Skoči na vsebino

Motosvetovo srečanje + lokacija


Priporočene objave

Temo odpiram, da povem v mojih prvih obcutkih srecanja z vami.

To sredo sem prvic prisla v LJ, z namenom, da spoznam folk iz MS. Tadej je bil zelo prijazen, da mi je pokazal pot do Twina, kjer smo spil pijaco in malo poklepetal. V Twinu mi je bilo vsec, kajti folk je bil taprav, res da nekateri 1X starejsi od mene, japakaj, prov fajn je bil, ambient je specialen za motoristicna srecanja. Pa zdi se mi, da v Twinu vidis namen sredovega srecanja. Potem smo sli se v OLP, kjer sm dozivela cisto nasprotje. Lokal ni v bikerskem stilu, folk po skupincah, ni tapravga motoristicnega vzdusja. Tko, da ne vidm pointa srecanja tam, ce je idealen plac ze (Twin). Tam sem dobila se en obcutek, da folk je z namenon tam, da bi spoznal svojga partnerja, ne da bi se druzil, spoznaval.... Sej je tko na vseh zurkah, ampak ne vem zakaj mora bit tud tukaj. Kaj je sploh poanta srecanja?????!!!! Mal sem bla zbegana, sej sm se vedno. Tko, da za folk nasplosno (ne sm tisti iz MS, tud ostali) mislim, da je bolj odprt v Twinu. To je napisano je moje mnenje in obcutki srede.

Kaksne obcutke so pa vas prelival ko ste spoznal se ostale clane MS?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa zdi se mi, da v Twinu vidis namen sredovega srecanja. Potem smo sli se v OLP, kjer sm dozivela cisto nasprotje. Lokal ni v bikerskem stilu, folk po skupincah, ni tapravga motoristicnega vzdusja. Tko, da ne vidm pointa srecanja tam, ce je idealen plac ze (Twin).

Poanta srečanja je v tem, da spoznaš in se družiš z ostalimi motosvetovci.

Ker si na motosvetu nova, še enkrat - iz Twina smo šli, ker v njem nismo bili dobrodošli. Nekomu, ki te ob dia-prezentaciji zmerja z nesposobnežem in se ti smeji v glavo (kao "a nikjer drugje še niste bili", "jaz pa s harleyem naredim vsako leto trikrat toliko kilometrov kot si jih ti") (se spomnite Suzukijeve prezentacije in kravala pijane lastnice)), pa res ne mislim dajat svojega denarja. Že iz principa in zaradi svojega boljšega počutja ne.

Tam sem dobila se en obcutek, da folk je z namenon tam, da bi spoznal svojga partnerja, ne da bi se druzil, spoznaval.... Sej je tko na vseh zurkah, ampak ne vem zakaj mora bit tud tukaj.

Tega dela o žurkah ne razumem.. :? (očitno sem prestar :lol: :lol: )

Kaj je sploh poanta srecanja?????!!!!

Poanta našega srečanja ni v tem, da te vidijo, da "si na bajkerski sceni" in "se družiš z bajkerji" (ravno zaradi tega nekateri hodijo v Twina), ampak da se srečaš s prijatelji in to tam, kjer se dobro počutiš.

Mal sem bla zbegana, sej sm se vedno. Tko, da za folk nasplosno (ne sm tisti iz MS, tud ostali) mislim, da je bolj odprt v Twinu.

Potem boš pač hodila v Twina, če ti je tam bolj všeč. Nikogar ne silimo v to, da prihaja v OLP.

Kaksne obcutke so pa vas prelival ko ste spoznal se ostale clane MS?

8) 8) 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem bil v sredo v OLP in je blo čist v redu. Mal smo poklepetali in spil kako pivce pol pa dam. Mogoče bi namesto malih mizic privlekli dve daljši mizi in štiri klopi, da ne bi bili tako razmetani po prostoru. Samo predlog?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potem boš pač hodila v Twina, če ti je tam bolj všeč. Nikogar ne silimo v to, da prihaja v OLP.

