Blond Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 kot so nekateri ki me poznajo napovedovali se je točno to tudi zgodilo. Aprilio Atlantic 500 letnik 2002 je danes zamenjal Suzuki Burgman 650 letnik 2004 Moji Apriliji ni manjkalo čisto nič in tudi X raider jo je lepo vzdrževal, vendar na vseh skupnih vožnjah so mi "sosedovi" Burgmani mežikali. Tako sem celo jesen in zimo razmišljal in se na koncu odločil. Seveda sem na ogled vzel X raiderja, ki mi je svetoval točno tega. Brez da bi karkoli razmišljal sem potem rezerviral tega in danes dostavil domov. Sedaj pa do pomladi potrebno uredit papirje, nabaviti in zmontirati radio ter naslonjala za roke, da se bo moja gospa rada vozila zraven. in komaj že čakam, da spomladanski dež spere sol iz cest in da cestarji pometejo pesek, potem pa vruuuummmmmm...... LP Blond aja .... ali ga kdo prepozna ??? :naughty: :naughty: daneb in LooLekSLO 1 1
x raider Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 Srečno vožnjo ! V kratkem tudi jaz pripeljem podobnega (enakega kot sem imel lani) iz I(Milano). Moram povedat da sem letos v Januarju ,kdaj je bilo suho in lepo poskusil ducat motorjev in ne morem več na motor nazaj ,pa čeprav sem bil pred leti vrsto let motorist . Maxsija nazaj v garažo in Burgman mi je posebej pisan na kožo, ni mi bilo zastonj težko ko je lani v jeseni novi lastnik veselo odpeljal lepotca iz mojega dvorišča. Čas celi rane in LEGENDA se je vrnila. Lp. daneb 1
x raider Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 (popravljeno) Jaz ga dobro poznam! Popravljeno Februar 3, 2011. Popravil x raider Blond in daneb 2
Mavti Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 Pozdravljen Blond Čestitke za skuter :naughty: :naughty: : :naughty: :pa veliko kilometrov želim :notworthy: :notworthy: :notworthy: Se vidimo: Mavti daneb 1
skuterist Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 Se mi zdi da je tega tudi že @x raider servisiral :naughty: Kaj pa tablica? PM = Primož ..... Sedaj boste pa Burgman sekcijo ustanovili :grrr Čimveč prijetnih kilometrov daneb 1
x raider Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 (popravljeno) Se mi zdi da je tega tudi že @x raider servisiral :naughty: Kaj pa tablica? PM = Primož ..... Sedaj boste pa Burgman sekcijo ustanovili :grrr Čimveč prijetnih kilometrov Skuterist zadel si v polno, pa mislim da ga tudi ti poznaš enega od bivših lastnikov in mislim da ta motor ni kupil slabo, če že ne kaj druga je vsaj znana njegova preteklost. Lp. Kar se pa tiče Burgman sekcije pa preberi na SUZUKI -SLO in boš videl da sva samo midva z Doretom bila zagreta za ustanovitev . Dore sedaj pa si poglej ta Blondov motor če ti je kaj znan? Lp. Popravljeno Februar 3, 2011. Popravil x raider daneb 1
gorazd Objavljeno Februar 3, 2011 Opozori Objavljeno Februar 3, 2011 Srečno vožnjo in naj ti dobro služi. daneb 1
osnexus Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 Neka je sa srećom i puno lijepih kilometara uključujući one prema Osijeku daneb, LooLekSLO in DAMI34 2 1
sat500 Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 (popravljeno) veliko srečnih kilometrov Popravljeno Februar 4, 2011. Popravil sat500 daneb 1
osnexus Objavljeno Februar 4, 2011 Opozori Objavljeno Februar 4, 2011 Se mi zdi da je tega tudi že @x raider servisiral :naughty: Kaj pa tablica? PM = Primož ..... Sedaj boste pa Burgman sekcijo ustanovili :grrr Čimveč prijetnih kilometrov Čekaju samo mene da kupim burgmana pa je klub osnovan..... daneb, madkupe in LooLekSLO 2 1
Blond Objavljeno Februar 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 nije važno dali je Burgman, Atlantic, Nexus, Satelis ili još neki drugi, važno je da čovjek koji misli MAXI.... ataIBA in daneb 2
maxiscooter Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 nije važno dali je Burgman, Atlantic, Nexus, Satelis ili još neki drugi, važno je da čovjek koji misli MAXI.... :notworthy::notworthy::notworthy::yea2::OK: daneb, ataIBA in hoyla 3
osnexus Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 Blond vrijeme je da promijeniš što voziš kad si već slićicu promijenio.... LooLekSLO in ataIBA 1 1
Matic7 Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 Srečno vožnjo vsem trem! Maksiju in vama na njem :naughty:
