Cofko Cof Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 Po novem, tudi jaz 16. ne morem :surrender: Nedelja, 17. pa lahko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 Z1000 ne pride v upoštev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2011 Vabljeni vsi iz družine Kawasaki z modeli Z, veseli bomo tudi naših močnejših bratov (Z1000 ) Datum nedelja 17.07.2011 štart v ranih urah. Prosim sporočite mi iz kod prihajate, da bo pot kar se da vsem prijazna, drugače določim točko zbirališča . Predlagana tura: Kočevje-Straža-Žužemberk-litija-Zagorje ob savi-Marija reka-Mozirje-Logarska dolina-Pavličevo sedlo-Jezersko-Kranj-Škofja Loka-Idrija-Cerkno-Kočevje Cirka 500km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 Če nebom delu se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stevie Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 Count me in! Čeprav iz morja pa do kočevja bo enih 150 km tako da nevem če bom z vami opravil celotno turo. Bomo vidli koliko bo rit pa kolena prenesla. Kakorkoli, zaželjene malo bolj podrobne informacije glede točke zbirališča.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 6, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2011 Count me in! Čeprav iz morja pa do kočevja bo enih 150 km tako da nevem če bom z vami opravil celotno turo. Bomo vidli koliko bo rit pa kolena prenesla. Kakorkoli, zaželjene malo bolj podrobne informacije glede točke zbirališča.... Bomo tako naredili da bo za vse prav, da bo čim manj bolečih riti in ostalih stvari , lagano sportski pa da se končno dobimo enkrat v mal večjem številu lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aquariumwild Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 mogoče vam pridem mahat .....samo uro napište kdaj se peljete skoz zasavje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Vabljeni vsi iz družine Kawasaki z modeli Z, veseli bomo tudi naših močnejših bratov (Z1000 ) Datum nedelja 17.07.2011 štart v ranih urah. Prosim sporočite mi iz kod prihajate, da bo pot kar se da vsem prijazna, drugače določim točko zbirališča . Predlagana tura: Kočevje-Straža-Žužemberk-litija-Zagorje ob savi-Marija reka-Mozirje-Logarska dolina-Pavličevo sedlo-Jezersko-Kranj-Škofja Loka-Idrija-Cerkno-Kočevje Cirka 500km orn krog je tole jaka če pridem se vam pridružim v ivančni, če boste šli čez bognšperk... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Fantje če je preveč, pa predlagajte vi kakšen krogec . Zaradi mene, je lahko tudi krajši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stevie Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Veš kaj... meni je ravno od tu pa do Bangladeša. Samo da se dobimo pa gremo. Jaz pridem 100%!!! Pa ne glede na dolžino fure... bomo ja preživeli. Sploh pa če primerjam kakšna sranja, pizdarije in muke moramo preživet v službah in na sploh v vsakdanjem življenju...... bomo pa ja za naš hobi in užitek pretrpeli vsaj 2x več..... 10x več!!!! Mene ne briga... vi povejte kdaj, kje in kako in jaz pridem! Sam da ne bo štart ob 6-ih zjutraj iz kočevja... ker pol moram vstat ob 3:00 zjutraj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 7, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Veš kaj... meni je ravno od tu pa do Bangladeša. Samo da se dobimo pa gremo. Jaz pridem 100%!!! Pa ne glede na dolžino fure... bomo ja preživeli. Sploh pa če primerjam kakšna sranja, pizdarije in muke moramo preživet v službah in na sploh v vsakdanjem življenju...... bomo pa ja za naš hobi in užitek pretrpeli vsaj 2x več..... 10x več!!!! Mene ne briga... vi povejte kdaj, kje in kako in jaz pridem! Sam da ne bo štart ob 6-ih zjutraj iz kočevja... ker pol moram vstat ob 3:00 zjutraj Štart nekje ob 9.00, če je treba počakat kakšno minuto, sploh ni problem ... Bomo se prilagodil da bo vsem prav . