ponikipo Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 ... nimava nič šipce, ker kvari izgled motorja . se da peljat tudi 150 čist komot... S kero čelado? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 nolan n-100..... nikar ne dajaj šipe gor....se da peljat čist ok brez nje dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 nolan n-100..... nikar ne dajaj šipe gor....se da peljat čist ok brez nje dr.looney ni glih tako.....probaj se peljat z šipo pa povej kaj je boljše....je pa res da pokvari izgled Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 ni glih tako.....probaj se peljat z šipo pa povej kaj je boljše....je pa res da pokvari izgled bo že držalo, ampak brez šipe ni tako hudo, kot nekateri jamrajo, se da čist lepo peljat....če bi hotela veterno zaščito pa neko aerodinamiko bi imela sportaka :naughty: dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 (popravljeno) Sam sicer že vozim že drugo šipco na moji kravici, kot negativno lahko izpostavim vibracije, ki nastajajo zaradi pretankega meteriala oz. premehke šipce, kot pozitivno pa da se pač skrivam za njo če so hitrosti visoke, izgled pa v vsakem primeru trpi, meni so vedno bolj všeč razne retro variante kot je par strani nazaj slikico pripopal Oven, je pa original Yamahina zadeva in precej draga (582€) LP Bajsi Popravljeno Avgust 29, 2009. Popravil bajsi ponikipo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 (popravljeno) Zamenjal čelado (N83 v Arai Condor), razlika je občutna, 150 se zdej da peljat b.p., prej mi je šlo že par 10km/h prej vse na jetra, ... pršparov pr šipci in razliko naložu v čelado, u kešu nekje na istem, v izgledu pa Zanima me, kake imate kej izkušnje z gumami, iščem idealko: zdržljivost + oprijem v mokrem in suhem, morda celo za kak poletni sneg v Dolomitih Popravljeno September 30, 2009. Popravil ponikipo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 30, 2009 Deli Objavljeno September 30, 2009 Vsem en lep pozdrav! Mene pa zanima, če kdo ve številke ležajev in semeringov na prvem kolesu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno November 21, 2009 Deli Objavljeno November 21, 2009 @Ponikipo - vozil D220 ST, pa Metzeler Z6, sedaj imam Dunlop Roadsmart, moje zadovoljstvo narašča torej že prva originalna guma je bila OK, Z6 je bila še boljša in bolj vzdržljiva, Roadsmart jo prekosi po oprijemu, o vzdržljivosti še ne morem kaj definitivnega napisat ker sem naredil samo 6kkm z njo. @Medoo - pojm nimam lahko pa ti pošljem manual pa preglej če se ti da........ LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 21, 2009 Deli Objavljeno November 21, 2009 Vsem en lep pozdrav! Mene pa zanima, če kdo ve številke ležajev in semeringov na prvem kolesu? Razstavi in izmeri sicer so sigurno standardni ponavadi 6303 2RS (2RS-zaprt z gumo obe strani) dotem in klimbra 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 ...Pozdrav vsem lastnikom XJR! ...po dolgih premislekih in "tuhtanju" "kaj, kako, za koliko?" ...so me premagala "čustva" in stara "ljubezen na prvi pogled"...:lol::lol: ..."oženil" sem XJR-jko... letnik 08 ...na pogled in na posluh BP! ...o vtisih in izkušnjah pa več v toplih dneh... bom pa najbrž zastavil tudi kakšno vprašanje... :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 zdej pa zvočnike gor zmontirat Igorr, klimbra in hilton 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 zdej pa zvočnike gor zmontirat pa 6 kufrov, placa mas dovolj aja pa ne pozabi na kako meglenko pa to dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno December 1, 2009 Deli Objavljeno December 1, 2009 konec maja 2010 je v Italiji (lago di Garda) evropsko srečanje Xjr :naughty: ....kaj če bi se organizirali dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 ...Pozdrav vsem lastnikom XJR! ...po dolgih premislekih in "tuhtanju" "kaj, kako, za koliko?" ...so me premagala "čustva" in stara "ljubezen na prvi pogled"...:lol::lol: ..."oženil" sem XJR-jko... letnik 08 ...na pogled in na posluh BP! ...o vtisih in izkušnjah pa več v toplih dneh... bom pa najbrž zastavil tudi kakšno vprašanje... Juhej Ferek! Sam sem letos svojo, enakega letnika razdevičil na 6.000km, ... prvo plavo navodilo: ne ustraši se porabe ob prvem tanku, indikacija za rezervo laže ... Manual stw nalaga reset dnevnega števca ob zalogi 4.5l, mrcina to naredi vsaj 3l preje; si ujel še glanz novo, al morda odrešil muke tiste modre z belo črto, ki se je prodajala od junija dalje (MB)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 2, 2009 Deli Objavljeno December 2, 2009 ...Pozdrav vsem lastnikom XJR! ...po dolgih premislekih in "tuhtanju" "kaj, kako, za koliko?" ...so me premagala "čustva" in stara "ljubezen na prvi pogled"...:lol::lol: ..."oženil" sem XJR-jko... letnik 08 ...na pogled in na posluh BP! ...o vtisih in izkušnjah pa več v toplih dneh... bom pa najbrž zastavil tudi kakšno vprašanje... Juhej Ferek! HE HE HE.... Maš prav... odrešil muke tiste modre... Fejst fant jo je prodajal..., ki je "na mojo srečo" resnično potreboval denar... danes sem jo pripeljal iz servisa in vse je resnično B.P.! ...sprednja guma je še prva, zadnja nova roadsmartka, motor brez praske... Yogi je zamenjal filter, olje, preveril diske, bremze, verigo, menjal zavorno tekočino in potrdil mojo "nepoznavalnost" da je moped resnično "ko nov". Danes sem se prvič malo popeljal in zadeva je krasna...:naughty: He, he, he Ferek pa ne bi bil Ferek, če se ne bo lotil še kakšnih dodatkov... Kufri bodo gotovo, ker glede na moje letne km jih bo ta moped čez eno leto, če bo vse po sreči imel 15 - 20 000 več! Teh se pa dragi moji "pametovalci" brez kufrov skoraj ne da naredit, ker pač nisem "kafandžija" in ko se peljem se "peljem"... Razmišljam o GIVIjevem kompletu... spravljamo se v Verono, morda bo tam kaka "akcija", sicer bom naročil pri nas...:closedeyes: Naked gor ali dol... tudi šipica pride, pa čeprav skazi celo podobo motocikla... v "oko" mi je padla najbolj PUIG ranger... prva zadeva, ki sem se je pa že lotil je pa zaščita motorja. Malo bom "kopiral" Hepco&Becker (je tako nazorno zrisan) in ga dal ravno tako kromirat, ali pobarvat v modro belo kombinacijo... , :evilgrin::evilgrin: ...ker me je že izučilo... VSAK MOTOR pade... samo vprašanje je kdaj... cevna zaščita veliko lepša od "bunk"... Zvočniki in radio? hja, te bo pa najbrž težko skriti... še razmišljam, ... ampak najbrž bodo spet aktualne le slušalke in avseniki...:krneki: dotem, hilton in halls 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Ojla, jest mam tud kufre, ... mah, potujeva le v dvoje, nekam je treba dat! Givi V35, ob montaži nosilcev je treba prestavit žmigavce, nosilci - črn eloks, so že pripakirani, ... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 Ojla, jest mam tud kufre, ... mah, potujeva le v dvoje, nekam je treba dat! Givi V35, ob montaži nosilcev je treba prestavit žmigavce, nosilci - črn eloks, so že pripakirani, ... Kolk si plačal, ča ni skrivnost in kje si nabavil? ...ker ravno ta (ali Kappin) komplet bom nabavil + ene 50 literski kufer... Ma mogoče kdo izkušnje z nakupi na sejmu v Veroni? Se splača? ...sliko poznam, samo vreme sem imel pa lepše... kdaj je blo to slikano? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) TC, ... Givi stranski nosilci, PLX361, - 130€ Givi, zadnji nosilec, G-361F + nosilna plata, G-M3, skupaj 90€ Kufre sem vzel na isti lokaciji 4 leta nazaj, takrat so bli 250€ (brez barvnega lakiranja) Kappa bi znala biti malenkost cenejša. Fotka na dan, 19/7 ... ps, prejšnji dan je bilo na istem prelazu vsaj +15, potem pa čez noč v sneg ... Ampak se danes z veseljem spomnim na tisto dopoldne ... Popravljeno December 3, 2009. Popravil ponikipo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Ferek, srečno vožnjo. upam de ti bo tud xjr pil 3.1l na 10000000km in to pr 350km/h, pa de bo ketna zdržala mal več kot 25000. stvar ma navooor da bo kufre lahkotno trogala, muziko vrtela. . . . zdej lahk tud špigelkugel zmontiraš, placa bo zadost! mal sm zajedliv, ampak srečno vožnjo mislim smrtno resno. naj ti bo v veliko veselje. Popravljeno December 3, 2009. Popravil Cartman sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 mal sm zajedliv, ampak srečno vožnjo mislim smrtno resno. naj ti bo v veliko veselje. Hvala Cartman! :worship:..se znam tut jaz fajn zajebavat na svoj račun... a o porabi bom tukaj bol težko pisal pod 5,5 litri... ketna bi pa znala nardit 24000 kot na er-6... morda še več, ker na tej zverini si najbrž ne bom upal gume "radirat":evilgrin::evilgrin:... O ozvočenju pa... he he he ...pustimo se presenetit... morda pade stranska prikolica z wooferjem in dvema trobljama za "Slakove base" iz narodnozabavne zakladnice...:krneki: ... slika iz 19.7.... smo bili zelo blizu... mi smo potovali tu čez en dan prej in ta dan nas je že pralo na motozboru v Vipitenu.:rolleyes:.. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno December 3, 2009 Deli Objavljeno December 3, 2009 meni je ketna zdržala 38kkm, nekajkrat na dirkališču (Mobiring in Marof), pa gumo se tudi da prav lepo radirat , sploh zdaj ko je malo bolj hladen asfalt LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponikipo Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Če kdo rabi originalno masko malo ceneje, aktualno na nemškem bayu; Ferenc - proč s Puigom, Givijem, edino ta je poorenk :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno December 15, 2009 Deli Objavljeno December 15, 2009 Če kdo rabi originalno masko malo ceneje, aktualno na nemškem bayu; Ferenc - proč s Puigom, Givijem, edino ta je poorenk :naughty: ...ta je dizajnersko res špica in vse NAJ NAJ ter izgled super retro... sam dvomim pa v njeno DEJANSKO uporabno vetrno zaščito... v vročih poletnih dneh ko paše zgolj BRAIN CAP; kratki rokavi in lajblč in fijakanje ob jadranu... takrat je pa fajn mal več pleksi širine in višine (pa čeprav izgled gor ali dol)... ...tak je pač moj STIL, čeprav malo riskanten... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 meni je ketna zdržala 38kkm, nekajkrat na dirkališču (Mobiring in Marof), LP Bajsi midva imava 56000 pa je še vedno prva ketna gor.... dr.looney TBoxer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno December 16, 2009 Deli Objavljeno December 16, 2009 midva imava 56000 pa je še vedno prva ketna gor.... dr.looney hm, bi bil že čas za preventivno menjavo, jaz ne bi imel več zaupanja vanjo, čeprav je čist mogoče da bo še dolgo držala.... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se