Ja evo to je to noise data odgovor ki nikakor ni ok. Ti dobro veš da ne samo Dubi ki je popolna novinka tu na motosvetu ampak še mnogi drugi protestirajo proti OLP. Vem da je veliko motosvetovcev ki jim je OLP mimo in pač ne hodijo tja pa še nisem zasledil kje tukaj gor teme o tem če bi le spremenili lokacijo !!?? Vem da tudi če se preselimo spet nekomu ne bo všeč ampak kljub temu bi se lahko po letu dni zamenjala lokacija in mogoče pridejo tudi drugi na vrsto kar se tiče njihovega okusa ambijenta in sprostitve. Zato mislim da odgovor ki si ga napisal Dubi absolutno ni rešitev če pa misliš da je potem ni čudno da se dogaja kar pač se. Pa še to jaz hodim v OLP IN OTP ker pač moram če hočem videti vse prijatelje motoriste ampak nekateri pa sploh ne pridejo ker jim pač OLP ni všeč zato predlagam, sedaj ko je konec sezone bi se lahko pričeli pogovarjati o novi lokaciji nekako izglasovali da bi čim večjemu številu odgovarjalo in da bi se nas tudi potem srečevalo v takem številu, verjamem pa da nova lokacija ne bi vsem potegnila ampak takih je tudi v primeru OLP kar nekaj !!!!

V pričakovanju upam da se bo kaj spremenilo v tej smeri !!!! :roll: :lol:

Lep pozdrav !!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako je,

po novem boste v maribor začeli hodit :drinking: :drinking:

Pa da mi kdo ne zine kake o "prehladno"....mate avte, večini dela gretje, avtocesta je skoraj fertik, tak da....

Lahko pa tudi v Graz gremo, če vam MB ne diši najbolj, majo porihtanih enih par biker kafejev...

LP, El B.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa bom se jaz napisal kaj mislim.

Pred sestimi leti, ko so se zacela prva srecanja motoristov na 3M, smo tudi zaceli hoditi v OTP. In ta navada mi je ostala vse do danes. Fajn mi je to, da sta tudi lasnika motorista. Vsak vozi svojega H-D. Nista pa tiste vrste HOG-ovcev, ki bi ubogala Mihelica in njegova nacela in sta mu ze takoj na zacetku rekla F.O. in sta ustanovila svoj HOG sekcijo B.Clane te sekcije smo lahko videli na "navadnih" motozborih, kamor je prvotnim Mihelicevim Hogovcem prepovedano oz. izpod casti.

Res je, da je Jana (oz. "ta stara") vcasih izjavila kaj neprimernega, tako kot je to storila v takrat, ko je Suzuki predaval s svojimi diapozitivi. To ni bilo lepo. Po drugi strani nam je pa dala na razpolago sobo, v kateri smo lahko poceli vse (prinasali tortice, bakljavo, krofe, gledali TV, video imeli predavanja z diapozitivi,..).

No pa se je tudi to koncalo, ker se eni niso znal obnasati in so se obmetavali s kokicami in je Jana popizdila. Nekateri motosvetovci (motosvetovke) so se z njo skregali in padla je generalna odlocitev (odlocitev je bila sprejeta brez soglasja oz. razprave ostalih), da se spremeni lokacija sredinih motosvetovih srecanj.

Ka sem naslednjo sredo prisel v OTP je Jana jokala in sprasevala: Vse sem vam nudila vi pa takole (na forumu so se zaceli norcevati iz nje). Bilo ji je zal, da je do konflikta prislo. Na motoristicni sceni so se zaceli sprasevati kaj ima to Jana z nekimi racunalnicarji. "Racunalnicarji" je bilo ime za Motosvetovce. No v bistvu se je s tem samo povecala reklama za motosvet. Ljudi je matral firbec in so zaceli brskati po internetu in nasli www. motosvet.com.

No pa so se zacela srecanja v OLP-ju. Po prvem srecanju je eden od lastnikov OLP-ja spraseval naokoli, kdo so to zaeni racunalniski motoristi. Najbolj ga je zanimalo, da ne bomo kaj razbili in ce spolh kaj zapravljamo.

Pijaca je glede na OTP drazja. Primer Radenska z limono v steklenicki 0,33. OTP=150 SIT, OLP=250 SIT. Za pivo ne vem, ker ga ne pijem.

Pijace zgoraj skoraj ne strezejo, ker delata samo dva kelnerja in nimata casa. HALO! A se tako dela s strankami?

