Scarabeo 500 Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! Hojlala, čestitam, zdaj pa še samo lepo vreme in gasa. LP Scarabeo daneb 1
sat500 Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! čestitam, obilo veselja in srečnih kilometrov daneb 1
zvone500 Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! Daj hitro poslikaj in prilepi kakšno sliko ali malo več podatkov o pridobitvi. Mimogrede čimveč varnih kilometrov! Lp, Zvone daneb 1
Blond Objavljeno Februar 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Ivan če ne prej gremo v Posavje skupaj .... daneb 1
skuterist Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! Daj hitro poslikaj in prilepi kakšno sliko ali malo več podatkov o pridobitvi. Mimogrede čimveč varnih kilometrov! Lp, Zvone Sem čisto spregledal, pa sem hotel reči saj je @Blond že prilepil slike . Veliko brezkrbnih km s "novim". Ivan če ne prej gremo v Posavje skupaj .... Bomo pa ja enkrat prej vsaj na Golico skočli :grrr . daneb 1
maxiscooter Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Čestitam, želima Vama veliko varnih kilometrov. Ko te bo pot prepeljala na obalo se pa obvezno kaj oglasi. daneb 1
osnexus Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Čestitam i puno sretnih kilometara!!!! daneb 1
daneb Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! Moja največja želja se Tebi je izpolnila. Uživaj srečno v nabiranju kilometrov. LP
ssabic Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! Čestitam :notworthy: in ti želim veliko varnih kilometrov ter, da bi nam se pridružil na kakšnem izletu. lp
pelikan Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 (popravljeno) Legenda se je vrnila , Burgman je doma v garaži !!! Se veselimo s teboj... ...tudi v upanju, da bomo letos naredili skupaj dosti (varnih) kilometrov... Lep maxi pozdrav Popravljeno Februar 16, 2011. Popravil pelikan
petek123 Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Tudi iz moje strani veliko srečnih kilometrov.Pa upam da se letos kam zapeljeva samo glede na to da sva skoraj soseda
dore61 Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Tudi z moje in od moje ta boljše polovice čestitke in vsem trem želiva veliiiiiko varnih, prijetnih in seveda tudi kaj skupnih(z nami ostalimi) kilometrov Lep iz Prekmurja!
hoyla Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 kot so nekateri ki me poznajo napovedovali se je točno to tudi zgodilo. Aprilio Atlantic 500 letnik 2002 je danes zamenjal Suzuki Burgman 650 letnik 2004 Moji Apriliji ni manjkalo čisto nič in tudi X raider jo je lepo vzdrževal, vendar na vseh skupnih vožnjah so mi "sosedovi" Burgmani mežikali. Tako sem celo jesen in zimo razmišljal in se na koncu odločil. Seveda sem na ogled vzel X raiderja, ki mi je svetoval točno tega. Brez da bi karkoli razmišljal sem potem rezerviral tega in danes dostavil domov. Sedaj pa do pomladi potrebno uredit papirje, nabaviti in zmontirati radio ter naslonjala za roke, da se bo moja gospa rada vozila zraven. in komaj že čakam, da spomladanski dež spere sol iz cest in da cestarji pometejo pesek, potem pa vruuuummmmmm...... LP Blond aja .... ali ga kdo prepozna ??? :naughty: :naughty: veliko kliomterov in predvsem varnih
K a m e n Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 No, tudi pri nas se je zgodilo. 30.08.10 sva registrirala Burgmana AN650 Executive, 2008, ca 9000km. Pa je vreme poskrbelo, da lani več nisva naredila kaj dosti kilometrov, letos pa šele ca 500. Spet vreme . Na fotki je tak, kot je prišel domov, sedaj ima enake barve (black pearl) kovček, in povišan vetrni ščit. Vreme je tudi krivo, da se najina zvesta X9 500 še vedno nahaja doma, saj ni bilo ravno sezone za prodajo. No, saj bo posijalo in ogrelo, potem pa vsem skupaj DOBER OPRIJEM. nemak in K a m e n 2
K a m e n Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 še fotka nemak, halls, daneb in 2 others 5
koma1 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 puno lijepih kilometara, i što manje kiše....
maxiscooter Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Čestitke tudi z moje strani. Želim veliko varnih kilometrov in uživanja v pohajkovanju. Takoj te vabim,da se nam pridružiš, ko bomo imeli kako skupno vožnjo. Več informacji na www.maxiscooter.si
hales Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 oho...lepo jih vozite oni pa naj lepo pelajo vas,naj se lepo polnijo kilometri na urcah. Čestitke vsem
dore61 Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Čestitke in veliko prijetno-varnih kilometrov in upam, da se kaj vidimo! Lep :yea1:iz Prekmurja!
osnexus Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Burgman je došao kući .......2005 godina......14 500 km .....valjda ću se sada konačno naspavati
pelikan Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Burgman je došao kući .......2005 godina......14 500 km .....valjda ću se sada konačno naspavati Nečeš spavati, jer češ samo "sanjati"... kako se več voziš... Pa eto, želim ti puno varnih MAXI kilometara... Lep maxi pozdrav v Osijek
Blond Objavljeno Marec 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 eee.... sad samo čekamo sunce i +15C sretno ....
osnexus Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Nečeš spavati, jer češ samo "sanjati"... kako se več voziš... Pa eto, želim ti puno varnih MAXI kilometara... Lep maxi pozdrav v Osijek Hvala prijatelju! eee.... sad samo čekamo sunce i +15C sretno .... Hvala!
maxiscooter Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 Bravo.Sada se moraš puno naspavat, da kad se temperatura digne na 15°C počeš se vozit . Želim ti punooo varnih i nasmejanih kilometara. Kada stignemo u Osijek moramo i jedno :beer1: na ručun novog "kralja" p.s. Očekujem te u Istri skupa sa tvojom partnericom.
ssabic Objavljeno Marec 5, 2011 Opozori Objavljeno Marec 5, 2011 Čestitke i sa moje strane i želim ti ljepo vreme i sretnu vožnju.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se