Popularna objava trebor Objavljeno December 20, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2011 Danes popoldne, ko je bilo že fajn temno sem naredil en kratek krogec po Ljubljani, tam med 10 in 15 km. Nisem imel časa in volje gledat števca, sem bil preveč vesel, da sem spet na mopedu . Guma dobro drži tudi po 10000 prevoženih kilometrih, gre moped po zadnjem kolesu bp :grim . Roke so se mi pa tresle samo zaradi mraza in ne zaradi moto abstinence . LP Robert HyperJack, DAMI34, malakai in 11 others 14
Popularna objava igorkr Objavljeno December 22, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2011 O Jst in Tonca od Cikadine (Daytona) sva za otvoritev zimske sezone naredila 125km. V Kozini je pašal čajček, potem pa nazaj v Gorico. Lp Igor thumper, cikadina, JONI 46 in 7 others 10
cikadina Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 Jst sm pa tle zmrzovala na skuterčku v lj trebor 1
Popularna objava boych Objavljeno December 24, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2011 Tak pa zgleda Božiček pri nas: Božiček se odpravlja delit darila: Pa je odpeketal: Vesel Božič vsem Marjanček, skoda, benny0104 in 14 others 17
Schultz Objavljeno December 25, 2011 Opozori Objavljeno December 25, 2011 Danes je po kosilu pasal en giro po Krasu, samo za premešat olje v karterju. Lepih, sončnih 55 km. Nikii, Keiko in cikadina 3
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 25, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 25, 2011 takole; danes sem skočil v Zadar na sok in kavico. Jadranska magistrala prazna, tisti ki pa že z avto vozi po njej, se pa vozi po obeh pasovih. Čisto vse ovinke sekaj. Še dobro da je zelo malo prometa. Gume so se dobro držale asfalta, tako da se je dalo kar spodobno peljati. Vsake toliko časa mal kamenčkov na cesti. Burja si je dala duŠka in me je kar fino premetavala po cesti. Prvi postanek, nekje na pol poti proti Zadru. Za duŠo privezat pa sem imel s seboj dva koŠča zelo dobre potičke, ki jo je naredila ena fejst punca. mal sem zavil tudi na makadam ;-) burja je mal penila morje zaradi burje so za del prometa zaprli cesti. Ne vem sicer kaj je tista Številka 40 - mogoče 40 mučencev? Peljati se je dalo kar spodobno hitro - me je pa mal premetavalo po cesti :-)) kava in sok v Zadru na poti nazaj grede pa Še ena "večerna" Srečal pa nisem nobenega motorista - pa je bil vreme kar ok ;-) sohen, NejcN, tilingerossi in 28 others 31
Nikii Objavljeno December 25, 2011 Opozori Objavljeno December 25, 2011 (popravljeno) takole; danes sem skočil v Zadar na sok in kavico. Jadranska magistrala prazna, tisti ki pa že z avto vozi po njej, se pa vozi po obeh pasovih. Čisto vse ovinke sekaj. Še dobro da je zelo malo prometa. Gume so se dobro držale asfalta, tako da se je dalo kar spodobno peljati. Vsake toliko časa mal kamenčkov na cesti. Burja si je dala duŠka in me je kar fino premetavala po cesti. Jooooj, kok sem ti fovŠ. Magistralo tako pogreŠam, da bom Šla ta teden z avtom do Zadra, ker bi na motorju zmrznila Popravljeno December 25, 2011. Popravil Nikii Maximus 1
nejcgs Objavljeno December 25, 2011 Opozori Objavljeno December 25, 2011 Jooooj, kok sem ti fovŠ. Magistralo tako pogreŠam, da bom Šla ta teden z avtom do Zadra, ker bi na motorju zmrznila eh, dol je med 8 in 12°C - tako da ne boŠ zmrznila. Samo mal pa pihlja ;-)
BelaStrela Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 Prvi postanek, nekje na pol poti proti Zadru. Za duŠo privezat pa sem imel s seboj dva koŠča zelo dobre potičke, ki jo je naredila ena fejst punca. Če je pa tako fejst, zakaj je pa nisi s sabo povabil? :grrr
nejcgs Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 Če je pa tako fejst, zakaj je pa nisi s sabo povabil? :grrr ja kr smej se mi Mislim pa, da se zdajle niti ne bi upala, ker na cesti drsi
BelaStrela Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 ja kr smej se mi Mislim pa, da se zdajle niti ne bi upala, ker na cesti drsi Sej se, sladko še slajše! :grim Če pa na cesti drsi, pa ni primerno za nikogar, niti za nadljudi z ASC
BMWRIDER Objavljeno December 26, 2011 Opozori Objavljeno December 26, 2011 takole; danes sem skočil v Zadar na sok in kavico. Jadranska magistrala prazna, tisti ki pa že z avto vozi po njej, se pa vozi po obeh pasovih. Čisto vse ovinke sekaj. Še dobro da je zelo malo prometa. Gume so se dobro držale asfalta, tako da se je dalo kar spodobno peljati. Vsake toliko časa mal kamenčkov na cesti. Burja si je dala duŠka in me je kar fino premetavala po cesti. Prvi postanek, nekje na pol poti proti Zadru. Za duŠo privezat pa sem imel s seboj dva koŠča zelo dobre potičke, ki jo je naredila ena fejst punca. mal sem zavil tudi na makadam ;-) Jst bi tud!!! burja je mal penila morje zaradi burje so za del prometa zaprli cesti. Ne vem sicer kaj je tista Številka 40 - mogoče 40 mučencev? Peljati se je dalo kar spodobno hitro - me je pa mal premetavalo po cesti :-)) kava in sok v Zadru na poti nazaj grede pa Še ena "večerna" Srečal pa nisem nobenega motorista - pa je bil vreme kar ok ;-) Lepo in zavidljivo....
