K a m e n Objavljeno Maj 4, 2011 Deli Objavljeno Maj 4, 2011 Za to temo bi pravzaprav skoraj predlagal posebno kategorijo... Vsak od nas najbolje pozna svoje stalne ceste. Opozorimo drug drugega, morda se celo kaj zgane pri odgovornih. pipenjam: Križišča s spoliranim in drsečim asfaltom, ponekod je še naguban od težkih vozil. PAZI; ker res drsi. special749, K a m e n in nemak 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno Maj 5, 2011 Deli Objavljeno Maj 5, 2011 Jesenice - drsi na pouhn, ob dežju pa rajš kkšn kilometr naokol... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sharko Objavljeno Maj 5, 2011 Deli Objavljeno Maj 5, 2011 Na rakovi Jelši so naredili kanalizacijo in so tud tisto križišče na novo asfaltiral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno Maj 5, 2011 Deli Objavljeno Maj 5, 2011 Bled - motokros steza od table Bled do Union avtobusne postaje pa še bi se našlo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 Bled - ne moreš verjet ampak takoj 2 tedna po temle postu so na NOVO napopal ganz frišn asfalt gor. Hvala županu Fajfarju, da je uslišal moje pobožne želje. vonAxl in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 LJ-vse ceste okol BTC, sploh krožna drsi za znoret (ampak tega mi verjetn ni treba posebaj poudarjat) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 Obnova tega odseka je bila načrtovana že kar nekaj časa. Ker je to državna cesta, je (bila) vloga župana le v tem, da je na direkijo za ceste prosil in moledoval že vsaj dve leti. Da pa bo do poletne sezone tist zjahan del na novo prevlečen, nam je zaupal na enem predavanju že konec marca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 30, 2011 Deli Objavljeno Junij 30, 2011 LJ-vse ceste okol BTC, sploh krožna drsi za znoret (ampak tega mi verjetn ni treba posebaj poudarjat) Da ne govorimo o celotni Jurčkovi cesti in cestah po industrijski coni Rudnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 Saj odgovorni ne vejo, da je asfalt lahko spolzek, ker jih okoli vozijo šoferji Carp in ImenitnaPriložnost 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
birdybirdy Objavljeno Julij 3, 2011 Deli Objavljeno Julij 3, 2011 Pazite se križišča na Trojanih (uvoz na AC). Iz Trbovlja vsi mislijo, da imajo prednost. Katastrofa idijoti!!! daneb in vrho1679 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 (popravljeno) Vabim vas, da te kritične cestne odseke dodate na http://motolokacije.si/ Popravljeno Julij 4, 2011. Popravil bobk56 Nikii, HyperJack, malakai in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Zasavje. Komplet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 sem se registriral pa mi ne dovoli vnesti nevarnega odseka, na izbiro imam samo kampe, gostilne itd.??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 sem se registriral pa mi ne dovoli vnesti nevarnega odseka, na izbiro imam samo kampe, gostilne itd.??? Moraš označit listek "vnos ceste" in ne "vnos lokacije". Sam se dodal hudo luknjo bobk56 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 (popravljeno) sem se registriral pa mi ne dovoli vnesti nevarnega odseka, na izbiro imam samo kampe, gostilne itd.??? Kot je povedal Milan, je potrebno klikniti na "Vnos ceste". Stran je še v razvoju, tako da je za pričakovati izboljšave tudi v tej "uporabniku prijazno" smeri Popravljeno Julij 5, 2011. Popravil bobk56 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Meni je všeč...sploh ko bo bol zapolnjena. Mogoče bi blo fajn, če bi si lahko naredil zamišljeno pot in bi ti potem zadeva zraven izpisala te odseke na tvoji zamišljeni poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 pa najboljš da pol na te odseke še prikolce parkirate, da bote lohka motorje naložl pa jih mim zapelal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Meni je všeč...sploh ko bo bol zapolnjena. Mogoče bi blo fajn, če bi si lahko naredil zamišljeno pot in bi ti potem zadeva zraven izpisala te odseke na tvoji zamišljeni poti. Če te prav razumem imaš v mislih nekaj v smislu pripomočka za planiranje poti (splaniraš pot in jo po potrebi deliš z motoristi) ? Tudi to nameravam razviti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Mislim tale aplikacija v navezi z planiranjem poti. Torej planiraš si pot in ti zraven pokaže te nevarne odseke in ostalo na tej poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno Julij 5, 2011 Deli Objavljeno Julij 5, 2011 Mislim tale aplikacija v navezi z planiranjem poti. Torej planiraš si pot in ti zraven pokaže te nevarne odseke in ostalo na tej poti. O fino, ideja mi je všeč. Bo prišla na vrsto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MilanAndonovski Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Npr tak zgledajo nekateri ovinki sredi poletja v hudi luknji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Če mene uprašate,so vse ceste po Sloveniji u p***!!! :)Razen par odsekou Drugač pa uvoz na Kamniško obvoznico,čista ledenica,cesta od biušega Stola do Kamnika isto,Cesta čez Drnovo od Šmarce proti Mostam(z 5. prestavo kolo v prazno vrti),uffff,pa sej bi lahko cel dan našteval. Drugač pa cesta Vodice -Moste,biser od najslabših cest,grrrr. lp daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 Npr tak zgledajo nekateri ovinki sredi poletja v hudi luknji... In kaj mu fali? mogoče une belo-rdeče notranje obrobe ali kaj? daneb in I30 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 In kaj mu fali? mogoče une belo-rdeče notranje obrobe ali kaj? Poglej boljše. Pesek, ki ga lokalni rally driverji namečejo Zanič urejene bankine so kroničen problem slovenskih cest, posledica pa pesek razmetan po ovinkih. Ne vem kak Avstrijcem uspe narediti ceste tako, da tega skoraj ni za opazit ? Alla in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Julij 7, 2011 Deli Objavljeno Julij 7, 2011 ... Ne vem kak Avstrijcem uspe narediti ceste tako, da tega skoraj ni za opazit ? Po mojem zaradi pomanjkanja "rally driverjev". Pesek sam od sebe ne skače na cesto! daneb in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se