umetnica51 Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 Kje so slike?? anči tole je zate... dej že enkrat prilimaj svoje balone... boš takoj v plusu... in boš več kot zasluženo VZORNICA wulf in anja37 2
anja37 Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 Za pr bajt ponucat................ga ne dam........... mu je rok že zdavni preteku. Ampak za kakšne ...............nafilat, bi pa moral biti še dober. :naughty: Rok bo tebi poteku,ne silikonu!!! A si ti kak FRANCOSKI kirurk,ki ima silokon z pretečenim rokom za pa silikon za imaš,da ne bo tolk joka.... anja37 in umetnica51 2
anja37 Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 anči tole je zate... dej že enkrat prilimaj svoje balone... boš takoj v plusu... in boš več kot zasluženo VZORNICA šopam sama PLUSE,še mal pa bom NADZORNICA pa da vidmo pol AL BO GOR AL PA DOL.... anja37 in umetnica51 2
wulf Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 (popravljeno) anči tole je zate... dej že enkrat prilimaj svoje balone... boš takoj v plusu... in boš več kot zasluženo VZORNICA ideja na mestu, da ne boš več v rdečem polju :grim Popravljeno Februar 23, 2012. Popravil wulf
anja37 Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 ideja na mestu, da ne boš več v rdečem polju :grim Vi ne vete kaj je RDEČE POLJE....Da vam mal namignem,pa naj vas kr SRBI...Ko je ALARM se vedno neki dogaja-JE RES,tko je isto ko si v RDEČEM POLJU umetnica51 in wulf umetnica51 1
papez47 Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 Rok bo tebi poteku,ne silikonu!!! A si ti kak FRANCOSKI kirurk,ki ima silokon z pretečenim rokom za pa silikon za imaš,da ne bo tolk joka.... A to pa ne Anči. Meni rok uporabnosti poteče leta 2042 , garancija pa tut še traja :naughty: , sm jo še ta 5 let podaljšal. O:-) Zdej ne vem, če je moj silikon za glih ta naj bol taprav, ampak probat je treba - ne de? A za to je tut kak silikon.............maš kak link, al ti to iz prakse.. :naughty: .. mislm, ker pr nas to še vedno dela na "hidravliko". anja37 in umetnica51 2
anja37 Objavljeno Februar 23, 2012 Opozori Objavljeno Februar 23, 2012 A to pa ne Anči. Meni rok uporabnosti poteče leta 2042 , garancija pa tut še traja :naughty: , sm jo še ta 5 let podaljšal. O:-) Zdej ne vem, če je moj silikon za glih ta naj bol taprav, ampak probat je treba - ne de? A za to je tut kak silikon.............maš kak link, al ti to iz prakse.. :naughty: .. mislm, ker pr nas to še vedno dela na "hidravliko". Papež umetnica51 in anja37 2
umetnica51 Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 ideja na mestu, da ne boš več v rdečem polju :grim anči vse čestitke, da si končno krepko čez zeleno vejo... sam da ne boš zdj fasala ta rdeče.... pomlad je anja37 1
anja37 Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 anči vse čestitke, da si končno krepko čez zeleno vejo... sam da ne boš zdj fasala ta rdeče.... pomlad je Ja da si nisem sam in moji prjatli,prjateljice pomagal,BI VEČKRAT BILA NA SUHEM IN RDEČEM :grim anja37, umetnica51 in GangY 3
GangY Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 Ja da si nisem sam in moji prjatli,prjateljice pomagal,BI VEČKRAT BILA NA SUHEM IN RDEČEM :grim ja sam reees anci, zaj to nej u stilu s temi hudimi laskmi v avatarju noooo _ anja37 in umetnica51 2
anja37 Objavljeno Marec 13, 2012 Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 Joj sta babe SMOTANE,kaj se slinite okrog mene Miliy in umetnica51 2
Miliy Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Joj sta babe SMOTANE,kaj se slinite okrog mene Očitno privlačiš vse živo... umetnica51 1
anja37 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Očitno privlačiš vse živo... Hahahhahahahah si jo ustrelu,VIDT ME NE MORJO,zato je tko...Vpraš,vpraš jih :lol: :lol: .) umetnica51 1
Miliy Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Hahahhahahahah si jo ustrelu,VIDT ME NE MORJO,zato je tko...Vpraš,vpraš jih :lol: :lol: .) Nočem nobenga spraševat. o tebi si bom ustvaril svoje mnenje, a prav? anja37 1
anja37 Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 Mylij :grim po moje ko me spoznaš,še spat ne boš mogu umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 Hahahhahahahah si jo ustrelu,VIDT ME NE MORJO,zato je tko...Vpraš,vpraš jih :lol: :lol: .) Anči ene te rade slišmo in vidmo.... ker priznamo,da s stabo tekmovat ne mormo...vsaj u balonih zihr ne :lol:
Miliy Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 Mylij :grim po moje ko me spoznaš,še spat ne boš mogu Verjamem, da mi boš kradla sanje
wanesska Objavljeno Marec 16, 2012 Opozori Objavljeno Marec 16, 2012 bom jaz malo off topic... nisem si mislila, da bom imela kdaj tako nice mnenje o kakem moškem, kot ga imam sedaj o enem... .) hajoktejn in umetnica51 2
Robertjur Objavljeno Marec 17, 2012 Opozori Objavljeno Marec 17, 2012 Anči ene te rade slišmo in vidmo.... ker priznamo,da s stabo tekmovat ne mormo...vsaj u balonih zihr ne :lol: Sam res!!? A u balonarskem društvu si Anči?? Sej veš ugodnosti pa to?
Miliy Objavljeno Marec 17, 2012 Opozori Objavljeno Marec 17, 2012 Miliy ....sladko sanjaj... Uf a res? sam js pa nisem glih ljubitelj balonarskega društva... Živnorc sj veš kk je s tem, na trgu je tolk ponudbe, da ni treba glih sanjat...
wix Objavljeno Marec 17, 2012 Opozori Objavljeno Marec 17, 2012 ŽENSKE NE MISLIJO, KER JIH TO BOLI... BASTA! TEMA SE LOH ZAPRE. Zivnorc 1
mojamiska Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 ŽENSKE NE MISLIJO, KER JIH TO BOLI... BASTA! TEMA SE LOH ZAPRE. Zdajle bom tvegala bolečine in napisala kaj si mislim o zgoraj napisanem, Aspirin imam že pripravljen . Pravzaprav je to unikatna izjava in lahko pride le iz moških logov. Bolečine ne pridejo zaradi razmišljanja o vas ampak zaradi vaših dejanj, ki so včasih vse prej kot prijetna. Ne trdim, da ste vsi taki, no in takrat nas pa nič ne boli , a veš . No saj bom nehala, če ne bom še na urgenci končala . anja37, wix in umetnica51 3
umetnica51 Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 mojamiska lepo od tebe da si se tako poglobila v wix-sovo končno razmišlanje o ženskah... In še prav si napisala. Vsaj meni ni bilo treba stipkat nobene neumnosti... A fant z vitrine z blond princeso ob sebi je unikat. In basta
Miliy Objavljeno Marec 18, 2012 Opozori Objavljeno Marec 18, 2012 Punce ne se razburjat, ne mislimo vsi moški tako anja37 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se