tmala Objavljeno Februar 1, 2011 Opozori Objavljeno Februar 1, 2011 napovednik je res supr!! :worship: Dr_Jakob 1
thumper Objavljeno Februar 1, 2011 Opozori Objavljeno Februar 1, 2011 luštno ^_^ še na popa pa akanal pa na nacionalko pa bo ne rabimo ne popa ne župnika ... na anal nas ni treba silt ke bomo mel itak vsi v nedeljo zvečer drisko .... nacional so pa itak slabe gume ... STAR in Dr_Jakob 2
thumper Objavljeno Februar 1, 2011 Opozori Objavljeno Februar 1, 2011 No to se pa še meni zdi, pa še mene so posnel, hahahaha-ma kej bu mama rekla. žico od neta bo precvikala... :lol: Dr_Jakob 1
SharpNinja Objavljeno Februar 1, 2011 Opozori Objavljeno Februar 1, 2011 (popravljeno) Kaj pa če prideva s pešhondo iz Domžal do Kamnške ob Kamnški :krneki:........sm mislm, d morma tokrat mačeto sabo vzet, d nauma spet po tistem grmovju se natikala pa oči stikala :grim Popravljeno Februar 1, 2011. Popravil SharpNinja Dr_Jakob 1
thumper Objavljeno Februar 1, 2011 Opozori Objavljeno Februar 1, 2011 Kaj pa če prideva s pešhondo iz Domžal do Kamnške ob Kamnški :krneki:........sm mislm, d morma tokrat mačeto sabo vzet, d nauma spet po tistem grmovju se natikala pa oči stikala :grim če se mislta natikat pol bota glih u nedelo na popoldanski čaj uletela... Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 1, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2011 DA SE NAUTE ZGUBILI! oks 1
tmala Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 hmm. kje je že kamnška? Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 hmm. kje je že kamnška? Ti se lohk zgubis, k si zenska. Wix naprimer, se ne more nikol zgubit, a ne? oks 1
urssa Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 Ti se lohk zgubis, k si zenska. Wix naprimer, se ne more nikol zgubit, a ne? do kamniške se lahko zgubiš samo, če te zavedejo palačinke pri Gamsu al pa pohorska omleta tut zna bit nevarna...ko tist poješ ni šanse, da prideš to kamniške, sam še postlo vidiš Dr_Jakob, tmala in trebor 3
Dr_Jakob Objavljeno Februar 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 do kamniške se lahko zgubiš samo, če te zavedejo palačinke pri Gamsu al pa pohorska omleta tut zna bit nevarna...ko tist poješ ni šanse, da prideš to kamniške, sam še postlo vidiš Lej, ce si WIX, se lahko 4x izgubis na poti do mene... kar je v splosnem ze skorajda svetovni rekord za v Guinessa... oks 1
tmala Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 do kamniške se lahko zgubiš samo, če te zavedejo palačinke pri Gamsu al pa pohorska omleta tut zna bit nevarna...ko tist poješ ni šanse, da prideš to kamniške, sam še postlo vidiš tole zna bit zloooo nevarno :lol: hm hm mal kaže, da bo šlo bl na tesno, da se vam pridružim... :wacko: Dr_Jakob 1
osa rider Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 No to se pa še meni zdi, pa še mene so posnel, hahahaha-ma kej bu mama rekla. kwa . . . .???? a ti sam sebe vidš ??? ki sm pa jst???? a???? se men zdi da sva oba gor!!! pol pa oskarja morva delit na pou! Dr_Jakob, riderrgirl in rdeci_vragec 3
thumper Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 (popravljeno) do kamniške se lahko zgubiš samo, če te zavedejo palačinke pri Gamsu al pa pohorska omleta tut zna bit nevarna...ko tist poješ ni šanse, da prideš to kamniške, sam še postlo vidiš spet ti samo tista stvar hod po glavi... . Popravljeno Februar 2, 2011. Popravil thumper nejcgs, Dr_Jakob in trebor 3
urssa Objavljeno Februar 2, 2011 Opozori Objavljeno Februar 2, 2011 (popravljeno) spet ti samo tista stvar hod po glavi... . seveda, vsakič ko se najem, razmišljam o tem, da je trebušček treba spočit evo lej...lah na slončkih viseče mreže namontirate za počivanje Popravljeno Februar 2, 2011. Popravil urssa Dr_Jakob 1
nejcgs Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 (popravljeno) spet ti samo tista stvar hod po glavi... . seveda, vsakič ko se najem, razmišljam o tem, da je trebušček treba spočit thumper, mislim, da te ni "hotela" zastopit :-)) Popravljeno Februar 3, 2011. Popravil nejcgs Dr_Jakob in thumper 2
TONTO Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 kwa . . . .???? a ti sam sebe vidš ??? ki sm pa jst???? a???? se men zdi da sva oba gor!!! pol pa oskarja morva delit na pou! Zmenjenu OSKARJA deliva, pira pa ne delim ti raj za svojga dam Dr_Jakob in malakai 2
thumper Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 thumper, mislim, da te ni "hotela" zastopit :-)) hotela ?? motela ?? gor ni nč podobnega... zmer bolj so razvajene... trebor in Dr_Jakob 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 A STE OPAZLI, DA JE SAMO ŠE 7 DNI DO ZAČETKA III.SLONČKOVE RINGARAJE??? :boobies: :boobies: :boobies: oks 1
trebor Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 A STE OPAZLI, DA JE SAMO ŠE 7 DNI DO ZAČETKA III.SLONČKOVE RINGARAJE??? :boobies: :boobies: :boobies: NE, ker sem se ravno zbudil :surrender: . LP Robert Dr_Jakob 1
TONTO Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 A STE OPAZLI, DA JE SAMO ŠE 7 DNI DO ZAČETKA III.SLONČKOVE RINGARAJE??? :boobies: :boobies: :boobies: v petek bo kej zanimivga gor :naughty: :naughty: Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 v petek bo kej zanimivga gor :naughty: :naughty: Ja, jst. oks 1
thumper Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 Ja, jst. sej ne boš edini gor...za noben denar nebi pečenic ,kisle repe pa ajdovih žgancev zamudil... Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 sej ne boš edini gor...za noben denar nebi pečenic ,kisle repe pa ajdovih žgancev zamudil... Pššššt, nehi okol govorit, k bojo ljudje prihajal gor, sam da probajo te specialitete... oks 1
thumper Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 Pššššt, nehi okol govorit, k bojo ljudje prihajal gor, sam da probajo te specialitete... eh sej bojo kej tud s sabo prnesl... drgač je pa porcija en šestak... Dr_Jakob in trebor 2
Kremenčkovi Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 a ni blo govora da odpade zaradi pomanjkanja snega ? jaz pa ne morem it, ker sem peš Dr_Jakob 1
Priporočene objave