pik1 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 think.jpeg ... to bi pa skor držal ....
pajkica Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 za razliko od žensk ja... kva je pametnjakovič... a so ti možgani zrasli? upam da poštevanke nis pobrisu spotoma.....
motozajebant Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 kva je pametnjakovič... a so ti možgani zrasli? upam da poštevanke nis pobrisu spotoma..... jaz jih imam že skoz, za razliko od tebe... ps. ti si vprašala če moški sploh razmišljajo, jaz sem odgovoril da za razliko od žensk ja.... nevem zakaj si to vzela osebno? Se mogoče vidiš v tem? Kmet2 1
pajkica Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 aja, sem pozabla napisat, jaz sem ta spodno glavo mislila ...... se opravičujem ker si narobe prebrau maš pa prou, jaz tam dol nimam možganov tist je za ene čisti presežek O:-)
maus Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 spodna glava kr dobr misli... k vid uno "lukno" ... kr bruhat začne pik1, thumper in Kmet2 3
pajkica Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 aaaaa...preveč pameti škoduje, so rekl včasih, pa zgleda še zmer vela
Kmet2 Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 aaaaa...preveč pameti škoduje, so rekl včasih, pa zgleda še zmer vela Jp sploh pr teb
thumper Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 maš pa prou, jaz tam dol nimam možganov tist je za ene čisti presežek O:-) no jst bom pa tko napisal da nobena ne bo mogla narobe prebret...pa se mi pol ne bo treba opravičvat.. ženske tm dol itak nimate možganou - to ve vsak mpški ...mate pa vakuum ...pa to vsak moški upa da ne vleče fouš lufta ,,,
pajkica Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 dokler sam vleče je dolgcajt, mal more tut porivat .... tist vakum al karkol že kera ma tam dol kmet, a se spet vtikaš ? kaj če bi kam drgam vtaknu tisto betico? po moje bota vsaj dva vesela.... če ne trije .... :grim
motozajebant Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 dokler sam vleče je dolgcajt, mal more tut porivat .... tist vakum al karkol že kera ma tam dol post-image.jpg kmet, a se spet vtikaš ? kaj če bi kam drgam vtaknu tisto betico? po moje bota vsaj dva vesela.... če ne trije .... :grim Drgač je tema KAJ SI MISLITE MOŠKI O ŽENSKAH... Torej se ti (kot ženska) vtikaš ti maš nekje drugje temo v kateri lahko kokodakaš Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 dokler sam vleče je dolgcajt, mal more tut porivat .... tist vakum al karkol že kera ma tam dol post-image.jpg kmet, a se spet vtikaš ? kaj če bi kam drgam vtaknu tisto betico? po moje bota vsaj dva vesela.... če ne trije .... :grim Če bi ta nasvet upoštevala tudi ti,bi jih blo veselih veliko več motozajebant 1
pajkica Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 jaz sem vesela, bi bla pa še bolj haha...kokokooooooo pismo kukuš na delu bogi petelinčki če neb mel kur....... še svoje teme neb mel :grim
motozajebant Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 boga kokoška... brez petelinčkov še svoje teme nebi imela ti še delo olajšam: http://www.motosvet.com/tabla/topic/34945-kaj-si-mislite-zenske-o-moskih/ Kmet2 1
pik1 Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 . ... jest pa mislm, da ženske vseen niso take .... ps. .... no, včasih niso take ....
DAMI34 Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 Js pa mislim, vse naaaaaaaaaaaaaajboljše o ženskah. (nkol ne veš kdaj tvoja-moja to bere) zverac, mojamiska, Damy in 2 others 5
pik1 Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 Js pa mislim, vse naaaaaaaaaaaaaajboljše o ženskah. (nkol ne veš kdaj tvoja-moja to bere) ... tud jest tko mislm .... :unsure: DAMI34 in Zivnorc 2
pajkica Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 no evo.. eni uporabljajo obe glavi in to čist lepo na taprav način.... pa mogoče čist mal clo mislijo z eno
Zivnorc Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 no evo.. eni uporabljajo obe glavi in to čist lepo na taprav način.... pa mogoče čist mal clo mislijo z eno ... no viš... pa si padla na mino... ... to se pravi, da je tvoj doma čista copata... ti pa nosiš hlače.. zakaj ne spremeniš nick nejma v " Pajk" Kmet2 in motozajebant 2
thumper Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 Če bi ta nasvet upoštevala tudi ti,bi jih blo veselih veliko več sej mz je tud član une skrite teme a s pozabu? . ... jest pa mislm, da ženske vseen niso take .... ps. .... no, včasih niso take .... včasir res niso take...kdaj že ? hmmm...kdaj že ????? zgleda tolk časa že ve da sem pozabil.. pajkica 1
DAMI34 Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 neki tacga: http://www.youtube.com/watch?v=GEu09Qt3AB0 pik1 1
motozajebant Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 sej mz je tud član une skrite teme a s pozabu? včasir res niso take...kdaj že ? hmmm...kdaj že ????? zgleda tolk časa že ve da sem pozabil.. katere?
pajkica Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 ... no viš... pa si padla na mino... ... to se pravi, da je tvoj doma čista copata... ti pa nosiš hlače.. zakaj ne spremeniš nick nejma v " Pajk" jaz sem skoz u hlačah zdej je itak premraz za kikle.... da si jo še prehladim,. kva si čudn
pajkica Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 sej mz je tud član une skrite teme a s pozabu? ma ne more vedet.... sej viš da mu je ta zgorna čist crknla...... obema
motozajebant Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 ma ne more vedet.... sej viš da mu je ta zgorna čist crknla...... obema Nama je vsaj kdaj funkcionirala, za razliko.....
pajkica Objavljeno September 30, 2013 Opozori Objavljeno September 30, 2013 Nama je vsaj kdaj funkcionirala, za razliko..... ne bi vedla... no nisem še opazla, še manj deležna bla glave .... mogoče bo kaka druga potrdila če je lih slučajn na MS .....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se