domina Objavljeno Januar 20, 2011 Opozori Objavljeno Januar 20, 2011 Glavn, da bomo spet drwa v gojzd vlekl, ne? ponavad se iz gozda hilton in Dr_Jakob 2
trebor Objavljeno Januar 20, 2011 Opozori Objavljeno Januar 20, 2011 ponavad se iz gozda Ponavadi se res drva ven iz hoste vlačijo. Samo česa takega pri slončkarjih ne moreš pričakovati :grrr . To je ena čudna pasma ljudi, ki dela vse kontra, da se jim potem zdi prav :grim . Jaka je čisti primer take pasme . LP Robert thumper in Dr_Jakob 2
domina Objavljeno Januar 20, 2011 Opozori Objavljeno Januar 20, 2011 Ponavadi se res drva ven iz hoste vlačijo. Samo česa takega pri slončkarjih ne moreš pričakovati :grrr . To je ena čudna pasma ljudi, ki dela vse kontra, da se jim potem zdi prav :grim . Jaka je čisti primer take pasme . LP Robert a je to kkšna avtohtona vrsta? tak k kraški ovčar al bolj kot človeška ribica? Kramp, hilton, Dr_Jakob in 1 other 3 1
pajkica Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Glavn, da bomo spet drwa v gojzd vlekl, ne? ti, se mi zdi da bi ti to počas že lohka vse zvleku :evilgrin: exclan, Dr_Jakob in riderrgirl 2 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 ti, se mi zdi da bi ti to počas že lohka vse zvleku :evilgrin: Patience, o sporty one... Casa je se veliko, drwa pa nam bojo na plac pripeljali. Dela mam pri tem ogromno, placat bom moral. Mwahahahaha oks 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 a je to kkšna avtohtona vrsta? tak k kraški ovčar al bolj kot človeška ribica? Lohk glasujem za eno KRAŠKO (svinjsko) RIBICO?? Pa ce bi kdo slucajn prinesu kak suh kos kralja zivali gor, da se malo nareze in razdeli, tut nebi nic zameril, okej?? oks 1
thumper Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 Lohk glasujem za eno KRAŠKO (svinjsko) RIBICO?? nasoljeno in posušeno na burji ...jami ...:yes: Dr_Jakob 1
rdeci_vragec Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 Neki sem razmišljal...a ne bi blo fino zrihtat kak jakuzzi z vročo vodo? Pomojem bi tko sredi šume sredi snega kr pasal?!? Pa namesto ringaraje bi lahko pol nastalo Slončkovo čofotanje! ...sam vprašam... ok, ne bom več thumper in Dr_Jakob 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 24, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 Neki sem razmišljal...a ne bi blo fino zrihtat kak jakuzzi z vročo vodo? Pomojem bi tko sredi šume sredi snega kr pasal?!? Pa namesto ringaraje bi lahko pol nastalo Slončkovo čofotanje! ...sam vprašam... ok, ne bom več Ce jakuzzi pripeljes na motorju, potem VSEKAKOR!!! :evilgrin:
trebor Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 Ce jakuzzi pripeljes na motorju, potem VSEKAKOR!!! :evilgrin: Napihljiv bazen je potreben, vode je dovolj tam, rabi se samo še veliko fižola :evilgrin: :naughty: . LP Robert Dr_Jakob in cikadina 2
riderrgirl Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 (popravljeno) hahaha... mogoče vas pridem pogledat glede na to kok zelo prijazni ste vsi bili lani pa da vsaj pajkico pa riderrgirl pozdravim pa vse ostale seveda tud drugače pa kot zgleda boš moral v logotipu zamenjat snežinkice pri slončku za zvončke in trobentice, če bo še naprej tolk toplo :notworthy: of kors...se ga vidimo.. komaj čakam.. c c c, menda se boš že spomnil.... sej nisi blond Ni blond.....je pa kosmat kar je še hujše... Popravljeno Januar 24, 2011. Popravil riderrgirl Dr_Jakob in domina 2
domina Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 (popravljeno) :notworthy: of kors...se ga vidimo.. komaj čakam.. obljubi, da prideš! ker na msz sem jaz zatajila, glejta da tokrat ne bosta vi2 s pajkico pa da jaka ve, koliko krofov mora prinest za mene :evilgrin: Ni blond.....je pa kosmat kar je še hujše... a to pol pomen da ni slonček, ampak je mamut?? Popravljeno Januar 24, 2011. Popravil domina Dr_Jakob 1
pajkica Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 obljubi, da prideš! ker na msz sem jaz zatajila, glejta da tokrat ne bosta vi2 s pajkico pa da jaka ve, koliko krofov mora prinest za mene :evilgrin: zakaj bi pa mogu jaka krofe nosit? sej ni on zataju :evilgrin: če se ne motim, greš mim .... ruzak boš pa že prnesla.... p.s. Une škornje dej u ruzak.... Dr_Jakob in exclan 1 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 25, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 zakaj bi pa mogu jaka krofe nosit? sej ni on zataju :evilgrin: če se ne motim, greš mim .... ruzak boš pa že prnesla.... p.s. Une škornje dej u ruzak.... Evo, sej sm vedu!!! Rabimo sam par babnc, da nam poslihtajo podstresje (kune izvzete )... Ja, Domina, zakaj pa TI ne prineses krofov Strojan, ce jih ze tko nujno moras gor videt? oks 1
