moto rider Objavljeno April 13, 2015 Deli Objavljeno April 13, 2015 (popravljeno) Na nemški cesti iz smeri Črnuče proti AC (pred semaforjem). Odnese ven, je hinavski, pa še drsi k svina! :yes: Popravljeno April 13, 2015. Popravil moto rider gasperX, Whiskey in UnionJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 Iz Medvod-Jeperca smer Škofja Loka Slika nove bitne slike.bmp meni je pa ta ovinek omembe vreden, v suhem in čistem sicer druga polovica zabavna, ampak v mokrem je pa kpl nevaren. Na vhodu neravnine kolesnice kamionov , katere se nadaljujejo še skozi najmanj polovico ovinka, potem pa sicer lep asvalt ampak zna biti precej prašen in drseč. Srečno vožnjo vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 Kako "zemo" razume napis Curva pericolosa? Opasna kurvo.. Sam zemo more mal taljansku razumt,da pride na opasno kurvo,ta je ku una k je zemo slabo razumu italjansko turistko k mu j rekla bacci mi amore,pa jo je u morje vrgu :grim maus, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 .....,ta je ku una k je zemo slabo razumu italjansko turistko k mu j rekla bacci mi amore,pa jo je u morje vrgu :grim zmagu je ... še dobr, da je ni s kurvo na owinku zmerju umes :lol: eden bolj smotanih hitrih ovinkov je levi ovinek v smeri postojna - planina pod podvozom ravbarkomanda ... :krneki: DAMI34 in dondule 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 Iz Lj proti Litiji malo ven iz vasi Hotič blagi levi ovink, kakšnih 200m pred odcepom za Vače, zunanji meter ceste vidno visi na ven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 zgleda d mamo podobne obcutke glede krivin. une dve na nemski pa jeprci nista niti avtom prjazna, tale pr ravbarkomandi pa ne ves a bi ga navil pa eventuelno na un pescen parkplac oddrsal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno April 14, 2015 Deli Objavljeno April 14, 2015 Od Slovenske Bistrice proti Konjicam v kraju Vrhole, desni ovinek, ki se zategne in cesta gre navzdol. gsxf750 in TuNiNg FrEaK 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 Na nemški cesti iz smeri Črnuče proti AC (pred semaforjem). Odnese ven, je hinavski, pa še drsi k svina! :yes: tam je itak 80 omejitev, kva kompliciras bentley in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 15, 2015 Deli Objavljeno April 15, 2015 (popravljeno) Iz Lj proti Litiji malo ven iz vasi Hotič blagi levi ovink, kakšnih 200m pred odcepom za Vače, zunanji meter ceste vidno visi na ven ...na istem mestu pa je udrtina, ki te pri malo večji hitrosti tako razmeče, da ne obvladaš več motorja. Z avtom nič drugače. Tu je šlo že nekaj motorjev v totalko, avti, pred nedavnim celo en tovornjak!! P.S. Točno na tem delu (ovinku) je potoček s kanalizacijsko cevjo, kjer pa se teren (cesta) vsako leto majčkeno posede!! (To opazijo vsi, le cestni vzdrževalci ne.) Popravljeno April 15, 2015. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 (popravljeno) Cel odsek, tam v hrib, od Podpeči, pa do Preserj. Asfalt drsi tudi z mojimi 75 Km. Popravljeno April 16, 2015. Popravil Janezs gsxf750, UnionJack in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 Ko tole berem, se mi zdi, da bi bil bolj primeren naslov teme:"Nevaren ovinek za motoriste - kje ga ni?". Sicer pa je res, da so naše ceste totalno v qu... in je vožnja vse bolj podobna (ruski) ruleti. če rata, rata... HyperJack, Scarlett, UnionJack in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 kter ovinek je nenevaren, če ga pripelješ z neprilagojeno hitrost sam vprašam, ne se takoj name jezit :krneki: Efendi, MiNa, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2015 Deli Objavljeno April 16, 2015 kter ovinek je nenevaren, če ga pripelješ z neprilagojeno hitrost sam vprašam, ne se takoj name jezit :krneki: un k ma izletno cono, recimo: mehka trauca, bale sena, 1000000€ (ke bi še jz izletel) builder, UnionJack, Kmet2 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 18, 2015 Deli Objavljeno April 18, 2015 5km iz Karlobaga proti Paklenici se nahaja en nevaren ovinek ,takozvani zajčji ovivunk :grim bobi1001, sohen, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 19, 2015 Deli Objavljeno April 19, 2015 (popravljeno) Za take in podobne uničene ovinke, kot so omenjeni v tejle temi, (cestne površine) zaradi