TOMCAT Objavljeno December 27, 2011 Opozori Objavljeno December 27, 2011 nejcgs..........ti pa zmagaš :OK: :notworthy: DAMI34 in BMWRIDER 2
DAMI34 Objavljeno December 27, 2011 Opozori Objavljeno December 27, 2011 nejcgs..........ti pa zmagaš :OK: :notworthy: Pr nas bi se reklo: Nejc ti si Mona! :grim cikadina in trebor 2
samosamo1 Objavljeno December 27, 2011 Opozori Objavljeno December 27, 2011 nejcgs..........ti pa zmagaš :OK: :notworthy: nejc je pussy,......nikjer nobenga snega......po suhem se zna vsak vozit pozim.....mona totalna...heroj je TISTI KI GA NE SMEM IMENOVATI......!!!! DAMI34, cikadina in nejcgs 3
Popularna objava trebor Objavljeno December 27, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 27, 2011 Da ne bi šel lep dan po vodi sem se zjutraj ob 11h odpravil od doma. Najprej sem skočil na servis, ker se je na mopedu strgala "zajla" za exup ventil. Jure je napako mimogrede odpravil, nato pa sem se namenil domov. Od Dolgega Mosta sem jo ubral preko Centra, Črnuč in Trzina proti Celju. cesta je bila mokra, samo se je dalo normalno vozit. Čez Trojane je bilo megleno, nato pa se je v Savinjski dolini razjasnilo. Na kratko sem se ustavil pri Dr. Jakobu, nato pa skočil še do Ljubečne, kjer sem nabavil žico za šumitel. Sledil je povratek proti domu in nakup krofov strojan, da me doma niso spraševali preveč, kje sem se izgubil. Nabralo se je lepih 175 kilometrov. še sam ne razumem :surrender: , kako se mi je dalo potem še motor oprat, da sem spral sol dol. Ponavadi se to zavleče za 14 dni, hehe. LP Robert samosamo, Maximus, RobiRoberto in 7 others 10
Popularna objava nejcgs Objavljeno December 28, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2011 lep sončen dan - skok mimo Kranjske gore čez Vršič, nato mimo Tolmina in domov. Temperatura od -5 pa do +14°C. Vršič prevozen - bp. skoda, Dr_Jakob, DAMI34 in 14 others 17
črna strela Objavljeno December 28, 2011 Opozori Objavljeno December 28, 2011 SAMI NORCI!! :yes: .) nejcgs, Nikii, umetnica51 in 2 others 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 28, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 28, 2011 Prednovoletni čas in delo...odpreme blaga in gneča...jao..kakšen dan zunaj...hitro zgodaj na pot, oddam vse stranke in ob 10 uri že doma...osedlam zverinico in jo za kako uro užgem po vipavski dolini.....ceste še delno mokre predvsem v senčnih legah a z malo pozornosti se da... Napolnim svoje baterije in odrinem v službo nazaj, nakladat blago za odpreme naslednji dan.........p.s. nasmešek pa ostane! Keiko, TOMCAT, ataIBA in 8 others 11
muki Objavljeno December 28, 2011 Opozori Objavljeno December 28, 2011 (popravljeno) SAMI NORCI!! :yes: .) pa na stara leta polni revme :angry: . No pa vseeno še veliko srečnih in varnih kilometrov v letu 2012 Popravljeno December 28, 2011. Popravil muki BMWRIDER in BelaStrela 2
BelaStrela Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 lep sončen dan - skok mimo Kranjske gore čez Vršič, nato mimo Tolmina in domov. Temperatura od -5 pa do +14°C. Vršič prevozen - bp. K si bil lih u Bovcu, bi lahko naredil 2 ali 3 pele po Kaninu? Smučk GS še porajtal ne bi nejcgs 1
ataIBA Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 nejc je pussy,......nikjer nobenga snega......po suhem se zna vsak vozit pozim.....mona totalna...heroj je TISTI KI GA NE SMEM IMENOVATI......!!!! Ni vprašanje znanja vožnje, ampak temperatura oz. bolje rečeno mraz, ki pogoje uživanja močno zmanjša. Če pa si korenina, te tudi mraz ne moti. Pomembna je oprema. V isti koš metati tak način vožnje in hard enduro, je brezvezna napača. BMWRIDER in samosamo 2
BMWRIDER Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 Ni vprašanje znanja vožnje, ampak temperatura oz. bolje rečeno mraz, ki pogoje uživanja močno zmanjša. Če pa si korenina, te tudi mraz ne moti. Pomembna je oprema. V isti koš metati tak način vožnje in hard enduro, je brezvezna napača. Posluš ti samosmotko..Nejc je legenda..Ti samosmotko pa nimaš jajc da bi v tem cajtu sploh motor vžgal...Kaj šele,da bi čez vršič šponal,al pa do Beograda piču...da o ostalih destinacijah sploh ne govorim...Samo,pejd se h kaminu stisnt....in srečno novo leto.. :) samosamo in TOMCAT 2
nejcgs Objavljeno December 29, 2011 Opozori Objavljeno December 29, 2011 K si bil lih u Bovcu, bi lahko naredil 2 ali 3 pele po Kaninu? Smučk GS še porajtal ne bi jah lej, na vse pa res nisem pomisli. K je bilo pa tolk drugega-lepšega v glavi ..... cikadina 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se