Da se je soba ponovno odprla je bilo potrebno zagroziti z menjavo lokacije. Prej so se zgovarjali, da sobo prenavljajo, da je zato zaprta. Ne vem a sem slep al kaj, soba ni bila cisto nic prenovljena. Razen to, da so prinesli en star ventilator,

Najbolj mi gre na zivce to, da SO NA PARKIRISCU PRED OLP ZE VECKRAT VLJAMLJALI V AVTOMOBILE.. O tem se pa seveda na forumu nic ne pise! Tako kot to sredo, ko so enemu na Oktaviji razbili zadnjo steklo in ukradli avtoradio. Nekomu od Motosvetovcev so..... Meni so pred 14 dnevi poskusali vlomiti na desnih vratih. Kljucavnica je delno poskodovana in se zatika pri odklepanju. Zanima me, kaj bo ko bodo se kaksnemu motovetovcu vlomili v avtomobil. Se bo mogoce potem kaj spremenilo?

Na zalost bom moral ob sredah se naprej hoditi na dve lokaciji. Najprej v OTP in nato se v OLP. Namrec rad vzdrzujem stike z vsemi Motosvetovci.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potem boš pač hodila v Twina, če ti je tam bolj všeč. Nikogar ne silimo v to, da prihaja v OLP.

Lahko bi poizkusi tudi drugace:

DUBI dobrodosla med nami. Hvala ker si nas prisla pogledat in Novega Mesta.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vem da je veliko motosvetovcev ki jim je OLP mimo in pač ne hodijo tja pa še nisem zasledil kje tukaj gor teme o tem če bi le spremenili lokacijo !!??

Udi, za prejšnji teden smo bili dogovorjeni, da bomo šli v Kratochwill-a, pa je pol par osebkov vso zadevo zminiralo in na koncu smo spet pristali v OLPu. Ker pač noben ni pršu v Kratochwill-a.

Teli v OLPu mi grejo res že ornk na živce. Najprej zaprejo gornjo sobo, pol pa jo tko na hitrco odprejo ampak šele potem, ko smo že objavili novo lokacijo. Potem pa ne zagotovijo dovolj osebja, da bi nam lahko vsaj stregli zgoraj.

Jaz bi takoj predlagala drugo lokacijo, sam nimam ideje za kakšno. Priznam, da mi Kratochwill ne paše lih 100%. Jaz bi predlagala biljardno hišo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Temo odpiram, da povem v mojih prvih obcutkih srecanja z vami.  

To sredo sem prvic prisla v LJ, z namenom, da spoznam folk iz MS. Tadej je bil zelo prijazen, da mi je pokazal pot do Twina, kjer smo spil pijaco in malo poklepetal. V Twinu mi je bilo vsec, kajti folk je bil taprav, res da nekateri 1X starejsi od mene, japakaj, prov fajn je bil, ambient je specialen za motoristicna srecanja. Pa zdi se mi, da v Twinu vidis namen sredovega srecanja. Potem smo sli se v OLP, kjer sm dozivela cisto nasprotje. Lokal ni v bikerskem stilu, folk po skupincah, ni tapravga motoristicnega vzdusja. Tko, da ne vidm pointa srecanja tam, ce je idealen plac ze (Twin). Tam sem dobila se en obcutek, da folk je z namenon tam, da bi spoznal svojga partnerja, ne da bi se druzil, spoznaval.... Sej je tko na vseh zurkah, ampak ne vem zakaj mora bit tud tukaj. Kaj je sploh poanta srecanja?????!!!! Mal sem bla zbegana, sej sm se vedno. Tko, da za folk nasplosno (ne sm tisti iz MS, tud ostali) mislim, da je bolj odprt v Twinu. To je napisano je moje mnenje in obcutki srede.

Kaksne obcutke so pa vas prelival ko ste spoznal se ostale clane MS?

Zivjo Dubi, fajn da si prsla.

KAr se mene tice in tega kam jit, jest osebno pac pridem nekam. Ponavad grem s tokom, torej tja kamor ljudje recejo, da grejo, ko gremo s 3m. V OLP sem bil sam enkrat in mi ni blo tolk noro vsec, ampak v bistvu pridem itak zarad ljudi. V bistvu me boli, ce pub zgleda motoristicno al ne, v bistvu mi je vseen kaka muzka se vrti (sam da ni tolk glasna, da se ne morem pogovarjat), v bistvu mi je vseen kolk kej stane. Se najbolj me mogoce zanima velikost prostora, ker je bedno, ce se vsak od nas posebi s kom grupira.

