eses Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Pozdravljeni! Zanima me, če je letos že kdo potoval po BiH, da sporči kakšne so kaj cene bivanja ( prenočišč ) kje se splača itd... Vse informacije pridejo prav.. Hvala in LP :trance_27_notworthy:
Frips Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Info TUKAJ pa moral boš povedat kateri konec,kraj v BiH te zanima? Pavšalno govorit je bzv
eses Objavljeno Maj 5, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Info TUKAJ pa moral boš povedat kateri konec,kraj v BiH te zanima? Pavšalno govorit je bzv Ja imaš prav. Prespal bi okoli Jajc ali v Jajcu, Sarajevu, mostarju, nato pa grem na Pelješac k prijatelju. To bom naredil nekje v začetku junija LP :closedeyes:
Frips Objavljeno Maj 5, 2010 Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 Spanje se ti vrti okoli 10-15€/glavo, včasih zajtrk vštet, odvisno Malo preleti zgornji link...je marsikaj napisano
FLY Objavljeno Maj 8, 2010 Opozori Objavljeno Maj 8, 2010 Najbolj se splača vzeti sobe... (photo by SixDays06)
moto rider Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 (popravljeno) Jaz vem za eno varianto, ki je najugodnejša in se ji cena že od nekdaj ne spreminja; ...Pod smreko pored sela! (pa ne me tepst...!) Bosna je fajn!! Ni drago, pa še domačini so natur! Popravljeno Maj 10, 2010. Popravil moto rider Pips, sayo, MowzancR in 1 other 2 2
Ni3ous Objavljeno Maj 10, 2010 Opozori Objavljeno Maj 10, 2010 Tudi tule je kaka koristna informacija: http://www.motosvet.com/road-trip-bosna-z-dalmacijo.html#comm
šokac Objavljeno Maj 11, 2010 Opozori Objavljeno Maj 11, 2010 Ja imaš prav. Prespal bi okoli Jajc ali v Jajcu, Sarajevu, mostarju, nato pa grem na Pelješac k prijatelju. To bom naredil nekje v začetku junija LP :closedeyes: Banja Luka www.moteldragana.com Iz Banja luke proti Jajcu cca 30km - Motel Lav Motel Lav - Dabrac Telefon: 050 483 000 Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka - Jajce - Sarajevo, u mjestu Dabrac, smješten je motel "Lav". Motel raspolaže sa 6 komfornih soba sa TVC i TV, ukupo 12 udobnih ležajeva. Sa sunčane terase pruža se pogled na jezero Bočac i vertikalno uzdignut vrh planine Čemernice. Uz pristupačne cijene i ugodan ambijent motel "Lav" predstavlja idealno mjesto za ručak i odmor. Fax: 050 480 851 E-mail: nema Web: nema Kontakt: nema Opširnije... Apartmaji Amra - Sarajevo http://www.motoboom.com/amra/indexs.html www.pansion-mostar.com http://www.bhtourism.ba/download/eng/PLH.pdf http://www.google.si/#hl=sl&q=pansion+lav+mrkonji%C4%8D+grad&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=f6ae0e7dc90ec812
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 17, 2010 Opozori Objavljeno Maj 17, 2010 Pozdravljeni! Zanima me, če je letos že kdo potoval po BiH, da sporči kakšne so kaj cene bivanja ( prenočišč ) kje se splača itd... Vse informacije pridejo prav.. Hvala in LP :trance_27_notworthy: Nič bat, ceneje kot je Bosna težko najdeš. Tam so me vprašali, če bom v motor tankal polno ali za određeno vsotu. HAHA Motor pa je bil nabasan ko hudič. Scarabeo dotem 1
JoeFZ Objavljeno Maj 19, 2010 Opozori Objavljeno Maj 19, 2010 Ne vem če je že kdo omenil: http://plivatourism....emid=25&lang=hr
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 2, 2010 Opozori Objavljeno Junij 2, 2010 Cenik prehrane v manj turističnih krajih - Donji Vakuf. Hrana je bila zelo vredu. Cene pa še bolj, haha. Sam tolk, da osvežimo lanske cene. Scarabeo dotem 1
JoeFZ Objavljeno Junij 17, 2010 Opozori Objavljeno Junij 17, 2010 (popravljeno) V kratkem se nameravam podati prvič v Bosno in ker ne maram avtocest me zanima kakšen nasvet o poti do Bihača.Teh cest ne poznam in ne bi rad naletel na kakšen makadam kamor me je Google maps že pripeljal,čeprav je bila cesta označena drugače.Nameravam iti preko Cerknice in Kočevja,predvsem od Kočevja do Bihača pa bi rad kakšen nasvet.Kakšna je ta trasa ki jo predlaga Google. Sem prilepil povezavo pa ne dela.Torej Google predlaga dve poti,katera je boljša? LP Joe Popravljeno Junij 17, 2010. Popravil JoeFZ
suhi Objavljeno Junij 17, 2010 Opozori Objavljeno Junij 17, 2010 Ne vem sicer kaj je tebi predlagal, ker mi na hitro ne uspe tvojega linka zrihtati, a moja trasa bi bila tale LINK, ker je res zabavna, zanimiva in večinoma z prav odličnim asfaltom, zabavnimi ovinki, pokrajina je čudovita, ni veliko prometa... super je! ajd MowzancR in maco47 1 1
basbas Objavljeno Junij 18, 2010 Opozori Objavljeno Junij 18, 2010 restavracija ob reki Uni,cena v E.--HE HE
JoeFZ Objavljeno Junij 20, 2010 Opozori Objavljeno Junij 20, 2010 Ponavljam vprašanje.Torej od Kočevjem proti Bihaču je več možnih poti.Še nikoli nisem bil v tistih krajih,pa se ne bi rad za..bal.Katera varianta je najboljša? 1 2 3 4
Tedybear Objavljeno Junij 20, 2010 Opozori Objavljeno Junij 20, 2010 Lahko ti dam samo varianto, ki jo res poznam. Od Kočevja greš do Karlovca. V Karlovcu pa skozi Slunj proti Plitvicam. Mal pred Plitvicami imaš odcep (zaviješ levo, dobro označeno) proti Bihaču, mejni prehod Izačić. Do Bihača potem ene 10 km. Zdaj, če je tvoj cilj Sarajevo, imaš že v Bihaču dobro označeno. Mal iz Bihača ven se začne ena fenomenalna cesta, široka, dober asfalt, odprti, dolgi ovinki. Vse do Mrkonjič grada. Drugače pa...z postanki od Ljubljane do Sarajeva kar enih 8-10 ur. Če res še nisi bil v tistih krajih....okol Bihača je tolk avtov z SLO tablicami, da boš mislu, da si blizu doma...hehe.
