Dr_Jakob Objavljeno Februar 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 a ni blo govora da odpade zaradi pomanjkanja snega ? jaz pa ne morem it, ker sem peš Odpade? Ni variante! oks 1
samosamo Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 tole zna bit zloooo nevarno :lol: hm hm mal kaže, da bo šlo bl na tesno, da se vam pridružim... :wacko: tumperju je na tesno zmer všeč !!!!! Dr_Jakob, rdeci_vragec in tmala 3
SF Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 Zmenjenu OSKARJA deliva, pira pa ne delim ti raj za svojga dam Nemogoče.... Oskar je že zdavnaj podeljen, in to v trajno last... TONTO in Dr_Jakob 1 1
TONTO Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 Ja, jst. Tut dobr :beer1: :beer1: Dr_Jakob 1
thumper Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 a ni blo govora da odpade zaradi pomanjkanja snega ? jaz pa ne morem it, ker sem peš kolikor se hvališ da si športna duša lahko na štop prideš do kamnika ... saj potem ni več daleč za peš... tastaro gumo od mopeda ti bom pa jaz posodil namesto lovorjevega venca okol vratu da boš malo bolj motoristično deloval ... Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Evo, bale smo lihkar pripeljali na plac, drweca pa bojo tam od srede naprej. Glede na snezno stanje v Kamniski bistrici, bi lahko letošnjo III.Slončkovo ringarajo podnaslovili tudi "SLONČKI MED ZVONČKI" oks 1
SF Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Ne boj se, bomo tri dni "v rožicah"... :evilgrin: rdeci_vragec, riderrgirl, Dr_Jakob in 2 others 5
tmala Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 če bo tkole toplo se lahko kamot v bistrci kopamo Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 če bo tkole toplo se lahko kamot v bistrci kopamo Te držim za besedo, okej? oks 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Ne boj se, bomo tri dni "v rožicah"... :evilgrin: HOW VERY TRUE!! Glavno, da so rožice, pol je pa lohk Jagermeister al pa tavžntrožca al pa vinska rutica... oks 1
tmala Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Te držim za besedo, okej? zmenjeno se mi boš pridružu? :naughty: nejcgs, rdeci_vragec in Dr_Jakob 3
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 zmenjeno se mi boš pridružu? :naughty: Hehe, kok je smesn, k ne ves s kom mas opravka... Lej kako se zmeniva: ko vidim, da mas ti svojo tamalo 10cm globoko v kamniski bistrici, potem se ti garantirano pridruzim, okej? Haha, otroc... oks 1
urssa Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 zmenjeno se mi boš pridružu? :naughty: nasvet: ne diraj lava, dok spava rdeci_vragec, MoTo G_P in Dr_Jakob 3
trebor Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 nasvet: ne diraj lava, dok spava Še en nasvet: Ne diraj miša dok piša Dr_Jakob, thumper in rdeci_vragec 3
nejcgs Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Haha, otroc... ja, sej pravim, tudi vrtec bi šel rad na III. SRR mogoče bodo imeli pa vstop samo do 19 ure? Dr_Jakob 1
tmala Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 Hehe, kok je smesn, k ne ves s kom mas opravka... Lej kako se zmeniva: ko vidim, da mas ti svojo tamalo 10cm globoko v kamniski bistrici, potem se ti garantirano pridruzim, okej? Haha, otroc... hehe, še bl smešn je k ti ne veš s kom maš opravka ja, sej pravim, tudi vrtec bi šel rad na III. SRR mogoče bodo imeli pa vstop samo do 19 ure? ne mi mamo vstop samo po osmi zvečer, k greste upokojenci že spat. nejcgs, rdeci_vragec, Dr_Jakob in 4 others 6 1
nejcgs Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 ne mi mamo vstop samo po osmi zvečer, k greste upokojenci že spat. ja, mi gremo po osmi uri spat, da smo lahko do polnoči doma Dr_Jakob in daneb 2
thumper Objavljeno Februar 6, 2011 Opozori Objavljeno Februar 6, 2011 ja, sej pravim, tudi vrtec bi šel rad na III. SRR mogoče bodo imeli pa vstop samo do 19 ure? če bo tko boš moral pa sam uletet... :lol: Dr_Jakob, tmala in daneb 3
thumper Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 evo..dons pa predfinalno pakiranje daneb, rdeci_vragec in Dr_Jakob 3
SF Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Jest pa po glavi brskam... Za receptom za golaž... Dr_Jakob in daneb 2
avtomoto Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Jest pa po glavi brskam... Za receptom za golaž... Ne brskaj preveč, kar takšen golaž naj bo kot lani . . . za žlico in prste obliznat ! :naughty: Dr_Jakob in daneb 2
thumper Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Jest pa po glavi brskam... Za receptom za golaž... ma kaki ti brskaš..sej sm te vidu..vsaj streho dej dol drugič daneb in Dr_Jakob 2
thumper Objavljeno Februar 9, 2011 Opozori Objavljeno Februar 9, 2011 še 4 ure šihta Dr_Jakob in daneb 2
samosamo Objavljeno Februar 9, 2011 Opozori Objavljeno Februar 9, 2011 premetu 4m3 dru , naštimal krajevno skupnost k. bistrica de so cesto pomedl, tolk de ni panike v ovinkih zalagat, skale z ceste premaknil za rob vse veje k so na cesto štrlele požagal, tko de je skor naštiman !!!!! rdeci_vragec, cikadina, Dr_Jakob in 6 others 9
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2011 premetu 4m3 dru , naštimal krajevno skupnost k. bistrica de so cesto pomedl, tolk de ni panike v ovinkih zalagat, skale z ceste premaknil za rob vse veje k so na cesto štrlele požagal, tko de je skor naštiman !!!!! . daneb in oks 1 1
Priporočene objave