Popularna objava gandi Objavljeno November 9, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 9, 2011 (popravljeno) Hvalabogu za darsove kamere po Sloveniji! Sem preveril stanje na naših cestah in vidim, ja je pri nas na Gorenjskem lepo in sončno. Hitro se napravim in skok do Bohinja... Vmes pa postanek na Bledu, samo za dokaz, kako je izgledalo. Popravljeno November 9, 2011. Popravil gandi Keiko, maus, rumenicestak in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 na hitrco preko krasa in Trsta v Koper na kafe, ravno toliko da sem olje premešal.... maus 1
DAMI34 Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 (popravljeno) Popravljeno November 9, 2011. Popravil DAMI34 rumenicestak 1
exclan Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 Poklicat pa ne a Dami ? GKeko, maus in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno November 10, 2011 Opozori Objavljeno November 10, 2011 Poklicat pa ne a Dami ? sej bi, pa nism vedu kam? mogoče 112 al 113? trebor in gandi 2
Popularna objava gandi Objavljeno November 11, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 11, 2011 Je na uri kazalo že 12.30, ko sem se spravil pokonci iz postelje in ravno v tistem času se je sonček prebil skozi oblake in tudi pri nas veselo posvetil pa mi ni dalo miru in spet sem skočil na darsovo stran s kamerami pogledat, kako je s cestami in v kateri konec naše Kure se je za odpeljati. Hmmmm, Primorska seveda, vse se je bleščalo v soncu, le stopinj bi blo lahko za spoznanje več... ^_^ Ob pol drugi uri sem jo že veselo mahal proti Ljubljani, doma je kazal termometer zadovoljivih 9°C in proti morju bi jih moralo biti še več. (pobožne želje) Do Logatca standardno po stari cesti, skozi Grčarevec me je pa hotlo že mal zebsti pa sem mal dvignil tempo, da se mal pogrejem in kmalu sem parkiral motor na ÖMV v Postojni, kjer zagledam najprej znan motor in potem še znanega lastnika letega. Lojz se je že "martinčkal" zunaj pred lokalom. Prisedem, živjo, živjo, naročim kavo in začneva debato, kam bi se dalo naprej... "Jst ne grem nikamor", je reku in res ni dajal občutka, da se mu pelje še kam naprej, ampak po polurnem prepričevanju, da ni tko slabo in da je res škoda tko lepega dneva, sem ga le prepričal in sva jo potegnila do Kozine, tam pa naprej proti Trstu, Krvavi Potok, Bazovica in evo ga, Trst. Sicer je termometer kazal vso pot iz Postojne borih 3°C, v Trstu pa celih 8°C in na povratku, ko sva se ustavila spet na ÖMV v Postojni celih 2°C. Ja hladno je blo in skozi Grčarevec je termometer pokazal okroglih 0°C in za nameček naju je ujela še tema. Ampak sva zmagala in se srečno vrnila domov na toplo... Lojz, hvala za tole furco! Nikii, tilingerossi, suzuki in 10 others 13
Popularna objava Cartman Objavljeno November 12, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 12, 2011 Je na uri kazalo že 12.30, ko sem se spravil pokonci iz postelje in ravno v tistem času se je sonček prebil skozi oblake in tudi pri nas veselo posvetil pa mi ni dalo miru in spet sem skočil na darsovo stran s kamerami pogledat, kako je s cestami in v kateri konec naše Kure se je za odpeljati. Hmmmm, Primorska seveda, vse se je bleščalo v soncu, le stopinj bi blo lahko za spoznanje več... ^_^ Ob pol drugi uri sem jo že veselo mahal proti Ljubljani, doma je kazal termometer zadovoljivih 9°C in proti morju bi jih moralo biti še več. (pobožne želje) Do Logatca standardno po stari cesti, skozi Grčarevec me je pa hotlo že mal zebsti pa sem mal dvignil tempo, da se mal pogrejem in kmalu sem parkiral motor na ÖMV v Postojni, kjer zagledam najprej znan motor in potem še znanega lastnika letega. Lojz se je že "martinčkal" zunaj pred lokalom. Prisedem, živjo, živjo, naročim kavo in začneva debato, kam bi se dalo naprej... "Jst ne grem nikamor", je reku in res ni dajal občutka, da se mu pelje še kam naprej, ampak po polurnem prepričevanju, da ni tko slabo in da je res škoda tko lepega dneva, sem ga le