Mačica Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Ob debati smuči vs. board se je porodila ideja o forumskem športnem dnevu na snegu. Predlagam, da se zmenmo za kako varijanto (saj popuste za skupinske karte majo na vseh smučiščih). Ena možnost je sicer tut ta, da se v Kranjski gori pred novoletnim FS mal nasmučamo, pol pa v večerne toalete in na žur. Ali naredimo čist ekstra? Kaj vi menite?
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Mačkica-tigrica......pod enim pogojem,da mi po končanem smučanju nardiš en prijeten foot masage :oops: :oops: :oops: :D :D :D
Mačica Objavljeno November 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2002 Mačkica-tigrica......pod enim pogojem,da mi po končanem smučanju nardiš en prijeten foot masage :oops: :oops: :oops: :D :D :D Ej tkole javno ti ne bom nč obljubljala. Da ne bo pol prevelika gužva ratala (jazmasaženeobvladamspljohpress)
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Mačkica-tigrica......pod enim pogojem,da mi po končanem smučanju nardiš en prijeten foot masage :oops: :oops: :oops: :D :D :D Ej tkole javno ti ne bom nč obljubljala. Da ne bo pol prevelika gužva ratala (jazmasaženeobvladamspljohpress) Sorry....pol pa ne bom mogel nič plesat!!!!!! PREVEČUTRUJENISMUČARPRESS :D :D :D :cry: :cry:
AREA Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Klimbra osvajanja se je treba lotit bolj taktno :roll: :D :lol:
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Klimbra osvajanja se je treba lotit bolj taktno :roll: :D :lol: Ma mačkica je že davno osvojena.....jest se samo za zunajpenzijonsko ponudbo grebem!!!!!! :wink: :D :D 8)
AREA Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 a tak je to....zdaj sem pa zgubo upanje :cry: :? :D :P
Mačica Objavljeno November 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2002 Ej fantje, tlele se pogovarjamo o FS. Ne zdaj smetit tlele s takimi forami še preden se je sploh debata o FS začela. pliiiiiiiizzzzzzzzzz
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Ej fantje, tlele se pogovarjamo o FS. Ne zdaj smetit tlele s takimi forami še preden se je sploh debata o FS začela. pliiiiiiiizzzzzzzzzz Ok sorry.......JEST SEM ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucky Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Ja, a ni to vključeno v program NFS, če bo le sneg? Jaz bom itak pičil tja že navsezgodaj, da se malo nadilcam, če se mi pa nau dal, pa vsaj na nočno. Pol pa žurat! Sankanje opolnoči z baklami obvezno :!:
Lucky Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 A ja, a ja, pozabu :oops: Valjda da sem tudi za običajno forumsko nekje na snegu.
Tratnjak Damijan Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Običajno sem kokli novga leta že tako alkoholno prestrašen, da pridejo v poštev samo sanke.
Mačica Objavljeno November 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2002 Pa glede na to, da je čez vikend velika gužva, a bi bili pripravljeni vzet v ta namen recimo en dan dopusta (petek)? pa BTW, kdaj pa so v Sloveniji šolske zimske počitnice?
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Jest ga mam 35 dni......če kdo rab.....prodam!!!!!!! Tudi tukaj sem zraven!!!!!!!!!!!!!
Climberka Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Jest sem za, ampak jaz smučam, lahko tudi v skupini z borderji, ker sem navajena , smo doma zmešana družina :D . Lahko tudi med tednom. Na NF pa itak nameravamo iti v soboto zjutraj in do popoldneva smučati, seveda če bo kaj snega in ........ Ljubim grbine, strmine in prazen smučišče,predusem pa naravni sneg ker je veliko boljši od umetnega.
uti Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Smučanje!!! Valjda!!! Al pa boardanje, a potem zna biti še kdo v nevarnosti (pa ne jaz :lol: )...heheheh.... :wink: Zimske počitnice pa so zadnji teden februarja in prvi teden marca (najprej eni, pol pa drugi...ne vem pa točno, kdo je kdaj)...mater, sem zakomplicirala...
Nearrain Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 ...čez dan Gerlitzen, zvečer pa Kranjska...tam je ziher sneg, pa še mal bolš smučišče...
chris Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 macica; absolutno... :D sam mislm, da majo gorenci mal drgac pocitnce kt mi lublancani... en teden pred nami, se mi zdi... jest sm si sicer prpravlena vzet en dan pocitka od faksa :twisted: (ce ne bojo glih izpiti...).. sam povej kdaj pa kje..
dr.looney Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 jest sem tut za smučanje.mam pa en predlog a bi mi tale smučarsko-sneženiFS imeli ločeno od NFS. tam enkrat januarja. :wink: dr.looney :twisted:
kat Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 ...čez dan Gerlitzen, zvečer pa Kranjska...tam je ziher sneg, pa še mal bolš smučišče... a na nočno smuko na Straži si pa čist puzabu ??? :twisted: :twisted: :twisted:
dr.looney Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Jest ga mam 35 dni......če kdo rab.....prodam!!!!!!! klimbra..kupim!!!!!! ene 10 dni. al pa me zamenjaš v službi.... :wink: :wink: dr.looney :twisted:
Noise Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 jest sem tut za smučanje.mam pa en predlog a bi mi tale smučarsko-sneženiFS imeli ločeno od NFS. tam enkrat januarja. :wink: Se strinjam-- po NFS! Ko bo sneg... enkrat februarja.
Priporočene objave