Skoči na vsebino

Priporočene objave

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

lp

sem našel na netu nekaj podobnega upam da ti bo pomagalo

picture_252_389_194.jpg

Popravljeno . Popravil oljka
Objavljeno

men se pa una od oljke varjanta zdi boljša ...ko jih ne rabiš jih zložiš za masko in se ne vidijo...te druge, pa tudi zložene štrlijo iz maske...pridejo, pa te nižje...drugače, pa to ni noben problem, samo mere treba vršt v un načrt in se to na CNC stroju lepo zrežejo nosilci in to obvezno iz rosfraja, pa še s kakšno original gravuro...opore, pa kako kopijo harlya ...

Objavljeno

Ne zastopim najbolje...kaj ne bo nič...a da ne moreš kopirat tega "patenta" in moraš kupit take tačke...ideje ne moreš patentirat, patentiraš lahko izdelek, katerga pa za svoje potrebe spremeniš, če ne drugega že moraš spremenit desno oporo zaradi pedala od bremze. Jaz osebno tega ne bi dajal gor, ker mi je grdo, ne glede na funkcionalnost, če pa bi si to želel, bi imel to v roku enega tedna narejeno in zmontirano...preveč komplicirate...

Objavljeno

Mataur tukaj te podprem,res bi stem pokvaru izgled pa še skuter bi razširu.Kar se pa funkcije tiče za mene ki imam 185 ni druzga kot to,da sedim bolj na široko noge pa ne dobim v iztegnjeni položaj. :grrr :slap:

Objavljeno (popravljeno)

lp

te nosilce je naredil en tip iz amerike in je baje tudi patentiral. Razen da bi kupil pri njemu oziroma naredil sam ne bo nič.

http://modernvespa.c...ootpegs_239.jpg

http://modernvespa.c...ing_178_696.jpg

Glede kršitve patenta ni (večjih) skrbi... ker je to le ena od logičnih rešitev (in ni edina), kako dodatno namontirati takšne nosilce na motor.... Sicer pa zaščita patenta velja (verjetno) le za USA in vprašanje je, če je patent zaščiten tudi v EU in širše... Namreč vedeti moramo, da zaščita ni poceni, saj je potrebno ekstra zaščiti patent v vsaki državi posebaj... kar pa ni poceni... še sploh ob dejstvu, da velja zaščita le za eno leto...

Tako, da... vse, ki bi ti dodatni nosilci (+še kaj.. ) zanimali... po novem letu bomo na maxiscooter.si odprli internetno trgovino, kjer bo mogoče takšne nosilce tudi kupiti....

Lep maxi pozdrav, @Pelikan

Popravljeno . Popravil pelikan
Objavljeno

evo mene nazaj,

jest sem se mal pozanimu in poiskal tega tipa k je tele tačke naredu, uglaunem, tip da popust na količino, drugače ja pa cena 119 dolarjev, to pride okoli 80-90 eurou.

če koga zanima nakup teh dodatnih tačk naj mi javi da zberemo naročilo in se pošlje za vse :grupni: . aja tip posluje tako, da mu je treba najprej poslat oz. nakazat denar in ko dobi nakazilo, pošlje robo. na žalost

Objavljeno

Fantje se mi zdi,da preveč komplicirate .Nosilc lahko naredi vsak ,ki je naredu prvi letnik oblikovalec kovin.Tačke pa pašejo od vsakega motorja (od sovoznika) :grrr :kva2::headbang:

Objavljeno

Ne zastopim najbolje...kaj ne bo nič...a da ne moreš kopirat tega "patenta" in moraš kupit take tačke...ideje ne moreš patentirat, patentiraš lahko izdelek, katerga pa za svoje potrebe spremeniš, če ne drugega že moraš spremenit desno oporo zaradi pedala od bremze. Jaz osebno tega ne bi dajal gor, ker mi je grdo, ne glede na funkcionalnost, če pa bi si to želel, bi imel to v roku enega tedna narejeno in zmontirano...preveč komplicirate...

lp

na tej strani sem našel malo več opisa si lahko pogledate (samo je v angleščini ):

http://modernvespa.com/forum/topic79507

Objavljeno

Ej takle sedež kot smo ga videli na zgornji pvezavi bi jest kupim.Verjetno ga bom dal naredit.a kdo ve zakakega majstra?

Objavljeno

Fantje se mi zdi,da preveč komplicirate .Nosilc lahko naredi vsak ,ki je naredu prvi letnik oblikovalec kovin.Tačke pa pašejo od vsakega motorja (od sovoznika) :grrr :kva2::headbang:

No, najdimo junaka ki bo naredil zadevo.

Ali pa skupinsko naročimo iz ZDA.

LPF

Objavljeno

Ejga po prvem se bom lotu naredit prototip cena po dogovoru :OK:

Objavljeno

Ej takle sedež kot smo ga videli na zgornji pvezavi bi jest kupim.Verjetno ga bom dal naredit.a kdo ve zakakega majstra?

Ojla, jest bom tud mal predelu sedež na mojmu MP3ju, sodelavec je tapetnik in sva se že neki pogovarjala da mi bo zrihtu, če hočeš lohka vprašam, če ga zrihta še tebi.

Objavljeno

Ja kva čakaš? :?:beer2:

Objavljeno

Men, vse kar je na mopedu originano ful odgovarja...ne bi en evto stran vrgu za te home predele...

Objavljeno

Ja kva čakaš? :?:beer2:

a jest, kva čakam? moram ga najprej dobit da pride v službo :cry:

Objavljeno

Men, vse kar je na mopedu originano ful odgovarja...ne bi en evto stran vrgu za te home predele...

Jaz sem samo sedež predlagal, meni je lep. :OK:

Objavljeno (popravljeno)

OK. smo na liniji.Mene zanim tud samo sedež.ker kot sem že reku meni ne pridejo v poštev tačke ,ker sem prevelik.Sem že naredu šablone koko bi to zgledal pa me ni prepričal.Nog ne sprostiš (iztegneš) izgled ja pa tud nikakav.Samo bolj na širok sediš druzga efekta pa ni,samo en kup luken bi naredu v plastiko

Popravljeno . Popravil gusar
Objavljeno (popravljeno)

OK. smo na liniji.Mene zanim tud samo sedež.ker kot sem že reku meni ne pridejo v poštev tačke ,ker sem prevelik.Sem že naredu šablone koko bi to zgledal pa me ni prepričal.Nog ne sprostiš (iztegneš) izgled ja pa tud nikakav.Samo bolj na širok sediš druzga efekta pa ni,samo en kup luken bi naredu v plastiko

se bom pozanimu, in ga probu prepričat, da nardi teh par sedežev :bounce::whistle::hmm:

Popravljeno . Popravil hoyla
Objavljeno

Zelo dobri so tudi Bagster sedeži. Zastopa jih pa TC Motoshop Ljubljana . Na tejle povezavi, ga skonfiguriraš po lastni želji.

Objavljeno

Jaz sem samo sedež predlagal, meni je lep. :OK:

Nc hudga mislu...hehe...na touringu, je sedez ze kar dobro izboljsan, bi pa tudi sam dodal naslon za voznika...

Gobica...a ni moped ze v stalci...hehe...pod avatorjem se vedno prihaja domov....

Objavljeno

Za normalno ceno bi tudi jaz razmišljal o nabavi sedeža kjer bi lahko sedel cca 5-10 cm bolj nazaj.

Zdaj je ravno prehod za sovoznika tam kjer bi moji tazadnji najbolj pasalo.

lpF

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!