prepričal in sva jo potegnila do Kozine, tam pa naprej proti Trstu, Krvavi Potok, Bazovica in evo ga, Trst. Sicer je termometer kazal vso pot iz Postojne borih 3°C, v Trstu pa celih 8°C in na povratku, ko sva se ustavila spet na ÖMV v Postojni celih 2°C. Ja hladno je blo in skozi Grčarevec je termometer pokazal okroglih 0°C in za nameček naju je ujela še tema. Ampak sva zmagala in se srečno vrnila domov na toplo... Lojz, hvala za tole furco! mal čez dve je bla ura, ko sm Lojza vidu (pa ga nisem prepoznal, ker nima več rossi replice ) na Ravbarkomandi, Tebe pa v Grčarevcu. MojaMoja&jaz sva se vračala domov že po trdni temi, ko sva vaju srečala na vrhu rid. Mal noro se mi zdi use skupej Ko sem v torek prišel z EICME, me je v sredo dotolklo. Popustil sem pod pritiskom Baterija še ni sneta, čeprav motor stoji že več kot mesec. zato sem probal, če sploh še užge. Hondič je kresnu ko smodnik, in ni blo druge kot narest neumnost. Se it pelat. Do morja pa nazaj, brez postanka, ker sm se bal teme. Pelat se je dalo kar okej. Ampak zrak je pač hladen. kakorkoli obrnemo. Kako velika napaka je bla to. . . . kljub popolni bojni opremi, me zdej že tri dni bolijo sinusi Užas. Keiko, trebor, BIZIXXX in 8 others 11
BlackDoc Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 (popravljeno) Zjutraj le 5°C, pa sem se vseeno vsedel na motor. Nekam na hitro je bilo treba, do kosila je bil čas. Odločil sem se 'klasiko'. Najprej do Gorice, kjer se je že lepo ogrelo (čeprav je bila v senci še slana) in čez Kras do Divače. Ker za skok do morja (ali pa vsaj Črnega Kala) ni bilo časa, sem zavil levo proti Postojni. Do Senožeč je pošteno pihalo in spet je malo zeblo, kljub temu, da me je po Krasu sonce lepo grelo. Na ridah en kratek postanek (rokavice sem zatlačil med motor ), potem pa Kalce levo - proti domu. Lepih 210km, užival kot že dolgo ne. Samo zimske rokavice morem nabavit Popravljeno November 13, 2011. Popravil BlackDoc Nikii, rumenicestak, Keiko in 2 others 5
Popularna objava kiki89 Objavljeno November 13, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 13, 2011 Danes sem nečaka zapeljal na vrh Rifnika (568m) Zaradi nevčakanja je moped na srečo padu na mestu mixxx, gandi, trebor in 8 others 11
Popularna objava suzuki Objavljeno November 13, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 13, 2011 (popravljeno) Hola, ah, punčke... vedno me zvlečejo kam kamor nočem it po kosilu sem šel samo po duct tape v garažo, pa je začela Lubica prec oooo, a greva nekam, ja kam pa?? pa sem ji razložil da je mrazzzzz, saj stoji samo 5 Celzijev pred garažo, da ne grem nikamor ker bom zzzzzmrzzzznil itd itd ona pa nazaj ja pa poglej kakšen lep sonček je, tko krasen dan midva pa nikamor, sej če bi imel psa bi ga zihr peljal na sprehod, nje pa ne bom, ona pa ni dost dobra al ja in blablabla, sej veste kako znajo ni ji zmanjkalo dokler se nisem vdal in jo zapeljal pred garažo, vžgal, in se šel oblečt motocote (no OK, sej vem, jako težko žabo v vodo spravit ) že po dveh metrih sem pozabil na zimo, mraz, moje poletno preluknjano usnje... na vse - in samo še užival tudi Lubica je glasno predla od zadovoljstva, jst sem pa razmišljal, pišuka, kako točno je vedela katere tipke mora pritisnit da bo slišala tisto pesmico ki si jo je želela in sva šla, do Postojne, zgolj pregnat pajke iz cilindrov... sem prej še malo poklical naokoli če bi šel še kdo, a se je moj telefon trdno odločil da bo danes, na Gospodov dan, počival in ni hotel nikogar poklicat, tudi če sem ga resetiral; pišuka!! res potrebujem novega (če ma kdo za prodat kakega Samsunga s QWERTY tipkovnico na zaslonu, prosim -> PM) in tako sva odpeketala proti OMV črpalki v Postojni, in že takoj na vrhniškem klancu srečala najprej dvojca brez krmarja na (mislim da) VFR, kmalu za njima pa še enega (krmarja?) na KTMju(?) nisem dobro videl ker mi je sonček svetil glih v oči niti ni blo posebej hladno, le ko sem zavil iz Kalc proti Grčarevcu me je