Skoči na vsebino

Kaj si mislite ženske o moških

Priporočene objave

Objavljeno

Anja,treba bo nehat slike krast okol! :D

Kakorkoli obrneš ne bo nobenemu prav ... kako že gre tisti vic iz podeželja ... Mislim, da zelo dobro povzame zadnjo stran te teme.

Kura teče po dvorišču in si misli: "Evo, petelin me hoče naskočit. Če ga počakam bodo rekli, da sem kurba, če uidem pa ne bom seksala. Najboljše bo, da se slučajno spotaknem!"

Objavljeno

Kakorkoli obrneš ne bo nobenemu prav ... kako že gre tisti vic iz podeželja ... Mislim, da zelo dobro povzame zadnjo stran te teme.

Kura teče po dvorišču in si misli: "Evo, petelin me hoče naskočit. Če ga počakam bodo rekli, da sem kurba, če uidem pa ne bom seksala. Najboljše bo, da se slučajno spotaknem!"

Kdor hitro pade, dvakrat da!!!
Objavljeno

.. da vam ( ženskam) ne bo treba preveč mislit o moških...

... pr nas je samo Ja ...al pa ne

..."vmes" se pa itak ve kaj je

Objavljeno

........................

lubi.......................a kej veš ke so ................ moje gate?

................... :bum: .............. :fight2: ........................ :bum:

u ...............Pm...........................a zdej pa še uprašat ne smem več.............................. :eek: :eek:

Da nisi slučajno tkole mislu, da misliš?

Objavljeno

Ali pa:

upam, da nisem prehitra.

Objavljeno

Če bi ženske mal manj razmišljale,bi nam bilo lažje in lepše :P:D

Objavljeno

.. pa sej ne razmišljajo... one samo dajejo "pametne" ven... :hmm:

.. pa če pol vprašaš.. "zakaj?" :eek:

.. pa dobiš odgovor: " zato k sem jest tko rekla... :xx:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Samo 4strani teme sem prebral, pa mi je nekaj kapnilo v glavo!

Ženske ste genau iste ko naši politiki v parlamentu, same velike besede, sama obljubljanja, ko je pa treba kaj naredit-nastavit, takrat pa nobene :grrr

A moški ste pa vedno na izvoli?!...bla, bla bla, ...he he

Objavljeno (popravljeno)

Hja očitno nis našla še prauga deca...Nam se da skoz, kjer koli in kadar koli, ni važno koliko je ura niti al je sonce ali dež...pa ne da smo zto podli pa potrebni, ampak to sm zto, ker je tko fajn ane :P..pa sami pozitivni stranski učinki so :)

Jebeš fitnes, dokler je na razpolago seks..hehe

Popravljeno . Popravil HyperJack
Objavljeno

Hja očitno nis našla še prauga deca...Nam se da skoz, kjer koli in kadar koli, ni važno koliko je ura niti al je sonce ali dež...pa ne da smo zto podli pa potrebni, ampak to sm zto, ker je tko fajn ane :P..pa sami pozitivni stranski učinki so :)

Jebeš fitnes, dokler je na razpolago seks..hehe

Bo že držal, če ti tko pravš....ampak zarad stranskih učinkov se men vsak dan iz službe mudi, pa hladilnik je skoz prazen, pa denarnica... :grim

Objavljeno (popravljeno)

Če bi ženske mal manj razmišljale,bi nam bilo lažje in lepše :P:D

A sem že enkrat napisal Kmeta za predsednika al ne?

Žal ja... :whistle:

Popravljeno . Popravil MARE 65
Objavljeno

Ajd babci,babci(nekateri),ne se sedaj oglašat,ker to ni tema za vas,ampak za babe :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ma vas mormo mal bremzat, da ne naredite še eno revolucijo :fight2: ...

Objavljeno

Bo že držal, če ti tko pravš....ampak zarad stranskih učinkov se men vsak dan iz službe mudi, pa hladilnik je skoz prazen, pa denarnica... :grim

... ni lepšega stranskega učinka na svetu, kot si ga opisala.....

Objavljeno

Stranski učinki v dvoje ugodno vplivajo tud na žolč....vem :glare:

Objavljeno

Stranski učinki v dvoje ugodno vplivajo tud na žolč....vem :glare:

... sej teb ga bodo odstranili... pa ne boš imela več teh težav....

Objavljeno

Bolj ko prebiram tole temo in odogovore bab, bolj se mi zdi, da morm bit pedr...

A me kdo pelje en krog(ec), zadi....? :004

Objavljeno (popravljeno)

Bolj ko prebiram tole temo in odogovore bab, bolj se mi zdi, da morm bit pedr...

A me kdo pelje en krog(ec), zadi....? :004

Sam pole pride več sranja,kot ga je :lol1: :lol1: :lol1: če vas dedce v rit :smoke:

Popravljeno . Popravil anja37
Objavljeno

Sam pole pride več sranja,kot ga je :lol1: :lol1: :lol1: če vas dedce v rit :smoke:

pa sej mu ga pol pofafaš pa ni tok sranja... baje...

Objavljeno

corser pejt raje na svojo najdražjo........... tuki gor se sam sproščamo in nabijamo u tri krasne :glare:

Objavljeno

ženske.......moški.....dva različna planeta, ki se občasno srečata in imata takrat fajn :004 .............tko bi moglo bit pa pol ni problemov :friend2:

Objavljeno

sj tut čiste gate prodajajo :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

za ketno spucat so dobre :P ... v garaži je smetnjak čist zraun :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!