Popularna objava thumper Objavljeno September 1, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno September 1, 2010 Ne bom dolgovezil.... 1.etapa : domžale - crknjene podgane.... 2.etapa : ribnica -krško- brežice....3.etapa: brežice - podčetrtek-slovenska bistrica - maribor - radlje ob dravi....4.etapa : radlje - dravograd - lavamund - pliberk - borovlje - ljubelj - tržič - jesenice.....5.etapa: jesenice - vršič - kanal ob soči......6.etapa : kanal - lig - kanal -kanalski vrh - plave-goriška brda - solkan - sveta gora - branik - vrtovin.....7.etapa: vrtovin - branik - komen -repentabor-sežana-lipica-divača- pobegi-postojna - kačje ride - logatec....... 8.etapa : logatec-ride-domžale... 1120 km.... 36,1 l mešanice ... povprečna poraba 3,22l/100km .... povprečje dnevne etape 140km... najkrajša 66km , najdaljša 200km... stroški : po želji ... lakote in žeje ni bilo navigacija : table , ustna konverzacija ( gospa-gospod kam pa naj grem , da pridem tja...hvala lepa ) ( predhodni ogled okvirne poti na google maps) vtisi : neprecenljivi zdravstveno stanje : psihično: super - nespremenjeno ( še zmer sem ubrisan ) ...... fizično : hemeroidi so se umaknili za nedoočen čas - defekti+okvare : pregorena zadnja žarnica v grčarevcu in takoj za tem spuščena guma ... na koncu 7.etape ob 21h... moped počakal v logatcu do nedelje na zaključek poti.... ZAHVALE : CRKNJENE PODGANE ZA ŠOTOR ZA BREZDOMCE FRIPS IN ALKA ZA PRENOČIŠČE !!!!!!!!! EL DIABLO JESENICE - ARO IN OSTALI - ZA PRENOČIŠČE IN ZAUPANJE !!!!!! FANTJE IN PUNCE - RIHEMBERK ZA DOBRO DRUŽBO VN800 , MATJAZG , FRIPS , ISARAJLI , KUK679 , ALKA , BAYKERCA , DINAMIK , OMEGA,DAMI33 , MITCH , RDEČI VRAGEC, GLADIAC,LEGVANKA , MAUS,KALA IN OSTALI ZA KAVICE IN DRUŽBO !! BREMBO IN GLADIAC : ZA PREVOZ IZ IN V LOGATEC ter nazadnje vsej klapi v nedeljo na ridah za prelep popoldan na zaključni etapi !!! LINKI : http://www.motosvet....um.php?cid=2446 HVALA ZA ŠE ali vidimo se drugo leto .... lp thumper znj, DAMI34, DXR16 in 24 others 27
Frips Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Legenda! Pristavc in thumper 2
pajkica Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Legenda! norc sam nisem vedla da to pomaga premagat zdravsteven težave brembo in thumper 2
osnexus Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Lud ko šlapa..... :notworthy: :notworthy: :notworthy: thumper, trebor in bajkr88 3
DAMI34 Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Kaj bravo Thumper, bravo APN 4, ki je vse to prenesel. Ne vem zakaj me ta epizoda spomni na KRPANA IN NJEGOVO KOBILICO? brembo, DXR16, trebor in 2 others 5
madkupe Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 bravo,končno en ndpovprečno udarjen mal heca,drgač pa vsa čast ti. DAMI34 in trebor 2
hilton Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 carsko :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: DAMI34 1
bajkr88 Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 Bolj star bol nor, čopek rutka in motor... od hudiča si ti ja, heee DAMI34, halls in mopedist5 3
bawchi Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 ..bravo dec...!!!!! :notworthy: thumper 1
1965 Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Prepričan sem, da ti ni žal nobenega izmed 8 dneh preživetih na mopedu. :notworthy: Že razmišljaš o naslednji furi? thumper 1
rdeci_vragec Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Thumper, ti si legenda! Vzor vsem, ne samo APN-jevcem. thumper 1
thumper Objavljeno September 7, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2010 Prepričan sem, da ti ni žal nobenega izmed 8 dneh preživetih na mopedu. :notworthy: Že razmišljaš o naslednji furi? prav nobenega mi ni žal .... je bilo tako lepo , da sem šel v nedeljo iz logatca še nazaj na ride k bandi ... pa potem domov v domžale... naslednja fura .. če bo sreča kot letos da se mi je vse tako poklopilo , da sem lahko odjadral od družine .. najprej je konec aprila srečanje v kopru - 5-ič ... potem bom šel verjetno v cerkno - letos je bilo to zame najtežje - 12 ur 270 km ... od tega cca 100km po grebenih in dolinah okoli cerknega .... no potem bi si pa vzel 10 dni , če bi bilo po moje ... razen ljubelja in vršiča bi šel čez slovenske prelaze ... ali pa čez vse meddržavne mejne prehode ... z apnčkom bi bilo cca 12 dni.. lepe sanje so to... dotem, brembo in rdeci_vragec 3
1965 Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 prav nobenega mi ni žal .... je bilo tako lepo , da sem šel v nedeljo iz logatca še nazaj na ride k bandi ... pa potem domov v domžale... naslednja fura .. če bo sreča kot letos da se mi je vse tako poklopilo , da sem lahko odjadral od družine .. najprej je konec aprila srečanje v kopru - 5-ič ... potem bom šel verjetno v cerkno - letos je bilo to zame najtežje - 12 ur 270 km ... od tega cca 100km po grebenih in dolinah okoli cerknega .... no potem bi si pa vzel 10 dni , če bi bilo po moje ... razen ljubelja in vršiča bi šel čez slovenske prelaze ... ali pa čez vse meddržavne mejne prehode ... z apnčkom bi bilo cca 12 dni.. lepe sanje so to... :notworthy: :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se