začelo grist v prste, kljub zimskim termo rokavicam, ma se je dalo zdržat tudi gume so lepo držale, ker sem upošteval mrzel asfalt in primerno prilagodil najin tempo na poti do Postojne srečal še nekaj uživačev (in uživačic), pred črpalko pa je bilo parkiranih ene sedem, osem motorjev (OK, en manj, ker je bil BMW ) "smrdljivci" so kot ponavadi morali sedeti zunaj, ostali pa smo se ob čaju ali kavi greli v toplem kafiću tu sem toliko časa drezal v telefon, da je začel delat (čeprav je grozil s sindikatom in nadurami) in poklical Cartmana, in glih ko sem odložil telefon, je uletel še Tarumen potem smo se vrgli v bencinske pogovore, vse dokler se ni sonček dotaknil hribov v smeri Primorske, in to je bil znak da je treba it domov s Tarumenim sva se ustavila še na parkirišču na ridah - samo za slikco, dve, saj ni bilo nikogar, potem pa odhitela naprej proti domu; če bi upošteval zgolj prevožene kmjčke, potem niso vredni omembe, a moj širok nasmeh, veselje in razigranost (čeprav po tako kratki furci) so priceless, seveda - za ostalo imam MasterCard na koncu balade: 5 Celzijev sploh ni tako malo, zato upam na še kak takle megafletn dan pred zimo in snegom PS in še en plus: ko sem prišel domov, ni bilo na vizirju čelade niti ene same mušice Popravljeno November 13, 2011. Popravil suzuki Nikii, ebony, She in 9 others 12
Popularna objava rumenicestak Objavljeno November 13, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 13, 2011 Včerajšna furca malo drugače En hitri fočk do rid in nazaj z biciklom, celih 30 zanimivih kilometrčkov Najbolj so se mi vtisnili pogledi parih motoristov, ki sem jih pozdravil Keiko, trebor, Nikii in 11 others 14
Popularna objava rumenicestak Objavljeno November 13, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 13, 2011 Danes pa do Mosta na Soči in do Postojne, skupaj okoli 180 hladnih vendar zanimivih kmjčkov suzuki, skoda, trebor in 8 others 11
Popularna objava svobodnaptica01 Objavljeno November 13, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 13, 2011 Danes pa mislim da je padla zadnja daljša turica za letos, ali pa vsaj dokler ne najdem kam sem si skrila termo podrokavice, ker so mi prsti skor zmrznili. Povabilo na martinovo kosilo ob Kolpi sem izkoristila za izgovor da sem Brumčota (končno) spet popeljala nekam izven Ljubljane. Zjutraj je bil MRAZ. Od Medvod do Turjaka je bilo vse megleno, prste na rokah sem kljub grelnih blazinicah v rokavicah komaj čutila, in hkrati bentila, kaj mi je bilo treba dve leti nazaj odmontirati grelne ročke in karbon čez deklce, da se nimam kje pogret, Brumčo pa se nikakor ni hotel ogreti na več kot 66 stopinj. Ko sem že skoraj obupala in hotela narest odtajalni postanek se je sonce le prebilo do naju in vožnja je postala užitek. Čez znane ovinke sva švignila do Kočevja, kjer sem srečala celo enega sotrpina na čoperju, od daleč pogledala tablo za smer Dvor in odpeketala proti Predgradu in se spustila do Kolpe. Do dobra so me ogreli z odličnim kosilom kaminom in tudi kozarčkom nove letine. Slastno :hooray: Ob Kolpi sva oddrvela proti Vinici in Črnomlju potem pa so naju gume peljale proti Dolenjskim toplicam in seveda na Dvor, da sva potešila abstinenčno krizo, tudi prednja Gp racer in zadnja Roadsmartka se nista pritoževala nad nizkimi temperaturami Od Kočevja do Ljubljane so mi živce kravžljali "škatlarji", ki so se prav nedeljsko kotalili čez vse luštne ovinke :angry: . Kjub vsemu sva dobre volje ravno pred temo parkirala v topli garaži. Krasnih 270kmjčev. HyperJack, ebony, Cartman in 10 others 13
DAMI34 Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 Sonček je sijal, prijetnih 13 C na termometru in hajdi en skokec čez Brda v Italijo in nazaj domov. Neprecenljivo. rumenicestak, Keiko, Nikii in 4 others 7
