Skoči na vsebino

IV. Slončkova ringaraja oz. MAMUTOVANJE 2012

Priporočene objave

Objavljeno

Tud jest sem že nazaj, pa v nočni že tud :) Lepo je bilo spoznati slončke :yea1:

Je bla pa vožnja navzol :kva2: uffff....zvozu sem pa :P

Danes sem si prvič zaželel da bi imel lažji motor :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Nejcgs a se še zmer treseš? Sicer je bilo pa danes toplo.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Evo tud jaz počastila obisk v petek na Slončkovi ringaraji ( hvala Moniki in Maticu :004 ...) in Janez123 se strinjam takega enkratnega dogodka res ni za zamudit... Dr Jakob le tako naprej :worship:

Ups, pa vsem tistim norcem,ki so prespali v šotorih hvala za orehovec, srbski šnopc ala rakijo,borovničke.... Mateja upam,da ti ni bilo dolgčas ponoč :rolleyes:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Včeraj pa sva s kolegom iz štajerske prišla zelo blizu slončkov,a naju je malce zanašalo, tako da sva obrnila... Gregor, evo dokaz

post-30177-0-62540500-1329649571_thumb.jpg

post-30177-0-43348100-1329649926_thumb.jpg

post-30177-0-34474900-1329649949_thumb.jpg

Objavljeno

Včeraj pa sva s kolegom iz štajerske prišla zelo blizu slončkov,a naju je malce zanašalo, tako da sva obrnila... Gregor, evo dokaz

Joj poklicala bi gor, pa bi vaju pršli s prikolco iskat. Včeri nas je blo velik gor.

Objavljeno (popravljeno)

Hi,

Bilo je odlično,carsko,full hudo pa še bol full hudo :kva2: .Enih par fotk bom dodal za poskušino.Iz prve (moje) roke povem da se je na slončkov plac pripeljalo 28 motociklov!!! To ni kar tako! Vsem motoristom,ki ste prispeli na plac z motorjem vsaka čast!!! Ostali ste pussyi!

LPM

Popravljeno . Popravil marcc
Objavljeno

JA QWA PA SOBOTA ? SE PA ZNAJD SAM, ANE !? če najdem,prnesem štrudl.( moj štrudl !!! )

štrudl bil je dober ! :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Hi,

Bilo je odlično,carsko,full hudo pa še bol full hudo :kva2: .Enih par fotk bom dodal za poskušino.Iz prve (moje) roke povem da se je na slončkov plac pripeljalo 28 motociklov!!! To ni kar tako! Vsem motoristom,ki ste prispeli na plac z motorjem vsaka čast!!! Ostali ste pussyi!

LPM

Jaz sem Pussy bilo pa je vseeno super in pridem drugo leto z mopedom.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Jaz sem Pussy bilo pa je vseeno super in pridem drugo leto z mopedom.

Bambi, ne vem če si pussy, vsaj jaz ti kaj takega ne bi rekel, te je preveč skupaj :grim .

Drugače je bilo pa nepozabno, posebej na današnjo noč, ko od polnoči naprej nisem skoraj nič spal, pred polnočjo pa sploh nič :whistle: .

LP Robert

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Za vse tiste, ki vas ni bilo na IV. Slončkovi ringaraji, imam eno skrajno pomembno obvestilo:

SLONČKOVA RINGARAJA NE OBSTAJA VEČ!

Dogodek smo v soboto popoldan namreč z vsemi častmi preimenovali v

MAMUTOVANJE!!!

post-1357-0-79522300-1329668238_thumb.jpg

Objavljeno

ja superca !!! bravo organizator !! in vsi ostali ki smo bili tukaj.

post-27059-0-32978600-1329668222_thumb.jpg

post-27059-0-30547300-1329668259_thumb.jpg

Objavljeno

Še je čas, da pohitite na Slončkovo ringarajo, ki je nikakor ne smete zamuditi. Jaka in ekipa so pripravili enkraten dogodek, ki mu v Sloveniji (pa verjetno tudi daleč naokrog) ni para. Če niste bili tam, vam tudi slike ne bodo kaj prida pomagale...

a ma kdo kak okvirček za ta rumeno tablico viŠka??? :D

Objavljeno

Za vse tiste, ki vas ni bilo na IV. Slončkovi ringaraji, imam eno skrajno pomembno obvestilo:

SLONČKOVA RINGARAJA NE OBSTAJA VEČ!

Dogodek smo v soboto popoldan namreč z vsemi častmi preimenovali v

MAMUTOVANJE!!!

Kje bo drugo leto? :drunk:

Objavljeno

Namen imamo ostati na trenutni lokaciji.Dokler bo dopuščalo število udeležencev in koliko časa nas bo prenašal lastnik zemljišča.Tako da naslednje leto 100% in še naslednje.......Imamo se namen na tej lokaciji zasidrati.

LPM

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Joj poklicala bi gor, pa bi vaju pršli s prikolco iskat. Včeri nas je blo velik gor.

Sj je bila možnost,da naloži Gregor motor na prikolico ,a kaj ko sm mogla v službo ob 16... Itak pa se bolj splača,da enkrat tvegam in drugo leto prespim med mamuti... :lol:

Marcc si tist mulc, ki upa,da bo njegova trojne dobila?

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Logotip je delno povzet po prejšnjem (guma).

Mamutka v notranjosti je narisala nihče drug kot naša THE Cufa!!!

Popravljeno . Popravil Dr_Jakob
Objavljeno

Umetnica51 ,jah bomo vidli kako sm se izkazu.Mulc? :) Hmm predn nisi vedla koliko sm star si se čisto drugače menla zmano a ne .) :D .

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Hvala organizatorjem in udeležencem za prijetno "mamutovanje". :OK:

(slike so naložene v albumu - http://www.motosvet.....php?cid=1-2874)

Kot vedno znaš v objektiv najti vse tisto, zaradi česar so Elefanti, Slončki in Mamuti nekaj blazno posebnega. To je zelo težko izraziti z besedami. Na vprašanje: "Kaj pa gor delate?" jim bom poslal kar link do tvojega albuma. Kapo dol. :notworthy:

Popravljeno . Popravil Dr_Jakob
Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!