Popularna objava Janez123 Objavljeno Februar 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 Še je čas, da pohitite na Slončkovo ringarajo, ki je nikakor ne smete zamuditi. Jaka in ekipa so pripravili enkraten dogodek, ki mu v Sloveniji (pa verjetno tudi daleč naokrog) ni para. Če niste bili tam, vam tudi slike ne bodo kaj prida pomagale... RobiRoberto, DXR16, malakai in 9 others 12
jozexj6 Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 Evo mene nazaj iz slončkov. Superca je blo Dr_Jakob, thumper, trebor in 1 other 4
CAPI Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 Tud jest sem že nazaj, pa v nočni že tud Lepo je bilo spoznati slončke Je bla pa vožnja navzol uffff....zvozu sem pa Danes sem si prvič zaželel da bi imel lažji motor :grim trebor, mateika in Dr_Jakob 3
Popularna objava nejcgs Objavljeno Februar 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 reporterki na obisku okusen pikanten golaž by SF RobiRoberto, umetnica51, Alla in 7 others 10
NikolaTesla Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 Nejcgs a se še zmer treseš? Sicer je bilo pa danes toplo. nejcgs, trebor in Dr_Jakob 3
umetnica51 Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Evo tud jaz počastila obisk v petek na Slončkovi ringaraji ( hvala Moniki in Maticu ...) in Janez123 se strinjam takega enkratnega dogodka res ni za zamudit... Dr Jakob le tako naprej Ups, pa vsem tistim norcem,ki so prespali v šotorih hvala za orehovec, srbski šnopc ala rakijo,borovničke.... Mateja upam,da ti ni bilo dolgčas ponoč trebor, Dr_Jakob in mateika 3
umetnica51 Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Včeraj pa sva s kolegom iz štajerske prišla zelo blizu slončkov,a naju je malce zanašalo, tako da sva obrnila... Gregor, evo dokaz DXR16, trebor, SANJIN-MIXON in 4 others 7
jozexj6 Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Včeraj pa sva s kolegom iz štajerske prišla zelo blizu slončkov,a naju je malce zanašalo, tako da sva obrnila... Gregor, evo dokaz Joj poklicala bi gor, pa bi vaju pršli s prikolco iskat. Včeri nas je blo velik gor. Dr_Jakob 1
marcc Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 (popravljeno) Hi, Bilo je odlično,carsko,full hudo pa še bol full hudo .Enih par fotk bom dodal za poskušino.Iz prve (moje) roke povem da se je na slončkov plac pripeljalo 28 motociklov!!! To ni kar tako! Vsem motoristom,ki ste prispeli na plac z motorjem vsaka čast!!! Ostali ste pussyi! LPM Popravljeno Februar 19, 2012. Popravil marcc trebor, Dr_Jakob, thumper in 1 other 4
thumper Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 JA QWA PA SOBOTA ? SE PA ZNAJD SAM, ANE !? če najdem,prnesem štrudl.( moj štrudl !!! ) štrudl bil je dober ! Dr_Jakob in trebor 2
Bambi61 Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Hi, Bilo je odlično,carsko,full hudo pa še bol full hudo .Enih par fotk bom dodal za poskušino.Iz prve (moje) roke povem da se je na slončkov plac pripeljalo 28 motociklov!!! To ni kar tako! Vsem motoristom,ki ste prispeli na plac z motorjem vsaka čast!!! Ostali ste pussyi! LPM Jaz sem Pussy bilo pa je vseeno super in pridem drugo leto z mopedom. Dr_Jakob in thumper 2
trebor Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Jaz sem Pussy bilo pa je vseeno super in pridem drugo leto z mopedom. Bambi, ne vem če si pussy, vsaj jaz ti kaj takega ne bi rekel, te je preveč skupaj :grim . Drugače je bilo pa nepozabno, posebej na današnjo noč, ko od polnoči naprej nisem skoraj nič spal, pred polnočjo pa sploh nič . LP Robert Dr_Jakob in thumper 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Za vse tiste, ki vas ni bilo na IV. Slončkovi ringaraji, imam eno skrajno pomembno obvestilo: SLONČKOVA RINGARAJA NE OBSTAJA VEČ! Dogodek smo v soboto popoldan namreč z vsemi častmi preimenovali v MAMUTOVANJE!!! mateika, trebor, Alla in 6 others 9
