gebre Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Sym kaj je tisto, Minas Tirith ali torta :D ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Sym kaj je tisto, Minas Tirith ali torta :D ? ← Babilonski viseči vrtovi :P (obrnjeni na glavo pa brez štrikov press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 (popravljeno) A "freske" tud velajo? :hmm: Popravljeno Marec 30, 2005. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 ... pa jajca? tud velajo? :hmm: ...ker na papiru mislim da nimam nič... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Tole sem pa pred dobrimi 15 leti v sobo na steno narisal. Takrat sem vozu nov moder APN-6 (l.87) in sanjal o tazaresnem motorju... Tehnika... svinčnik na jupol Format.... 1.5m x 1.5m Svaka cast :notworthy: ampak malo mi je mopi sumljiv...je presodobnih potez za leto 87 .) To je še iz časov, ko so se za zmago (tudi na Grobniku) borili Wayne Rainey, Eddie Lawson, Wayne Gardner, Kevin Sshwantz, Randy Mamola,... :OK: Za primerjavo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 30, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Meine lady B) , svinčnik-papir-100 x 70cm-zicleder :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 A dam lahko samo eno majčkeno pripombo ? :whistle: :whistle: :whistle: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 A dam lahko samo eno majčkeno pripombo ? :whistle: :whistle: :whistle: Tadej ← na Golico :hmm: ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 .. retuširanje... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Je kr uredu tko. Golico pa itaq Avseniki al Slaki (al kdorkol ze :rolleyes: ) opevajo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 U picku mater Wobewt, ti si res nor!!!! Roko na srce, pa nogo v ledvica, vsaka cast. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Wobewt ti si tzar :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Kdo je pa uni picajzel zadaj :). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 30, 2005 Deli Objavljeno Marec 30, 2005 Wobewt :worship: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Wobewt .... nagajivi Wobewt... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Meine lady B) , svinčnik-papir-100 x 70cm-zicleder :yes: Wobewt svaka čast, ampak dej pomagi...svinčnika in papirja nisem našel :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 sem vedla da mi neki manjka...zicleder :slap: .... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Yah, poleg zicledra pa še svinčnik, papir & radirko... :grim Pa še mal prostoročne tehnike. Kr smo prostoročni an artisti, heh... :yes: :yes: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Kdo je pa uni picajzel zadaj :). ← "Lucky Bastard" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 31, 2005 Deli Objavljeno Marec 31, 2005 Meine lady B) , svinčnik-papir-100 x 70cm-zicleder :yes: ← :OK: :worship: :worship: A dam lahko samo eno majčkeno pripombo ? ← :grim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 20, 2005 Deli Objavljeno April 20, 2005 naj še jest nalimam gor eno fotko, izdelka iz mojega ateljeja .) ,....res da mogoče ne paše v to temo :? , ampak je pa tolk lepa da morm pokazat,..... Tehnika; Tiffany gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2005 Lepa! B) Kaj pa še delaš, glede na to, da imaš atelje? Vse povezano s steklom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno April 21, 2005 Deli Objavljeno April 21, 2005 Lepa! B) Kaj pa še delaš, glede na to, da imaš atelje? Vse povezano s steklom? ← :grim :grim :grim no, vse glij ne,.....kar pa se tiče vitraža pa lahko rečem "ales" :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno April 23, 2005 Deli Objavljeno April 23, 2005 Jooooooooooooj kok programov mi v šoli narišemo pa ne morm nobenga pokazat ker so vsi v šoli pa jih ne morm slikat. 2 moji risbi sta ble ze na razstavah (morm se mal pohvalt) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Hanzi pa je dobil eno MEDUSO na dom. Me vabi v svoje lovke . Mislim da se ji bom prepustil :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se