babilon Objavljeno Junij 20, 2010 Opozori Objavljeno Junij 20, 2010 Lahko ti dam samo varianto, ki jo res poznam. Od Kočevja greš do Karlovca. V Karlovcu pa skozi Slunj proti Plitvicam. Mal pred Plitvicami imaš odcep (zaviješ levo, dobro označeno) proti Bihaču, mejni prehod Izačić. Do Bihača potem ene 10 km. Zdaj, če je tvoj cilj Sarajevo, imaš že v Bihaču dobro označeno. Mal iz Bihača ven se začne ena fenomenalna cesta, široka, dober asfalt, odprti, dolgi ovinki. Vse do Mrkonjič grada. Drugače pa...z postanki od Ljubljane do Sarajeva kar enih 8-10 ur. Če res še nisi bil v tistih krajih....okol Bihača je tolk avtov z SLO tablicami, da boš mislu, da si blizu doma...hehe. Ali potrebuješ za BIH - konkretno Bihač potni list, ali je dovolj osebna ? Kaj pa zavarovanje za voznika?
Tedybear Objavljeno Junij 20, 2010 Opozori Objavljeno Junij 20, 2010 Dovolj je osebna. Obvezna je zelena karta. Pa tole: http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.nsf/o/FD22FFE8EC4D6A9DC12572D70031AF8A je dobro imeti.
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 Kako pa kaj plačujete v BIH? oziroma kaj se bolj splača: evri, plastika, kune? Letos bova namreč z mojo drago del dopusta spičila po bosni, pa se moram malce pripraviti. In sicer stacionirala se bova nekje v kakem kampu blizu Mostarja (tu ni problem plačevanja, oziroma bom direktno pogledal na net, oz poklical), nato pa misliva vsak dan skočiti na kaki izlet do Sarajeva, pa še ostalih zanimivosti..No v glavnem me zanimajo vaše izkušnje s tovorjenjem keša in menjavo kje se bolj splača.
Frips Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 Vse sprejemajo...samo da je denar Najbolje € in KMji..plastika pa za bencin DAMI34 1
Tedybear Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 Kako pa kaj plačujete v BIH? oziroma kaj se bolj splača: evri, plastika, kune? Letos bova namreč z mojo drago del dopusta spičila po bosni, pa se moram malce pripraviti. In sicer stacionirala se bova nekje v kakem kampu blizu Mostarja (tu ni problem plačevanja, oziroma bom direktno pogledal na net, oz poklical), nato pa misliva vsak dan skočiti na kaki izlet do Sarajeva, pa še ostalih zanimivosti..No v glavnem me zanimajo vaše izkušnje s tovorjenjem keša in menjavo kje se bolj splača. Kot je reku že Frips, vse vzamejo. Je pa tako...v Hrvaškem delu ni problem plačevanja z kunami, v Republiki Srpski pa zna biti. V še tako zakotnem selu pa vzaMejo Evre. Menjalni tečaj je pa 1€ = 2 konvertibilni marki (KM). DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 Hvala fantje za odgovore. Vsaj nekje je še euro zakon.
molotov Objavljeno Junij 28, 2010 Opozori Objavljeno Junij 28, 2010 pa drugač je dobr vedt če te policaji ustavjo, kar te zih bojo. sam 10 eurov u roke pa bo veseu. LP DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 pa drugač je dobr vedt če te policaji ustavjo, kar te zih bojo. sam 10 eurov u roke pa bo veseu. LP S tem pa že imam izkušnje. Včasih je tudi 5 dovolj. Upam, da niso postali pogoltni molotov 1
gasilec1 Objavljeno Junij 29, 2010 Opozori Objavljeno Junij 29, 2010 Tud v BIH je recesija iz izkušen imej raje 20 € v vozniški !! DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se