CRTICA Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 ja superca !!! bravo organizator !! in vsi ostali ki smo bili tukaj. Bambi61, mateika, Dr_Jakob in 3 others 6
thumper Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Še je čas, da pohitite na Slončkovo ringarajo, ki je nikakor ne smete zamuditi. Jaka in ekipa so pripravili enkraten dogodek, ki mu v Sloveniji (pa verjetno tudi daleč naokrog) ni para. Če niste bili tam, vam tudi slike ne bodo kaj prida pomagale... a ma kdo kak okvirček za ta rumeno tablico viŠka??? Dr_Jakob 1
Bambi61 Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Za vse tiste, ki vas ni bilo na IV. Slončkovi ringaraji, imam eno skrajno pomembno obvestilo: SLONČKOVA RINGARAJA NE OBSTAJA VEČ! Dogodek smo v soboto popoldan namreč z vsemi častmi preimenovali v MAMUTOVANJE!!! Kje bo drugo leto?
marcc Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Namen imamo ostati na trenutni lokaciji.Dokler bo dopuščalo število udeležencev in koliko časa nas bo prenašal lastnik zemljišča.Tako da naslednje leto 100% in še naslednje.......Imamo se namen na tej lokaciji zasidrati. LPM Dr_Jakob in umetnica51 2
umetnica51 Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Joj poklicala bi gor, pa bi vaju pršli s prikolco iskat. Včeri nas je blo velik gor. Sj je bila možnost,da naloži Gregor motor na prikolico ,a kaj ko sm mogla v službo ob 16... Itak pa se bolj splača,da enkrat tvegam in drugo leto prespim med mamuti... :lol: Marcc si tist mulc, ki upa,da bo njegova trojne dobila? Dr_Jakob in thumper 2
Alla Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Kaki carski logo mate! :notworthy:
Dr_Jakob Objavljeno Februar 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 (popravljeno) Logotip je delno povzet po prejšnjem (guma). Mamutka v notranjosti je narisala nihče drug kot naša THE Cufa!!! Popravljeno Februar 19, 2012. Popravil Dr_Jakob Dr_Jakob, umetnica51, Alla in 2 others 5
avtomoto Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 (popravljeno) Hvala organizatorjem in udeležencem za prijetno "mamutovanje". (slike so naložene v albumu - http://www.motosvet.....php?cid=1-2874) Popravljeno Februar 19, 2012. Popravil avtomoto Dr_Jakob in ELO 2
marcc Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Umetnica51 ,jah bomo vidli kako sm se izkazu.Mulc? Hmm predn nisi vedla koliko sm star si se čisto drugače menla zmano a ne .) . umetnica51 in Dr_Jakob 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 (popravljeno) Hvala organizatorjem in udeležencem za prijetno "mamutovanje". (slike so naložene v albumu - http://www.motosvet.....php?cid=1-2874) Kot vedno znaš v objektiv najti vse tisto, zaradi česar so Elefanti, Slončki in Mamuti nekaj blazno posebnega. To je zelo težko izraziti z besedami. Na vprašanje: "Kaj pa gor delate?" jim bom poslal kar link do tvojega albuma. Kapo dol. :notworthy: Popravljeno Februar 19, 2012. Popravil Dr_Jakob
avtomoto Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 . . ., jim bom poslal kar link do tvojega albuma . . . . :notworthy: Tale link bo boljši: http://www.motosvet.....php?cid=1-2874 Prej sem malo za***al. Mamotovec očitno še ni popustil umetnica51 in Dr_Jakob 2
Priporočene objave