klimbri, ampak ziher je pa ziher :twisted: )

Vsi iz tega konca, ki imajo name iti na Ptuj, bi se lahko dobili ob 7:30, recimo pred kolosejem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa če čebula ne bi imela če bi bila samo bula

... in namesto b l bi čebula bila lula :) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo sonce... pridem

Če sonca ne bo... pridem

Če gre sneg... pridem

Če bo poledica... pridem

Če bi čebula ne imela če (ali pa l namesto č)... pridem!

LP

VespaMan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej vreme bo zanimivo punce in fantje!

Kljub temu Benka prihaja in se glede njenega prihoda ne spreminja nic. Ce bo sneg je pripravljen plug. Policijsko spremstvo pa v vsakem primeru.

Se vidimo na meji!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!