BREITNER Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Ja no, usaj vidjo, da majo za en kurc testnga dirkaca. :grim Hahahaha .... dobro si to napisal! Sem pristaš Yamahe in me je danes kar zvijalo ob gledanju Bena in tega kekca ... bomo videli jutri. Ker če bo zadnji, potem pa ga morajo suspendirat. Ker testni voznik bi se moral z motorjem peljat 500km/h če bi šel ... Zakaj? Hja, saj pri 180km/h ne moreš testirat dirkalnika, ker takrat on laufa še "pod štand gasom". Če se malo pošalim, ampak dejansko je tak .... njemu ne bi smel bit problem na polno vozit.
danci1973 Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Spies jutri ne bo dirkal... http://www.motogp.com/en/news/2011/Ben+Spies+to+withdraw+from+Malaysian+Grand+Prix
marko55 Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Mah, on lahko testira tudi Ducati 2020 pa mu ni več pomoči. Razočaran sem bil nad tem, kar je pokazala menjava Lorenza ... ne bom se trudil z imenom, ker itak ni omembe vreden. Sem mislil, glede na to, da je testni voznik, da bo pokazal malo več. Sramota glede na to, da sta komentatorja nemške televizije govorila o nekem šampijonu .. itd. Jutri bolje, da ne gre na stezo, bodo prišparali na gorivu, gumah ... pa še uniči lahko motor, ko ga bo upajmo da ne, vrgel po tleh. Sej je lahko govorit oz. "šimfat" po drugih, glede na to, da je tako lahko vozit gp stroje in, da itak so to kr eni netalentirani šoferji, ki jih vsak pavliha na ridah prehiti :headbang: Dejmo mal objektivno gledat na stvari, prosim!!! V svojem PR sporočilu so se pri Yamahi hvalili, da je njihov testni dirkač na zimskih testiranjih dosegel čas 2:01:20. V kvalifikacijah je bil počasnejši za 3s...
rs01 Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Vsa moštva imajo testne dirkače ki ne pridejo niti do gležnjev tovarniškim pilotom motogp karavane....to ni samo domena Yamahe.
orcus Objavljeno Oktober 22, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2011 Vsa moštva imajo testne dirkače ki ne pridejo niti do gležnjev tovarniškim pilotom motogp karavane....to ni samo domena Yamahe. testni dirkači so kanonenfuter, testirajo dele in sklope za katere ne vedo ali so varni in ali bodo zdržali....
suzuki Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) Hola, dve zanimivi dirki so za nami, čist divji razpleti čeprav je treba priznat da je bila HondaCup dirka čist netipična, brez prehitevanj, tudi v ospredju, do 3 kroge pred koncem ko je Tom prehitel Štefana, naslednji krog pa bila dirka prekinjena zaradi hudega padca Axla Ponsa - in končno je zmagal moj favorit, Tom Luthi, čestitkam :hooray: najboljŠe pa je, da se je odločitev kdo bo prvak premaknila na zadnjo dirko sezone v Valencijo, juhuhu ja, to so dirke, ne pa MotoGP!! hja, zdej bo verjetno tipično žalostna (beri: nezanimiva) MotoGP dirka... vse je odločeno, ne bo Bena, ne bo naŠga Hopperja (matr ma smolo, ne moreŠ verjet!!), upam le da bo Alvaru uspelo dobro startat in prit do konca... no pa poglejmo... Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil suzuki
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Jaa faaaak ker karambol! Simoncelliju celado snel....Edwards se neki za roko drzi...
suzuki Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Hola, aaaaaaaaaaaa, red flag zaradi kreša Simoncellija, zgledal je zlo grdo - upam da je samo zgledalo Mateej1 in Kras 2
Hudoba Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Drzim pesti, da je samo zgledalo grdo. Drzi se Sic.
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Ja bad, po posnetku sodec je Edwards zapeljal lih Sicu cez glavo? In mu je zarad tega celado snel? Glede na to, da je nepremicno oblezal ne zgleda nc dobrga....
payback Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 zgledo je res hud crash...upam da mu ni hujsgea....smo tko na hit mi je delovalo da ga je rossi z sprednjo gumo butno v glavo???
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) Ja usi trije so na kup letel....sam ce ga je se Rossi zadel je orng bad, ker je ze bil brez celade takrat... Edwards ga je mrbit samo v Hrbet zadel....huh, cudn use skupi..... upejmo, da se izvlece! Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil Hello_Nasty
Robertjur Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Mogočga je pa povozil Edwardsov moped!?
suzuki Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) odpovedali so dirko!!!!! PS tole mi zgleda slabo za Sica Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil suzuki
gsx750f Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Rossi mu je s prednjim kolesom zapeljal čez roko v višini rame. Upam, da ne bo najhuje!!! Edwards je bil precej udeležen nižje. Več se z upočasnjenega posnetka (VCR) ne da razbrat, posneto od zadaj. Tega res ni blo treba.
Robertjur Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Fak konec dirke!! Tole je pa zelo zelo slab znak
XXXL Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Mal slutim, da je to vse, kar smo videli od Super Sic-a... :'(
jure11 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Sdel5ZZmvLI še posnetek nesreče :wacko: :( :( :( :(
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Joj, me mrazi ze vs cas ko gledam....
shark357 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 O bog upam da se izvleče, to bi bila velika izguba za MotoGP karavano, eden redkih dirkačev z jajci na pravem mestu... drži se Super-Sic :-/
jure11 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Sdel5ZZmvLI še posnetek nesreče :wacko: :( :( :( :( http://24ur.com/sport/motogp/video-grozovita-nesreca-simoncellija-in-edwardsa.html
suzuki Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Hola, Dorna je ze prepovedala vse posnetke nesrece...
gsx750f Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Glavni problem je v prehodu prednjega kolesa Rossijevega Dučeja, kljub umikanju. Edwardsova Yamaha pa mi deluje, da Sica sploh ni zadela v predel telesa, morda v nogo. Potem pa jo je postavilo počes in je v celoti Sica zakrila pred pogledom kamere. Sic vzdrži! Kras 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se