katerih te "razmeče" da ne rečem, katapultira iz ovinka, pa naj si bo z motorjem ali z avtom, zavarovalnice v Ameriki odštevajo milijonske odšlodnine. Pri nas pa postavijo prometni znak, kjer je narisana grbina, ponavadi pa še to ne, ampak se raje zaščitijo z zakonom, da si sam odgovoren za vse, kar se ti lahko zgodi na naših kolovozih. P.S. Zadnjič sem proti Ljubljani peljal dobrega, starega prijatelja iz Avstralije. V Dolu pri Lj. sva se ustavila pred semaforjem, oz.nekaj metrskim mostičkom, zaradi hkratne prepovedi vožnje v obeh smereh. Vprašal me je: "Zakaj pa je tukaj semafor?" (glede na to, da navidez ni nobenega gradbišča, niti kakršnega koli razloga za oviranje prometa... ) Bilo me je sram reči, da država nima denarja za mostiček, katerega bi adaptiral vsak kmet do svojega posestva...!! :yes: No, evo - tak'le 'mamo! Popravljeno April 19, 2015. Popravil moto rider Efendi in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 19, 2015 Deli Objavljeno April 19, 2015 5km iz Karlobaga proti Paklenici se nahaja en nevaren ovinek ,takozvani zajčji ovivunk :grim meni je najlepši je Samo rekel, da sem ga doktorsko prevozil, sem pa bil v nasprotno smer! Kmet2 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 takole pri siolu vidijo nevarne ovinke http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/04/motoristi_amzs.aspx pri amzs pa pravijo da jih samo polovica 'zna' vozit. Legvan bi lahko opisal kaj 'zna' pomeni da bo tud druga polovica vedla ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 takole pri siolu vidijo nevarne ovinke http://www.siol.net/avtomoto/novice/2015/04/motoristi_amzs.aspx pri amzs pa pravijo da jih samo polovica 'zna' vozit. Legvan bi lahko opisal kaj 'zna' pomeni da bo tud druga polovica vedla ?! Vsi se vsajajo na motoriste, vozi previdno, dajejo nasvete kaj kako zakaj.... naj še kdo darsu da nasvet, za popravilo cestišč... maxxa, Dadi, bojc84 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 to je pa osnova. tok je blo čez hrvate rečenga.... ampak zdej ko se mal več dol vozm morm rečt da vsakič srečam oranžne modele (Jadranka npr) kako pedenajo cesto... za 100 motorjev in 6 avtov gsxf750 in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 za 100 motorjev in 6 avtov avgusta še nisi bil dol, a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 avgusta še nisi bil dol, a? NE. mora bit mučno in tud nevarno glede na ovinke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 NE. mora bit mučno in tud nevarno glede na ovinke... dalj ko greš, manj je mučno builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno April 29, 2015 Popularna objava Deli Objavljeno April 29, 2015 Vsi se vsajajo na motoriste, vozi previdno, dajejo nasvete kaj kako zakaj.... naj še kdo darsu da nasvet, za popravilo cestišč... kwa sikaš ... kaj ma spet DARS z glavnimi in stranskimi cestami ... verjetno si mislil DRSC kawo si mi doužn drugač pa .... vsi ovinki so nevarni, če jih ne znaš peljat ... čudn, da niso omenili, da ko kažejo posnetke iz žegnanj imajo vsi pire v rokah ... verjetn samo za foro ... ker pijejo verjetno ne ... če bi bla taka udeležba v Kopru in Postojni, kjer so policaji imeli poligon varne vožnje, bi verjetno bolj prispevali k varnosti k vsa žegnanja :krneki: Scarlett, SLVR, dore in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 (popravljeno) kwa sikaš ... kaj ma spet DARS z glavnimi in stranskimi cestami ... verjetno si mislil DRSC kawo si mi doužn drugač pa .... vsi ovinki so nevarni, če jih ne znaš peljat ... čudn, da niso omenili, da ko kažejo posnetke iz žegnanj imajo vsi pire v rokah ... verjetn samo za foro ... ker pijejo verjetno ne ... če bi bla taka udeležba v Kopru in Postojni, kjer so policaji imeli poligon varne vožnje, bi verjetno bolj prispevali k varnosti k vsa žegnanja :krneki: alpa to no.... my bad dobiš Popravljeno April 29, 2015. Popravil motozajebant maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 29, 2015 Deli Objavljeno April 29, 2015 ko kažejo posnetke iz žegnanj imajo vsi pire v rokah ... verjetn samo za foro ... ker pijejo verjetno ne . Evo. To. Po moje tist pir novinar s sabo prnese, pa reče motoristu, nej mu mal prime kozarc.. maus, bobi1001, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se