alen1 Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Se podpišem pod Z8 ali Roadsmart II. Trenutno imam gor Z8 in sem zadovoljen. Naslednja runda bo pa tko kot pravi bajsi. Izbiral bom glede na ceno mad Z8 in Roadsmart II. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomazy Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 (popravljeno) Jaz vozim na xjr Roadsmart, z enko naredil z zadnjo 11000km in spredjo 15000km, vsaj polovico s sopotnico. Sedaj imam zadaj 1-ko cca 4000km in spredaj 2-ko cca 300km, shimiya nisem zaznal. Na prejšnjih motorjih vozil Bridgestone. Bolj zadovoljen pa sem s Dunlop. Naslednje pa bi poiskusil Pirelli. :yes:Moram pa priznat, da s svojim načinom vožnje nekih razlik ne občutim (edino obraba) . Sem pa na tem forumu zasledil veliko koristnih informacij. :notworthy: :notworthy: thanks Popravljeno April 9, 2012. Popravil Tomazy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rmurgelj Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 Kupil sem Roadsmart 2, k vulkanizerju in domov pa v nalivu, tako da kaj več nebi rekel. Razen Shimmya sploh nobenga . V petek pa po Dalmaciji, pa bomo vidli kako se bodo obnesle. Če bo kilometrina taka kot pri RS1 in malo slabša kot na FZ6 ( do 13000 ) bol bodo dobre. Gripa mi pa pri mojem stilu vožnje tud meni še ni praktično nikdar zmanjkal. LP, Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno April 28, 2012 Deli Objavljeno April 28, 2012 (popravljeno) Pozdrav vsem skupaj sem nov lastnik xjr pa me ze zanima ce od katere prejsnje verzije akrapovic pase na nov model :grim Popravljeno April 28, 2012. Popravil jhellboy11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno April 28, 2012 Deli Objavljeno April 28, 2012 evo slike RobiRoberto in samosamo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno April 28, 2012 Deli Objavljeno April 28, 2012 http://www.akrapovic.com/en/Motorcycle/Products/Pages/ProductList.aspx?BrandId=a81d7ef6-f3ec-459c-9611-0874b0d816ff&ModelId=b0d46c13-4fd6-4c5f-94d2-abe463acc718&ModelYearId=184ad438-3e85-4086-b48f-c94cfa29d814&ProductFilter=Archived&ExhaustFilter=4 ta dva bi morala gor pasat, kolikor vem niso spreminjali motocikla, zadnje tačke pa pridejo višje lp Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno April 29, 2012 Deli Objavljeno April 29, 2012 http://www.akrapovic...ExhaustFilter=4 ta dva bi morala gor pasat, kolikor vem niso spreminjali motocikla, zadnje tačke pa pridejo višje lp Bajsi ok hvala se bom pozanimal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno Maj 14, 2012 Deli Objavljeno Maj 14, 2012 (popravljeno) Zdej poštar kr leo vince prnesu :grrr Popravljeno Maj 14, 2012. Popravil jhellboy11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno Maj 14, 2012 Deli Objavljeno Maj 14, 2012 Zdej poštar kr leo vince prnesu :grrr Evo ga je ze gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno Maj 14, 2012 Deli Objavljeno Maj 14, 2012 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 15, 2012 Deli Objavljeno Maj 15, 2012 daj še nam malo zvoka za probat, pa kako fotko od daleč da je cel motocikel gor LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno Maj 15, 2012 Deli Objavljeno Maj 15, 2012 bajsi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jhellboy11 Objavljeno Maj 15, 2012 Deli Objavljeno Maj 15, 2012 (popravljeno) Bajsi slika je ma me se malo urejanje objave zaje... Video n vem kok gor spravt Popravljeno Maj 15, 2012. Popravil jhellboy11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Maj 15, 2012 Deli Objavljeno Maj 15, 2012 video objavi na youtubu in prilimaj sem link... Mi je pa še nakaj "malenkostnega" v oči padlo: Napis YAMAHA na kestlu je najbrž nalepka?... prejšnji letniki so imeli kromiran napis se mi zdi? To je najbrž šparanje? ...je pa drugače črna mašina zelo elegantna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Klikneš v polje za pisanje teksta,malo nižje desno poiščeš gumb "več možnosti" tudi tega klikneš, nakar se ti pokaže večje okno za pisanje teksta pod njim pa "Pripni datoteke" najprej jo izbereš iz svojega kompiča nato pa izbereš " pripni datoteko", ko se naloži, klik na dodaj odgovor LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Kot je B napisal.. je pa treba vedet, da je lahko pripet videoposnetek hitro prevelik, zato mora bit nujno konvertiran v avi format... na Ytubu ni take omejitve glede velikosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Glider1972 Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Jaz sem pa Pilot Road 3 gor dal. Tale vikend pa na probo...Do sedaj Dunlop, pa me je vukanizer prepričal za Michelin. En kup kanalov na gumi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoDuS Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Helou, montiral sem Wingrack, da bom lahko obesil stranske kovčke. Če rabi kdo Givi Monorack (za top case) naj me kontaktira. Lep pozdrav vsem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 daj sliko gor od nove zadeve prosim, gruntam kaj bi sam gor našraufal pa ne bi rad pol motorja menjal ali pa dvesto kil železa in plastike gor obeso LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoDuS Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Zadeva je od firme Kappa in ni nova. Zato tudi ne paše čist točno na RP 10. Spodnje nosilce morem s fleksom skrajšat, pol pa bo. Zdaj se odločam še samo, kere stranske kufre bi kupil. Najverjetneje bom kar one z Louisa vzel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 hvala za fotko, točno tega si jaz ne želim, meni je to preglomazno one Five star variante pa zgledajo kilave, bom moral kaki U lock al pa quick lock gor probat LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Maj 26, 2012 Deli Objavljeno Maj 26, 2012 Ne vem no kaj komplicirate... a ni givijev V35 prav posrečen in diskreten komplet? Uporabljam ga 3 sezono in se mi zdi zelo kvaliteten sistem... tudi en fajn padec obloženega motorja na mestu, pa "grob stik" z zaščitno ograjo mu nista škodila... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 daš prosim sliko gor brez stranskih kufrov, da se bodo videli nosilci in top case (to je moja najpogostejša varianta, stranski bi prišli gor na vsake tri kvatre) LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoDuS Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 Tako, zdaj sem nabavil še tamale stranske kufre.. Kappa 21 litrov. Tak so fini, da jih bom imel kar skoz gor. Kar se pa nosilcev tiče, tisti ta novi, s cevmi mi niso všeč. Potem mi je wingrack s svojim masivnim izgledom ljubši. Vsakemu svoje. Ferek: V35 so res mega, zato si jih Givi pusti tudi mastno plačati. Pozdrav vsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 Kako zgleda brez, maš na strani 65 in 66... pa še tule: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se