Xebec Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 jst predlagam da nasledn nou k se prjau sm gor ga pošlemo u šolo za fajmoštre da se bomo loh pol tut mi blagoslavlal...kr prek ekranou maus 1
GeeSXer Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 Sem se vedno čudil, da je toliko vernih kristjanov med motoristi, ker če nisi veren je greh iti na žegen. GoBobi 1
maus Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 Pr teh blagoslovih me bolj moti prodaja alkohola kot pa un brizg fajmoštra (čeprav bi me tut motilo, da brizga po čistem motorju ) Pol pa vsi domol na izpadanje Roger G. Jagger 1
DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 pred 23 minutami, GeeSXer pravi: Sem se vedno čudil, da je toliko vernih kristjanov med motoristi, ker če nisi veren je greh iti na žegen. poglej kdo sedi v prvi vrsti ko se žegnajo jajca
dr.looney Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 pred 8 urami, maus pravi: nimam časa vsega brat .. a lahko nardiš povzetek .. v dveh-treh stavkih Žižka boš prej zastopu ....
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 Še vedno ostajam istega mnenja, ni je večje mafije na svetu kot je RKC. Na blagoslove motorjev ne hodim in se jih izogibam kot hudič križa. Kaldu, skalar36, Erik99 in 5 others 6 2
Snečer Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 zločinska organizacija, ki legalno deluje v RS in je delno tudi državno financirana maus, J.a.m.e.s, Kaldu in 3 others 5 1
vandrovec Objavljeno Maj 26, 2019 Opozori Objavljeno Maj 26, 2019 Jaz pa nimam nekih predsodkov in sem že 3X šel, letos žal ne. Druženje, skupinska vožnja...lani je ena taka luštna deklina delila podobice, da jo še nekaj časa nisem pozabil, pa tudi iz skupinske vožnje sem predčasno pobegnil. V Mirno Peč še nisem šel, če je pa dogodek v bližini doma, in zanj do časa izvem, se ga večinoma udeležim...? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 Končno razkrita fama množične udeležbe motoristov na blagoslovih. Evo @Boruttni žegnana voda https://maribor24.si/globalno/ministranta-aretirana-zaradi-marihuane-v-posodi-za-kadila?fbclid=IwAR292fJxHEWb3TUMn9mhOoJt-3eIquDcIXA3udanZG-QWZD-Ciepb6eEsuk GoBobi, Alla, maxxa in 1 other 4
Borutt Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Končno razkrita fama množične udeležbe motoristov na blagoslovih. Evo @Boruttni žegnana voda https://maribor24.si/globalno/ministranta-aretirana-zaradi-marihuane-v-posodi-za-kadila?fbclid=IwAR292fJxHEWb3TUMn9mhOoJt-3eIquDcIXA3udanZG-QWZD-Ciepb6eEsuk Si kar nekaj stvari pomešal in priredil; ni pri nas, ampak v neki drugi državi, gre za mašo v cerkvi in ne za blagoslov na odprtem in nikjer niso omenjeni motoristi ali motorji. Ampak je to tebi tako ali tako vseeno, ker je tvoj namen nabijanje z elementi zavajanja.
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 16 minutami, Borutt pravi: Si kar nekaj stvari pomešal in priredil; ni pri nas, ampak v neki drugi državi, gre za mašo v cerkvi in ne za blagoslov na odprtem in nikjer niso omenjeni motoristi ali motorji. Ampak je to tebi tako ali tako vseeno, ker je tvoj namen nabijanje z elementi zavajanja. imaš kake dokaze da pri nas ni tako? Recimo v članku piše: ljudje so odhajali od maše srečni in nasmejani, a ni enako na blagoslovih?
Borutt Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: imaš kake dokaze da pri nas ni tako? Recimo v članku piše: ljudje so odhajali od maše srečni in nasmejani, a ni enako na blagoslovih? Spet mešaš stvari in zavajaš z nekim obračanjem besed. Še enkrat preberi moj zapis, da boš ugotovil, na kaj sem te opozoril.
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 10 minutami, Borutt pravi: Spet mešaš stvari in zavajaš z nekim obračanjem besed. Še enkrat preberi moj zapis, da boš ugotovil, na kaj sem te opozoril. Ugotovil sem, da ima žegnana voda nadnaravne sposobnosti in da folk to verjame, jaz pa trdim da ima verjetno boljše in zdravilnejše učinke kadilo sesir 1
Borutt Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: Ugotovil sem, da ima žegnana voda nadnaravne sposobnosti in da folk to verjame, jaz pa trdim da ima verjetno boljše in zdravilnejše učinke kadilo Ti verjamem na besedo
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 1 minuto, Borutt pravi: Ti verjamem na besedo še bolj bi mi, če bi jaz imel kadilo sesir in maxxa 2
sesir Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: še bolj bi mi, če bi jaz imel kadilo Menis,da te ne bi ves nasmejan zaprlin bil s tem blagoslovljen?
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 8 minutami, sesir pravi: Menis,da te ne bi ves nasmejan zaprlin bil s tem blagoslovljen? sesir 1
Borutt Objavljeno Junij 12, 2019 Opozori Objavljeno Junij 12, 2019 pred 52 minutami, DAMI34 pravi: še bolj bi mi, če bi jaz imel kadilo ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se