Na kratko torej, verjetno je fajn, da najdemo kako lokacijo, ki nam vsem sede. Prsu bom pa itak kamrkol.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar se tiče OLP - gredo tudi meni na jetra. A definitivno manj, kot odnos lastnice Twina do nas. Ne samo to, da so padale BEDNE pripombe, v spominu imam tudi to, da so jo baje ostali motoristi začeli spraševati zakaj je dala "računalničarjem" sobo, in to ravno v sredo, ko bi se naj dobivali tam tudi ostali. :evil: :evil:

(Mimogrede, tudi jaz hodim v oba placa, ker se rad družim z vsemi. A v nobenem mi ni pretirano všeč, pa se kaj preveč zaradi tega ne sekiram. Hodim pač zato, da se srečam s prijatelji in kakšno pametno rečem :D )

Dejstvo pa je, da primernega prostora za naša druženja nimamo :( . Najprej smo bili za Kratochwilla, potem spet za OLP, zdaj pa bi spet šli kam drugam. :roll:

Dejstvo2 je tudi, da enotnega prostora za druženje itak ne bomo našli nikoli. :shock: Eni raje sedijo, drugi raje stojio. Enim je pomembno koliko stane pijača, drugim pač ne. Eni bi radi igrali bilijard, drugim je sreda dan za motor in takrat bilijarda pač nočejo igrati, ker lahko to delajo ob katerikoli drugi priložnosti. Spet eni bi radi bili izrecno le v Twinu, drugi pa povsod-drugje-samo-tam-ne. :x

Dejstvo3 je, da se nas motosvetovcev včasih zbere več kot se vseh ostalih motoristov skupaj.

Pa začnimo vseeno debatirati, kam bi šli 8) 8) . Pa konstruktivno, prosim :? :? .

:!: Najprej potrebe:

1) blizu parkplac :)

2) dosti veliko za nas :D

3) možnost da pripeljemo kakšnega gosta in da kaj pove 8)

4) Ljubljana :twisted:

Kar se tiče točk 2 in 3, je jasno, da moramo imeti zase posebno sobo.

:?: Zdaj pa predlogi (in dopolnitev potreb)... Ajde, možgane prevetrit!! :idea: :idea:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potem boš pač hodila v Twina, če ti je tam bolj všeč. Nikogar ne silimo v to, da prihaja v OLP.

Aja, pa ker vas je tole tako razburilo... Napisano je bilo mišljeno na lep način, pač v stilu tega, da nikogar ne silimo v nič.

Greš pač tja, kjer ti paše.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Morda je tale neumesna, a ker sm še nov naj mi bo oproščen.

Jast se zaenkrat shajam sam s sabo pr' Bunkež. (sej ni važn ke je to).

Ko mi bo pa čist jasn kam morm pridt, bom pa pršou.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa vseeno mislim, da bi bilo dobro, če bi se kakšen dan srečali z lastnikom OLP in se poskusili dogovoriti z njim. Jaz mislim, da če mu je v interesu, da bo tudi on za kako spremembo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Damijan tole ni slaba ideja. Očitno tam že imajo nekaj posluha za nas, zato bi bilo dobro graditi na tem.

Zadnjič sem opazil na vratih napis rezervirano za Motosvet. A kdo ve, kdo je to gor nalepil?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da je že motosvet tako velik ratu da ni pogojev da bi se vsi na isti lokaciji najdli! Eni so bolj (če se lahko tako izrazim) fensi motoristi, eni pa Mad max varianta. IN mislim da to ne bo šlo nikoli skupaj. Ja pa res da občudujem Forumska srečanja-sam še nisem bil na nobenem! kjer se zbira večja količina ljudi brez presodkov!

Če boste pa prevečkrat menjali lokacije boste samo folk drobili na še več delov!

pa en lep pozdravček :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmm do zdej sm bla sam na 3M pa ene parkrat na horsu ob petkih v OLP oz OTP pa se ne tko da ne vem kva se tam dogaja.... Res pa je da so lljudje razlicni in nekateri ne shajajo skup mogoce so se pac zato locili v dva puba...

