Platfus Objavljeno April 12, 2011 Deli Objavljeno April 12, 2011 Malo ti bo sicer dolga iz Maribora, vendar ceste imaš lepe in razgibane do kočevja... ko bo čas za žegn, ti brez problema pokažem na načrtu kje se vse to dogaja... Če si iz MB sploh ni problem. se dobima v Arja vasi in jo skupaj šibnema dol. Tam okol Kočevja res ne poznam ampak do Ribnice bi pa ziher znal prit. Pa če že tut do Ribnce ne bi pršu, do Grobnika pa 100% Konec koncu sem/smo slovenc/i v Sloveniji tk da ni panike al vprašat al pa mal po znakih pogledat. Rocko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 19, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2011 (popravljeno) Še parkrat spat, pa bo NOva Štifta že tukaj Organizator: MzM Info: 10.00 - zbiranje 12.00 - blagoslov - pat'r Niko 12.30 naprej - druženje ob glasbi, lepi dobitki in seveda lepo vreme Kraj dogodka: Nova Štifta na Dolenjskem Država: Slovenija KLIK zemljevid Potem pa na levi strani klikni Nova Štifta-Sodražica in to je to. Če komu kaj ni jasno, sem dosegljiv preko zasebnega sporočila. Vsaj kakšno uro pred žegnom, se vedno dobimo v Ribnici pri hotelu, na eni kavi, tako da se bi brez problema zbrali tam, potem pa skupaj odšli na žegen. Kdo ja za in kdo ne, naj se javi Se vidimo! Jaka Popravljeno April 19, 2011. Popravil HyperJack DRVOWP in skoda 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Platfus Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Še parkrat spat, pa bo NOva Štifta že tukaj Organizator: MzM Info: 10.00 - zbiranje 12.00 - blagoslov - pat'r Niko 12.30 naprej - druženje ob glasbi, lepi dobitki in seveda lepo vreme Kraj dogodka: Nova Štifta na Dolenjskem Država: Slovenija KLIK zemljevid Potem pa na levi strani klikni Nova Štifta-Sodražica in to je to. Če komu kaj ni jasno, sem dosegljiv preko zasebnega sporočila. Vsaj kakšno uro pred žegnom, se vedno dobimo v Ribnici pri hotelu, na eni kavi, tako da se bi brez problema zbrali tam, potem pa skupaj odšli na žegen. Kdo ja za in kdo ne, naj se javi Se vidimo! Jaka To je ponavadi na velikonočni ponedeljek in js delam letos. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Kolkr jst vem je štifta 27.4 isto k slovenski dan na grobniku...po vsej možnosti se bom prdružu... Drgač gre kdo v pondelk 25.4 v Mirno Peč ??? HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 19, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2011 Drgač gre kdo v pondelk 25.4 v Mirno Peč ??? O seveda gremo skoda 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Platfus Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Kolkr jst vem je štifta 27.4 isto k slovenski dan na grobniku...po vsej možnosti se bom prdružu... Drgač gre kdo v pondelk 25.4 v Mirno Peč ??? Ja, sorry sem za*ebal. Mirna peč je v pondelk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Mogoče se že tm kje srečamo, če nou preveč nabitu...upam d bo vreme letos lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Kaj pa skupinska vožnja?....oz. lahko bi se dobil v mirni peči če bo lepo vreme, da se vsaj spoznamo in da vemo kako kdo izgleda.....če se še kje srečamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocko Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Če si iz MB sploh ni problem. se dobima v Arja vasi in jo skupaj šibnema dol. Tam okol Kočevja res ne poznam ampak do Ribnice bi pa ziher znal prit. Pa če že tut do Ribnce ne bi pršu, do Grobnika pa 100% Konec koncu sem/smo slovenc/i v Sloveniji tk da ni panike al vprašat al pa mal po znakih pogledat. Zdravo! Super to mi je zelo všeč, boma se te zmenila kako in kaj. Nevem še če bi prišel sam ali z punco, ampak verjetno kr sam, da ko bo treba lahko obrnem malo ročko in drugače uživam v grupi v solo vožnji... Sem vesel za ponujeno skupno vožnjo Platfus in jo z veseljem sprejmem Glede mirne peči pa nevem, ker čez praznike večino vse delam 2 dni mam samo fraj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Platfus Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Zdravo! Super to mi je zelo všeč, boma se te zmenila kako in kaj. Nevem še če bi prišel sam ali z punco, ampak verjetno kr sam, da ko bo treba lahko obrnem malo ročko in drugače