honda2000 Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 Oj kje so te ride? Če bo šlo s časom skoz, se še mogoče 2 črna Z-ja pridružita Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 V soboto popoldne zbor na Ridah? Pa kofetkanje na OMW.ju? si naredu izpite? ;-) dej prnes marelo na ride da bomo mel senco ;-) se vidimo! Oj kje so te ride? Če bo šlo s časom skoz, se še mogoče 2 črna Z-ja pridružita to ti je Planina, pred Postojno http://maps.google.com/maps?q=planina,+postojna&hl=en&ll=45.824912,14.251242&spn=0.048088,0.132093&sll=37.0625,-95.677068&sspn=55.279921,135.263672&vpsrc=6&z=14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 (popravljeno) v kolkr nou šihta se vidmo pa vs posnamemo Popravljeno Avgust 23, 2011. Popravil skoda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 ma nee no nemorm če bo kdo v nedeljo za km it nej pove, mam sm nedeljo frej... srečno mejte se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stevie Objavljeno Avgust 23, 2011 Deli Objavljeno Avgust 23, 2011 Tudi jaz mogoče pridem. Končam službo ob 13:00 (seveda če se šefek nebo spomnil kej posebnega). Tako da nekje med 14:00 in 15:00 bom tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 kaj pa nedelja, a se misli it kdo vozt?tok mi je žal k nemorm v soboto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Avgust 24, 2011 Deli Objavljeno Avgust 24, 2011 kaj pa nedelja, a se misli it kdo vozt?tok mi je žal k nemorm v soboto... jaz se itaq skoz vozim, tako da bomo v soboto in nedeljo vozil ce treba ;-)) drugače je pa za vikend slabo vreme napovedano... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Vreme pomoje bo.. V soboto lahko kako celodnevno vžgemo. Raceland? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 25, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 Celodnevna pa meni ne znese, ker imam v nedeljo hydro tekmo, pa mam par stvari še za zrihtat. Popoldne sem dal zaradi tega predlog, ker bo vročine manj, zdej če bi pa kdo šel na Raceland, da nas je vsaj malo več, pa konc koncu tud lahko gremo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Avgust 25, 2011 Deli Objavljeno Avgust 25, 2011 oooh ni lepšega kot sončni zahod, oranžn motor, pa žužember-dvor-kočevje pasal je skoda 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 kaj pol se bomo kej zmenil za jutr al kako??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 26, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 oooh ni lepšega kot sončni zahod, oranžn motor, pa žužember-dvor-kočevje pasal je Pa nč ne pokličeš ? Jutr ob 15.00 štartam iz Kočevja, pa grem na hitro do Rid in nazaj:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 (popravljeno) se ti prdružm, pa d vidmo, če bo še kkšn pršel... Popravljeno Avgust 26, 2011. Popravil skoda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Pa nč ne pokličeš ? Jutr ob 15.00 štartam iz Kočevja, pa grem na hitro do Rid in nazaj:P ej sm te mel v mislih, sm sm šele ob pol sedmih zvečer štartov tk da sm naredu sm krog brez ustavljanja,sm mel bl mal cajta, drgač bi te poklicov valda,naslednič ok?.. jutr me na žalost ne bo se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stevie Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Kaj pol banda? Ob kateri uri približno se boste pojavili na ridah oz. OMV? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Avgust 26, 2011 Deli Objavljeno Avgust 26, 2011 Kaj pol banda? Ob kateri uri približno se boste pojavili na ridah oz. OMV? Ja kdaj, se še vam jaz z VFR-ko pridružim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 pridem. lahko se mi kdo pridruži na moji poti do rid. grem pa čez: Grosuplje - Ig - Podpeč - Rakitna - Cerknica - Planina link na google maps Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 (popravljeno) Kakšno minuto čez 16.00 smo na planini, ko se več al manj dobimo vsi se pa zmenmo, al ga šibnemo do OMV.ja, al pa podebatiramo kar na licu mesta Se vidmo, Ajd Popravljeno Avgust 27, 2011. Popravil HyperJack Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Sporočte mi kdaj boste gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Avgust 27, 2011 Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Sporočte mi kdaj boste gor... okol 16h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2011 Jeeeej ljudi ko ko nas je blo , fajb družba, še boljše debate. Edo hvala za expresno hladno zalo lajf, to je bil zadetek u polno! Do naslednjič... mejte se fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Avgust 28, 2011 Deli Objavljeno Avgust 28, 2011 Jeeeej ljudi ko ko nas je blo , fajb družba, še boljše debate. Edo hvala za expresno hladno zalo lajf, to je bil zadetek u polno! Do naslednjič... mejte se fajn bo kkšna slikca pršla da vidmo še ostale člane katerih ni blo prvo furo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glavic Objavljeno Avgust 28, 2011 Deli Objavljeno Avgust 28, 2011 Jeeeej ljudi ko ko nas je blo , fajb družba, še boljše debate. Edo hvala za expresno hladno zalo lajf, to je bil zadetek u polno! Do naslednjič... mejte se fajn Malenkost ;-) Moja malenkost slikc: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2751 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 28, 2011 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2011 Bilo nekaj fotografov, sam vidim, da niso uspel nič poslikat , zdj nv al smo bli prepočasni, al prehitri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
creatin Objavljeno Avgust 28, 2011 Deli Objavljeno Avgust 28, 2011 Pa sej se niste nič vozili; sam na klopcah posedali. HyperJack in Stevie 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se