domina Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 (popravljeno) Evo, sej sm vedu!!! Rabimo sam par babnc, da nam poslihtajo podstresje (kune izvzete )... Ja, Domina, zakaj pa TI ne prineses krofov Strojan, ce jih ze tko nujno moras gor videt? ja, zato ker si mi jih TI obljubu... ne jaz tebi naj te malo spomnim :evilgrin: Ma, PROV POSEBEJ ZATE PRINESEM EN PLADENJ KROFOV, sam da prides gor, velja? tipično... pri tipih se očitno marsikaj rado pozabi Popravljeno Januar 25, 2011. Popravil domina riderrgirl, Dr_Jakob in rdeci_vragec 3
domina Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 zakaj bi pa mogu jaka krofe nosit? sej ni on zataju :evilgrin: če se ne motim, greš mim .... ruzak boš pa že prnesla.... p.s. Une škornje dej u ruzak.... smotka ktere škornje? Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 25, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 ja, zato ker si mi jih TI obljubu... ne jaz tebi naj te malo spomnim :evilgrin: tipično... pri tipih se očitno marsikaj rado pozabi Tipicno za babe, da nam tezite za reci, ki smo jih izrekli nekoc v preteklosti... a ne znas it naprej z zivljenjem ? Ej, jst se komaj spomnim, kaj sm vceraj za kosilo jedel... u sej res, kaj pa smo imeli, hmmm?? Kaj se bom pol spominjal reci, ki naj bi jih izrekel par mesecev nazaj, huh? :boobies: :boobies: :boobies: oks 1
domina Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 mogoče ti bo tole zbistrilo misli Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 25, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 mogoče ti bo tole zbistrilo misli Nop, se vedno mislim na dve reci: oks 1
rdeci_vragec Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 Napihljiv bazen je potreben, vode je dovolj tam, rabi se samo še veliko fižola :evilgrin: :naughty: . LP Robert Ni slaba ideja, sam pa se mi dozdeva, da tej napihljivi nekak niso "fire proof", za vodo segret...."after pasulj gas proof" bi še morda bli...tk da je treba razmislit kak vodo segret Morda bi pa lahko futko predelali, namesto hladilnika priklopimo cevi iz bazencka! Sam šalo na stran (a je to v tej družbi sploh možno?!?) , jst resno mislim o jakuzziju na snegu Dr_Jakob 1
oks Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 lahko se renta jacuzz,i ni panke, samo kdo bo financ minister. Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 25, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 Ni slaba ideja, sam pa se mi dozdeva, da tej napihljivi nekak niso "fire proof", za vodo segret...."after pasulj gas proof" bi še morda bli...tk da je treba razmislit kak vodo segret Morda bi pa lahko futko predelali, namesto hladilnika priklopimo cevi iz bazencka! Sam šalo na stran (a je to v tej družbi sploh možno?!?) , jst resno mislim o jakuzziju na snegu Pripelji, prinesi, ni panike!!! oks 1
rdeci_vragec Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 lahko se renta jacuzz,i ni panke, samo kdo bo financ minister. Jst sem msilu kako odštekano pogruntavščino, če ima kdo kako idejo... Dr_Jakob 1
trebor Objavljeno Januar 25, 2011 Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 , v osnovni šoli smo naredili kozarčke iz papirja in vanje natočili vodo. Nato smo dali vodo kuhat na odprt plamen. Ugani, kaj se je zgodilo? Voda je zavrela, ne, da bi lonček zgorel . Za bazen je pa treba poskusiti, kako reagira plastika na ogenj . Bom šel na dvorišče in zakuril bencinski kuhalnik z jogurtovim lončkom gor. Imam pa še eno idejo. Če bo kdo hotel kuhano vino, izpraznimo hladilni sistem Jakove Future in nalijemo noter vino, ter dodamo zraven še ostale potrebne sestavine , zaskurblamo mašino in počakamo, da zakuha . LP Robert LP Robert wix, anja37 in Dr_Jakob 2 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 25, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2011 , v osnovni šoli smo naredili kozarčke iz papirja in vanje natočili vodo. Nato smo dali vodo kuhat na odprt plamen. Ugani, kaj se je zgodilo? Voda je zavrela, ne, da bi lonček zgorel . Za bazen je pa treba poskusiti, kako reagira plastika na ogenj . Bom šel na dvorišče in zakuril bencinski kuhalnik z jogurtovim lončkom gor. Imam pa še eno idejo. Če bo kdo hotel kuhano vino, izpraznimo hladilni sistem Jakove Future in nalijemo noter vino, ter dodamo zraven še ostale potrebne sestavine , zaskurblamo mašino in počakamo, da zakuha . LP Robert LP Robert Ampak samo belega. Rdece vino pusti madeze. oks 1
Priporočene objave