uživam v grupi v solo vožnji... Sem vesel za ponujeno skupno vožnjo Platfus in jo z veseljem sprejmem Glede mirne peči pa nevem, ker čez praznike večino vse delam 2 dni mam samo fraj... Ja lej boma na liniji. tudi js mislim da bom pelal zraven očeta(ima svoj motor BMW R1200C) tk da se lahko kamot zmenima. Drgač mam pa tudi js službo čez praznike. Itak je pa baje dež napovedan za ponedeljek tk da mislim da Mirna peč ODPADE (vsaj glede vožnje oz. odeležbe) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 23, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2011 Žal vreme ne obeta nič obetavnega, tako da bo potrebno počakati do zadnjega trenutka, za žegen na Novi Štifti...se slišmo v torek in dokončno dogovorimo. Pa lep vikend še naprej in lepe praznike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 23, 2011 Deli Objavljeno April 23, 2011 Res bol slabo kaže ampak upamo d bo...do zandna v polni prpravlenosti tle še kr kaže točno je pa tud kr... foreca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Kulkr gledam očitnu vreme bo poslabšanje nej bi pršlu s štajerskega konca, drgač pa okol dveh nej bi se poslabšal še v novo meškem koncu... drgač pa blame it on the weatherman tako d če bo kkšn od vs tm se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 jaz bom evo,razen če bo dež zutrej padov, sm kokr sm gledov bo šele popoldne začel ga srat,tko da dopodan sem tam HyperJack če boš pršu me poklič da se spoznamo,ostali pa tud lahk pridete do mene če jest nebom mel korajže mam pa oranžnega z srebrnim feltnam see yaa srečno skoda 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 25, 2011 Deli Objavljeno April 25, 2011 (popravljeno) Mi smo lepo izkoristl en res lep dan v mirni peč se nas je zbral rekordno število...drgač pa prekrožu celo prizorišče pa nobenga najdu od vs tam, to za tiste k mate kej tazga na motorjih d izstopajo...no pa drugič... Popravljeno April 25, 2011. Popravil skoda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2011 Mi smo lepo izkoristl en res lep dan v mirni peč se nas je zbral rekordno število...drgač pa prekrožu celo prizorišče pa nobenga najdu od vs tam, to za tiste k mate kej tazga na motorjih d izstopajo...no pa drugič... Res, da se nismo srečal v Mirni peči , smo se pa vseeno drugje srečali in spoznal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 27, 2011 Deli Objavljeno April 27, 2011 Res, da se nismo srečal v Mirni peči , smo se pa vseeno drugje srečali in spoznal A seveda, tako lep dan ko se je naredu pa res nismo mogl it po mirni peč domou , pa če smo že rekl d se dobimo pa ni v mirni peč ratal smo pa kr v tvoj konc zakrožil tole skupinsko vožno bomo pa kkšn lepši dan izvedel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Maj 17, 2011 Deli Objavljeno Maj 17, 2011 Kaj sedaj? A bomo kaj skupaj preganjali Zzzzzzzejčke al ne? anja37 in skoda 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Maj 17, 2011 Deli Objavljeno Maj 17, 2011 Pa neki se čaka, sicer ka neb vedu sm pa zihr d bo datum tak d nom mogu zravn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lajbn Objavljeno Junij 9, 2011 Deli Objavljeno Junij 9, 2011 Kdaj gremo preganjat naše mopije? anja37 in skoda 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 2, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2011 Kaj zj ... Zdej pa dost heca, kdo je in kdo ni za to da se dobimo ? 16.07, 23.07, kater datum vam odgovarja? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 Mislim, da sem celo obe soboti fraj... :unsure: Bom še pogledal. Tako, da je meni načeloma vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 EDIT: Ni vseeno 23. delam. 16. bi lahko. Kam pa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stevie Objavljeno Julij 3, 2011 Deli Objavljeno Julij 3, 2011 Žal imam samo nedelje fraj... skozi celo leto :glare: Edino če v soboto takoj po službi (po 13:00) hitro prišibam za vami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Julij 3, 2011 Deli Objavljeno Julij 3, 2011 jaz sem tud rajši za nedeljo tisti vikend 16./17. nažalost delam u soboto ... zdej odvisno kaj mislite Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se