Iz mojih izkusenj pa lahko povem da une kere sm spoznala takrat na 3M (vseh si nism mogla zapomnt kr jih je blo ku rusou :oops: ) so prav fajn druscina... se vam mogoce nekje po juniju pridruzim v kaksen pubu da se pridm pokazat pa se kej folka spoznat :)

no caw caw

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no še moje izkušnje: ko smo v našem klubu imeli svojo gostilno je bilo vse OK in smo se redno večkrat tedensko dobili zvečer, nič ni blo uradno ampak vsak je pač zvečer prišel malo tja pogledat zato smo bili redno skupaj in so pol tudi dogovori za vse mogoče ture padli. ko smo gostilno zaprli (kljub našim naporom :wink: stvar ni bila rentabilna oz. se je plac rabil za drugo dejavnost) pa se je začelo nekaj podobnega kot sedaj z motosvet sredami, pa čeprav smo si vsi dosti bolj podobni v razmišljanju kot struktura motosveta.

menjali smo že par gostiln, v nekaterih nas niso hoteli (strah da bodo pizdarije), nekatere nam niso bile všeč. je pa vedno bilo, da se komu kaj ni dopadlo. če je bila pijača poceni je koga motilo da je bilo dosti "otrok" v isti gostilni ali da je bila hrvaška muzika ali techno, ali..........

ker nismo ravno socialno všečna družba so razni bolj "fini" lokali odpadli, lent je predrag in preveč pozerski (to z poziranjem še gre, ampak malo pivo za 370 sit!!!!!! :twisted: :? ).....

vglavnem ugotovili smo, da nujno potrebujemo svoj klubski prostor (gostilno in mini pisarno) in ga tudi pospešeno iščemo.

a v LJ nima noben motorist svoje gostilne (razen twina - če vam odnos ni všeč)?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo eno podvprašanje........

A se dobivamo zaradi nas(ljudi,prijateljev) ali zaradi lokala????????

BTW.....obljubim,da tut u OLP še pridem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja jest sm pa zdej čist zmeden - mogoče zato ker sem še pr ta frišnih tukej gor... :oops:

Jest sm mislu to sredo pridt mal pogledat, pa zdej res ne vem kam naj grem!! :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no še moje izkušnje: ko smo v našem klubu imeli svojo

...

vglavnem ugotovili smo, da nujno potrebujemo svoj klubski prostor (gostilno in mini pisarno) in ga tudi pospešeno iščemo.

a v LJ nima noben motorist svoje gostilne (razen twina - če vam odnos ni všeč)?

To se mi recimo zdi super ideja, da bi imeli svoj clubhouse. ki bi bil odprt tudi za ostale, je pa verjetno res, da je to vprasanje denarja in casa, ki ga verjetno nihce nima...

Sam, ce mal sanjam... (no sanjajmo skupaj) - Mamo v najemu hiso, ki dublira kot lokal in se tam dobivamo fiksno ob sredah, lahko pa tudi katerikoli drug dan pridemo na pijaco. Z motosvetovci spijemo kako pijaco ipd. JAsno je, da lokal ni samo za nas, ampak za vsakrsno pijacopijoco publiko. V hrvaskem casopisju (motopuls) sem zasledil, da nekateri klubi pocnejo tocno to - imajo bar in klubsko hiso. V koncni fazi bi lahko imeli tudi delavnico, da mal prides pa posraufas svoj motor. Pozor, ne bi slo za to, da bi hiso zgradil ali jo kupil, v koncni fazi bi to lahko bil tudi dovolj velik lokal, ki bi ga najel...

Sej vem, prevec sanjam. Ampak bi pa blo fajn. Kaj pa ostali mislite?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bi bilo super, ja... Tako imajo na primer Off Road Club Mamut... en zaprt skedenj, notri eno garažo z orodjem in eno izolirano sobo (da ni premrzlo) s hladilnilki, kavči, TV, stolpom, revijami itd... Bi bilo super, ja 8)

Pozna kdo kakšen skedenj v bližini Ljubljane?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je full dobra ideja. Ko sm citala, sm hotla predlagat za kej tagega, sm jst bi rekla, ce je kaksna zidanca na razpolago. Se opravicujem na taksen napad, ceprav sm frisna. Sm povem kaj se mi roji po glavi.

Lp

Dubi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!