klimbra Objavljeno Januar 13, 2011 Deli Objavljeno Januar 13, 2011 sirim vprasanje na garancijo razumevanja slovenskega jezika in uporabo sive mase med usesi. a ti od slovenskih politikov pričakuješ, da imajo kaj sive mase med ušesi......ajmeeeeeeeeeeeee to so vsi po vrsti.....trobila in potrčkoti svojih oboževanih vodij. anja37, daneb, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 jah no, po zadnjih pricevanjih slovenksih obcil bi naj slovenski politiki imeli sivo maso med usesi. zal v "scrambled" agregatnem stanju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Ice......kako za vraga....naj ti prpomam 100 plusov!!!!!.....na tole ugotovitev........edin neki me moti........ker si sivo maso "sploh" omenil.....bolj pravilno bi bilo.....da jo nimajo!!!! ;-) daneb, bajkr88 in anja37 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 ker si sivo maso "sploh" omenil.....bolj pravilno bi bilo.....da jo nimajo!!!! ;-) Ccccc eee moj klimbra, zdej si jo pa pihnu!! Da je nimajo!!!! Še vso! Se ti morda zdi da so jo kej nucali odkar žviš?? :naughty: :naughty: bajkr88 in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Ice......kako za vraga....naj ti prpomam 100 plusov!!!!!.....na tole ugotovitev........edin neki me moti........ker si sivo maso "sploh" omenil.....bolj pravilno bi bilo.....da jo nimajo!!!! ;-) js mam sivo maso med ušesi ... a mi bodo ukinl garancijo Ne grem se več :glare: mojamiska, Kor13, bajkr88 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 ne, ti sivo maso vsaj koristno uporabljas: kot drzalo za celado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 17, 2011 Deli Objavljeno Januar 17, 2011 Če ukinejo obvezno garancijo... Ja, bomo pač ''čez mejo'' kupovali, kot v prejšnji državi. Itak je večina tehnične robe cenejše. Bom pač namesto 4 kilometre do Merkurja, peljal 20 kilometrov do prve večje tehnične trgovine. Pa tankat šel vmes. So naši politiki res taki butli, da dva dni naprej ne pomislijo? No, zadnje vprašanje je bilo bolj zaradi lepšega, odgovor itak vsi vemo... bajkr88, daneb, anja37 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 18, 2011 Deli Objavljeno Januar 18, 2011 Je bilo že rečeno, da ne bo ukinjena. sayo, Alla, bajkr88 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 18, 2011 Deli Objavljeno Januar 18, 2011 Je bilo že rečeno, da ne bo ukinjena. ...aja, potem še pa dela kakšna siva celica v vladi... anja37 in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 19, 2011 Deli Objavljeno Januar 19, 2011 ...aja, potem še pa dela kakšna siva celica v vladi... in to pri blondinki Radićevi ... daneb, Port Folio in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 19, 2011 Deli Objavljeno Januar 19, 2011 in to pri blondinki Radićevi ... 'Blondinka' Radićeva je dokaz kako peroksid zagotavlja, da ni neumnih temnolask daneb, anja37 in Port Folio 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 19, 2011 Deli Objavljeno Januar 19, 2011 Če ukinejo obvezno garancijo... Ja, bomo pač ''čez mejo'' kupovali, kot v prejšnji državi. Itak je večina tehnične robe cenejše. Bom pač namesto 4 kilometre do Merkurja, peljal 20 kilometrov do prve večje tehnične trgovine. Pa tankat šel vmes. So naši politiki res taki butli, da dva dni naprej ne pomislijo? No, zadnje vprašanje je bilo bolj zaradi lepšega, odgovor itak vsi vemo... :OK: Alla in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 'Blondinka' Radićeva je dokaz kako peroksid zagotavlja, da ni neumnih temnolask Ma ona je nekaterih pogledih bolj "desc" kot marsikateri motosvetovec ... Rude Boy, daneb in Fritz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 Radićevo je Borat najel namesto osebnega stražarja, tako da ima zdaj dve osebi v eni, to se pravi ŠPARANJE daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 Ma ona je nekaterih pogledih bolj "desc" kot marsikateri motosvetovec ... Jop....baje je bolj kosmata.......kot Golobček :evilgrin: daneb in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 Eh, zdaj mi je žal, da sem zafrkaval na račun njenih blond las. Pač ni seks bomba vendar je njeno delo ministrovanje in le po tem jo je treba ocenjevati. Kresalka je nekaterim lepotička (meni ni ampak ajdi, gušti so gušti), pa ji to nič ne pomaga da bi bila dobra ministrica. Tako njo kot Golobiča bi moral Pahor že zdavnaj zamenjati. Politika je morda res umetnost možnega a obstaja neka meja od katere kompromisi postanejo gnili...kompromisi. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 Radićevo je Borat najel namesto osebnega stražarja, tako da ima zdaj dve osebi v eni, to se pravi ŠPARANJE Sori, te moram popravit - njegova bodigardka je pa Jelušičeva ... Ona ma pa sploh najbolj polna jajca v vladi ... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 Eh, zdaj mi je žal, da sem zafrkaval na račun njenih blond las. Pač ni seks bomba vendar je njeno delo ministrovanje in le po tem jo je treba ocenjevati. Kresalka je nekaterim lepotička (meni ni ampak ajdi, gušti so gušti), pa ji to nič ne pomaga da bi bila dobra ministrica. Tako njo kot Golobiča bi moral Pahor že zdavnaj zamenjati. Politika je morda res umetnost možnega a obstaja neka meja od katere kompromisi postanejo gnili...kompromisi. Golobič bi moral zamenjat Borata k ma mal več soli v glav pa mal več jajc, Kato bi moral pa že zdavnaj vršt zaradi šnofanja koke Alla in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se