dotem Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 toliko, kot sem včeraj gledal na termometer pa tut še ne :closedeyes: štartam 15 do 12. na vrhniki megla in -2 stopinji, vklancu celo -3 sonče se pokaže pri odcepu za zaplano med logatcem in staro pošto je bilo med 2 in 3 plusa. na colu je bilo pa že toplejše. v ajdovčini kar vročina. na vrtojbi čez mejo proti palmanovi... užival v sonku pri 14 - 15 stopinjah. nekako sem našel cesto do gradeža iz zahodne smeri :grim potem do monfalone in na kras. opatje selo, kostanjevica na krasu komen, štanjel, kazlje do senožeč temperatura na krasu je bila vedno nižja med 9 ln 11 plusa :mellow: postojna +5, ride +1, laze, logatec za stopinjo bolj vroče na odcepu za zaplano pa spet megla pri -1 vse do doma vstavil se nisem nikjer po 4,5 urah in 292 km.prvega motorista sem srečal v adovščini 2 sta bila v komnu na pumpi in ena premražena dečva v planini zanimivo,ene 2 uri v italiji nisem srečal niti enega verjetno bo tole za letos dovolj AJD in LP dotem, DAMI34, rumenicestak in 3 others 6
Irencko Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 2 sta bila v komnu na pumpi in ena premražena dečva v planini a sj ni tko zeblo je užitek poplaču tistih par stopinj mejn RobiRoberto, suzuki, rumenicestak in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno November 26, 2011 Opozori Objavljeno November 26, 2011 Dokler sije sonce, mašinca nima kaj počivati. Kam: v Sistjano zakaj: kar tako na kapučino razdalja: prijetnih 110km cesta: dobra do odlična postrežba: v Tržaški Slovenščini exclan, Keiko, rumenicestak in 5 others 8
nejcgs Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 danes bolj kratka furca - skok do Shadowk in nazaj. Cesta še kar ok, se je dalo spodobno peljati (da nisem bil glih premična ovira na cesti). Shadowke tudi lepo postregle s pasuljem, da sem se malce pogrel :-) (irenčko hvala) DAMI34, trebor, rumenicestak in 2 others 5
BlackDoc Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 Je bilo prelepo da ne bi šel enega kroga. Tolmin - NG - štanjel - Komen - Kostanjevica - Miren - NG - Tolmin. Po Krasu je kar lepo sonček grel, čisti zakon Ene 130km se je nabralo. Uživaških seveda Pa še dokazno gradivo: She, rumenicestak, DAMI34 in 2 others 5
Popularna objava Whiskey Objavljeno November 27, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 27, 2011 Napoved ni slabo zgledala, pa sem šel najprej Saharski pesek sprat, pol pa na eno pizzo v Portorož. Dol grede je blo prav luštno. Na obali je pripekalo do 15 st. Sem se počutil kot v mali Afriki Nazaj grede je skoraj zmrzovalo v Gračarevcu 2.5, Kalce 7 in Logatec 9.5 ob 16 uri. Velike temperaturne razlike. Na Barju skromih 4.5. Po 10 dnevih skomin dodal novih ~ 300 km. Sezona je do 31.12., a ne rumenicestak, tilingerossi, JONI 46 in 8 others 11
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 30, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno November 30, 2011 Maus je reku, da bo kmalu pomlad...in prav ima..prijetnih 13C, zgodaj doma....gremo...kar nekam...kjer sije... skoda, hajoktejn, TOMCAT in 11 others 14
nambr1 Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Damn....bom se preselila na primorsko.... DAMI34, Nikii in suzuki 3
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 3, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 3, 2011 (popravljeno) Po dolgem času danes mal na motor in kam drugam kot v Beograd na pleskavico. Zjutraj malo hladno in rosenje v okolici LJ; na hrvaškem se je pokazal celo sonce in nekaj km je bilo prav prijetnih. V BG pa toplih 16°-18°. Popravljeno December 3, 2011. Popravil nejcgs blu, BIZKIT, malakai in 30 others 33
bajsi Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 SV Slovenije je zadoščal za prijetnih 130 kilometrov pri 13°C, upam da toniso bili zadnji letošnji. LP Bajsi trebor, She, Nikii in 2 others 5
snoopek Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Jst se pa ne bom lih hvalu, ampak jih je blo, prijetnih 10 kilometrov, z ozirom na to, da sem lih prebolu angino je blo ok rumenicestak, cikadina, DAMI34 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se