Blond Objavljeno Februar 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 Blond vrijeme je da promijeniš što voziš kad si već slićicu promijenio.... evo ga, sredio.... ataIBA in LooLekSLO 1 1
osnexus Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 evo ga, sredio.... :notworthy: nemaš pojma koliko ti zavidim LooLekSLO in daneb 1 1
skuterist Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 :notworthy: nemaš pojma koliko ti zavidim Ampak danes ga pa ni hotel v živo pokazati :grrr . A ti @osnexus spremaš iznenađenje u tom pravcu kad stignemo? daneb 1
osnexus Objavljeno Februar 5, 2011 Opozori Objavljeno Februar 5, 2011 Ampak danes ga pa ni hotel v živo pokazati :grrr . A ti @osnexus spremaš iznenađenje u tom pravcu kad stignemo? Ne na žalost financijske konstrukcije su vrlo labave.....a i nema ih u Hrvatskoj. Pošto još nismo EUROPA nema šanse uvesti tako da se i dalje družimo nexi i ja.....Da su kos nas cijene kao kod Vas u Sloveniji ne bih razmišljao ni sekunda no nisu pa ostaje žal za burgmanom.... LooLekSLO in daneb 1 1
daneb Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 nije važno dali je Burgman, Atlantic, Nexus, Satelis ili još neki drugi, važno je da čovjek koji misli MAXI.... Tudi od mene lepe želje, srečno vožnjo in veliko užitkov. Nisem še skuterist imam pa namen postati samo mojga mopeda Suzuki GS 500 moram prej prodati mi nekako ne paše več toliko vetra. EMŠO deluje. LP
maxiscooter Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Tudi od mene lepe želje, srečno vožnjo in veliko užitkov. Nisem še skuterist imam pa namen postati samo mojga mopeda Suzuki GS 500 moram prej prodati mi nekako ne paše več toliko vetra. EMŠO deluje. LP Pozdravljen Za pokušino se nam kar pridruži . Vsak, ki prinese dobro voljo s seboj je dobrodošel med nami NE glede kaj vozi - maxiskuter, motor, bičikleto, avto ali raketo. Ti pridi z nami vse ostalo sledi.... daneb 1
revival Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 kot so nekateri ki me poznajo napovedovali se je točno to tudi zgodilo. Aprilio Atlantic 500 letnik 2002 je danes zamenjal Suzuki Burgman 650 letnik 2004 Moji Apriliji ni manjkalo čisto nič in tudi X raider jo je lepo vzdrževal, vendar na vseh skupnih vožnjah so mi "sosedovi" Burgmani mežikali. Tako sem celo jesen in zimo razmišljal in se na koncu odločil. Seveda sem na ogled vzel X raiderja, ki mi je svetoval točno tega. Brez da bi karkoli razmišljal sem potem rezerviral tega in danes dostavil domov. Sedaj pa do pomladi potrebno uredit papirje, nabaviti in zmontirati radio ter naslonjala za roke, da se bo moja gospa rada vozila zraven. in komaj že čakam, da spomladanski dež spere sol iz cest in da cestarji pometejo pesek, potem pa vruuuummmmmm...... LP Blond aja .... ali ga kdo prepozna ??? :naughty: :naughty: daneb 1
dore61 Objavljeno Februar 8, 2011 Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Hojla vsem skupaj, še posebej pa novemu srečnemu lastniku burgmana ! Ja, sem ga takoj zašpecal in opazil majhen detajl, ki sem ga sam naredil, ko sem ga še vozil in to je, da sem odstranil Italijanske nalepke pri srednjem predalu in pusti samo eno, ki se lepo vidi. Čestitam za dober nakup, upam, da ga lastnik, ki ga je imel med mano in tabo ni kaj preveč "zgonil" :yes: . Sicer pa je tako, da če je bil Xraider zraven pri nakupu, je zadeva čisto jasna, ker mi ga je nekaj tednov pred prodajo prav on servisiral in potrdil kilometre in dobro- kaj dobro - ODLIČNO stanje same mašince. Blond želim ti veliiiko varnih in prijetnih kilometrov, skupaj z boljšo polovico in kmalu se vidimo. lep iz Prekmurja daneb 1
Blond Objavljeno Februar 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 dore seveda bo ena izmed prvih tur v burgmanovo domače okolje ... ti ga pripeljem pokazat, vendar ti ga za noben denar ne dam nazaj Blond daneb 1
dore61 Objavljeno Februar 9, 2011 Opozori Objavljeno Februar 9, 2011 dore seveda bo ena izmed prvih tur v burgmanovo domače okolje ... ti ga pripeljem pokazat, vendar ti ga za noben denar ne dam nazaj Blond Ne se bat, ker vem, da je v dobrih rokah, me prav veseli , da si z njim zadovoljen, kaj bo pa še preko celega leta, ko boš skupaj s sopotnico nabiral kilometre ! Lepiz Prekmurja
x raider Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! daneb 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se