Popularna objava suzuki Objavljeno December 4, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 4, 2011 (popravljeno) Hola, danes je bil končno spet en lep, sončen, topel, pravi jesenski dan, 13 Celzijev je veselo skakljalo naokoli včerajšnji dež je lepo spral sol s cest zato je blo u bistvu nujno da sva šla z Lubico mal na sprehod mmmmm, kako je pasalo - po dveh tednih motoposta sem skoraj pozabil, kako luštno se je it pelat najprej sem mislil it nekam proti štajerski, kjer je bilo obljubljeno najboljše vreme, a sem se spomnil da mi vinjeta ne dela več, skozi center LJ se mi pa ni dalo cijazit, pa sva zavila kot ponavadi proti Primorski, kar bo pa bo, in na koncu skoraj v celoti ponovila izletek iz prejšnjega vikenda, tko da mi niti opisovat ni treba tule glavne ceste so bile večinoma čisto suhe, stranske malo manj, pa zato bogato posute z listjem, ampak nč hudga, mal bolj na izi, pa gre parkirišče na ridah je bilo izumrlo, oz morda je boljši opis "praznično", vsaj če ga primerjam z mojo denarnico - kadar rečem da je praznična, pomeni da je čisto prazna (sej od tu pride ta izraz, "prazničen" ) srečal tri Oranžnoljupce na OMV v Postojni, kjer sem moral Lubici pogasit žejo, in potem še enega mislim da na CBF na Vrhniki in to je blo vse... WTF?? a to mate neko zimsko spanje al kaj?? če je nalezljivo, ne hodte okoli mene ker se mislim it še pelat!! PS prevoženi kmjčki: peščica; poraba bencinčka: nekaj kapljic; veselje in radost: neizmerna Popravljeno December 4, 2011. Popravil suzuki nejcgs, benny0104, dotem in 13 others 16
Dr_Jakob Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Celje Mengeš Jankovićgrad Koper Thin Celje. Lihkar priropotal domov. Lušno. trebor, nejcgs in DAMI34 3
BREITNER Objavljeno December 7, 2011 Opozori Objavljeno December 7, 2011 @nejcgs: vsaka ti čast! Kdaj si se to peljal dol, zdaj v decembru? Pa to je skoraj neverjetno.
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno December 8, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 8, 2011 Danes je bil pa dan D. Po točno 70 dnevih abstinence brez prevoženega metra z motorjem, sem se odločil da današnjih 10 stopinj ( ali pa 50 Farenheitov, se mal boljš sliši, topleje pa ni nič bolj :lol: ) omogoča skok do Postojne, natančneje baze OMV Pot tja in nazaj klasika, Ride kar precej vlažne, ampak užitek pa po abstinenci nepopisen Itak da se mi je na Omv-ju pridružu Lojz, pa sva mal opravljala Motosvetovce/ke :grim Maus, pr uni tanajbolj zgovorni kelnarci, maš eno kavo v dobrem, jasno ko se ji pokažeš z ninđo :lol: She, trebor, rumenicestak in 12 others 15
Kolen Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 je možno, da sem te videl na Brezovici okoli 14:30
BIZIXXX Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 je možno, da sem te videl na Brezovici okoli 14:30 :yes:
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 11, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 11, 2011 (popravljeno) po dolgem času je bil danes obisk na ridah. Gneče ni bilo :-) je pa res da bmw-jaši glih niso mojstri parkiranja :-) Popravljeno December 11, 2011. Popravil nejcgs trebor, Keiko, BMWRIDER in 12 others 15
Keiko Objavljeno December 12, 2011 Opozori Objavljeno December 12, 2011 Baraba! Delaš skomine tudi ti Jutri bo brez dežja - bi šel lahko spet malo listje spihat .)