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Z750green Objavljeno Julij 8, 2011 Deli Objavljeno Julij 8, 2011 Živjo Bi šli na furo mogoče 16. ali 17.7? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Julij 8, 2011 Deli Objavljeno Julij 8, 2011 rok ja sej o tem se menmo za nedeljo 17.7. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Julij 15, 2011 Deli Objavljeno Julij 15, 2011 Kakšno je zdej stanje, vela za to nedelo 17.7? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Julij 15, 2011 Deli Objavljeno Julij 15, 2011 z moje strani velja(če res ne pride kej umes), pridružim se v ivančni gorici pri petrolu(bo najlažje) če gremo čez bogenšperk? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Julij 15, 2011 Deli Objavljeno Julij 15, 2011 HyperJack: bi lahko na zemljevidu na hitr narisal črto kje bi se vozil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2011 17.07 velja! Proti večeru objavim potek poti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2011 (popravljeno) NEDELJA 17.07.2011 ob 9.00 pri baru BIG STAR Kočevje. Napotki do zbirališča. Vsi ki pridete iz lj smeri v kočevje, takoj za znakom KOČEVJE opazite na levi strani SPAR, takoj za tem, na desni strani PETROL, za petrolom v križišču zavijete desno, kafič je viden iz glavne ceste in je poleg LIDLA. Ima velik parkirplac in vsaj za moje pojme, dobro kavo Zbor ob 9.00 Vse bomo vsekakor počakali tud če kdo malo zamudi, sploh ni problema.. Tura je označena na spodnji sliki, glavni del označen z modro črto, če bo kdo že zmatran, se lahko poslovimo v kranju in vsak po svoje šibne na avtocesto, oz. po dogovoru, lahko naredimo še ene dva ovinka do postojne. Prosim sporočite, kdo je za, vreme napovedujejo da bo bok! Popravljeno Julij 15, 2011. Popravil HyperJack malakai in Stevie 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stevie Objavljeno Julij 15, 2011 Deli Objavljeno Julij 15, 2011 Jaz pa sem ravno v sredo zbolel! Sicer se sedaj počutim mnogo bolje ampak telo je še vedno švoh. No sej, do nedelje je še en dan vmes. Bomo vidli kakšno bo zdravstveno stanje. Ampak pa... porkodio, od vseh možnih dni... ravno sedaj ko ni treba! Bom še sporočil. Med tem časom pa... topli napitki in ležanje (beri: lenarjenje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Julij 16, 2011 Deli Objavljeno Julij 16, 2011 Jaz definitivno pridem, samo še moram se odločt kje se vam bom pridružu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocko Objavljeno Julij 16, 2011 Deli Objavljeno Julij 16, 2011 (popravljeno) Gre kdo iz MB ? -> Sicer pa delam ob 15:00 ... 182km iz MB do Kočevja je... Bolj razmišljam da bi prišel pozdravit, kot da bi še delal skupno turo.. Hmm, gre kdo iz MB torej? Popravljeno Julij 16, 2011. Popravil Rocko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Julij 16, 2011 Deli Objavljeno Julij 16, 2011 Gre kdo iz MB ? -> Sicer pa delam ob 15:00 ... 182km iz MB do Kočevja je... Bolj razmišljam da bi prišel pozdravit, kot da bi še delal skupno turo.. Hmm, gre kdo iz MB torej? sej se lahko v žalcu priklopiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocko Objavljeno Julij 16, 2011 Deli Objavljeno Julij 16, 2011 Sploh nisem dobro pogledal zemljevida torej.. Vidim da se lahko ja. Samo kdaj bote tam je vprašanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hlebec Objavljeno Julij 16, 2011 Deli Objavljeno Julij 16, 2011 tudi jaz pridem na start v Kocevje. HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 16, 2011 Avtor Deli Objavljeno Julij 16, 2011 (popravljeno) Vreme kaže da bo , kje ste zdej borci ...zaenkrat smo -HyperJack -Skoda -Hlebec -Z750green Se vidmo Popravljeno Julij 16, 2011. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se