BIZKIT Objavljeno December 14, 2011 Opozori Objavljeno December 14, 2011 Danes sem naredil prelepih 20km do bencinske pa nazaj. Jih bi še kej več, samo kej k ta dž tud po zimi ne da mira Keiko, gandi, malakai in 1 other 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 17, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 17, 2011 Ta mala ninđa je danes kar zahtevala, da jo peljem........kamorkoli...sam da gre ven......pa sva šla dobrih 70km pri 7C......neprecenljivo maus, TOMCAT, trebor in 15 others 18
Popularna objava gandi Objavljeno December 17, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 17, 2011 Dami, si imel celo bogatijo od temperature, na Gorenjskem je blo blizu ničle, sploh proti Bohinju... Lepo jih je pobelil trebor, suzuki, mimaza in 11 others 14
Popularna objava cikadina Objavljeno December 17, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 17, 2011 Tudi jaz sem mogla peljat mojo zverino na en krogec http://g.co/maps/grg54 Vreme je bilo sicer res oblačno, ampak mraza pa ni bilo pretiranega. Prvi postanek je bil v Kobjeglavi, sporočit je bilo treba :"ja mama še sm živa, a veš da je tle še sneg?????" Pa tudi nisem še navajena te "športne drže", tako da je bilo potreba malo razmigat zapestja. Cesta po dolini Raše res ni bila najlepša, tako da je daytonca prišla vsa slana v Vipavo. Malo sm se pogrela ob čokoladi in poklepetala z lajbnom. Med tem je tudi že posijal sonček in če bi bilo še bolj lepo bi bilo že kičasto. Nanos in Čaven sta se v soncu svetila v barvi daytonce , cesta je bila suha in tudi mraza ni bilo posebnega. Če bo vreme grem en krogec tudi jutri. Slikala pa nism ker me je brez rokavic zeblo v prste DAMI34, BIZIXXX, nejcgs in 8 others 11
Popularna objava boych Objavljeno December 18, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 18, 2011 Ker je bil zjutraj prekrasen sonček, se je bilo danes nujno malo zapeljati naokrog. No pa sem si rekel '' ni veselice brez Golice'' in šel pogledat koliko snega jim je vrglo čez vikend. Na vrhu je bilo cca 30 cm snega in prijetnih -4 °C :naughty: , cesta zasnežena in poledenega, z veliko mero opreznosti pa je šlo skozi brez problema ... nabralo se je cca 200 km pri temperaturi od +5 do -5 °C ... še par slikc za gušt :yea2: hajoktejn, bajsi, trebor in 19 others 22
MihaJ Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Zdej, če prav razumem glede na smajlije, hočeš rečt da je užitek tudi v takem se vozit ali sem kaj zgrešil?
Popularna objava boych Objavljeno December 18, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 18, 2011 Zdej, če prav razumem glede na smajlije, hočeš rečt da je užitek tudi v takem se vozit ali sem kaj zgrešil? Vsak trenutek, ki ga lahko preživim na motorju je zame užitek ... včasih so ti užitki malo bolj adrenalinski (kot tale danes), včasih pa manj ... DAMI34, Keiko, Nikii in 8 others 11
BlackDoc Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Tudi mene je sonček danes zvlekel na motor. En krog po Krasu, ene 160km se je nabralo. Za nazaj me je pa še par snežink obiskalo na Soški Dokaznega gradiva nimam, tako da mi morate verjeti na besedo Sem pa srečal še 3 pogumne thumper, Nikii, Keiko in 3 others 6
basbas Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 (popravljeno) evo užitek! Popravljeno December 18, 2011. Popravil basbas Keiko, skoda, tilingerossi in 5 others 8
boych Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 evo užitek! A to ti tako ''doga wokaš''?? Nikii in trebor 2
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno December 18, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 18, 2011 Haha, danes super izled iz Celja do Opatije. Carinik je skor dol padu k je vidu dva motorista. Opatija super, sam miiiicken soncka je manjkalo. Skor 400km. Fajn TOMTECH, HyperJack, Be wild in 18 others 21
BMWRIDER Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Haha, danes super izled iz Celja do Opatije. Carinik je skor dol padu k je vidu dva motorista. Opatija super, sam miiiicken soncka je manjkalo. Skor 400km. Fajn TA IZLET SI PA ZASLUŽI APLAVZ....BRAVO ,,,, gandi 1
bmwr1200gs Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Tudi mene je sonček danes zvlekel na motor. En krog po Krasu, ene 160km se je nabralo. Za nazaj me je pa še par snežink obiskalo na Soški Dokaznega gradiva nimam, tako da mi morate verjeti na besedo Sem pa srečal še 3 pogumne A sva se srečala na dolgi njivi , ko si šel proti Tolminu? Sem bil z rumenim gs-om in sem šel proti Gorici. gandi in BlackDoc 2
BlackDoc Objavljeno December 19, 2011 Opozori Objavljeno December 19, 2011 Sva se ja, je prov fajn srečat koga ane gandi 1
boych Objavljeno December 19, 2011 Opozori Objavljeno December 19, 2011 Sva se ja, je prov fajn srečat koga ane Jaz nisem imel take sreče včeraj ... gandi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se