bozidar Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Zdravo maxi prijatelji! Sem nov na tem forumu in se oglašam prvič. Pred mesecem dni sem postal lastnik Suzuki Burgmana 650 in se trenutno šele privajam na vožnjo s tem vozilom, tako solo kot tudi v dvoje. Zaenkrat kakšnih večjih težav nisem imel, čeprav sem pričakoval, da bo privajanje zelo težavno. Ker pri nakupu nisem prejel knjižice s tehničnimi navodili se obračam na vas s prošnjo, če mi lahko kdo proti plačilu seveda priskrbi fotokopijo le-teh. Za prijaznost se vam že v naprej zahvaljujem in se že veselim prve udeležbe na skupnem srečanju, ki se je bom seveda z veseljem udeležil. S prijateljskimi pozdravi Božidar LAH!
Blond Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Pozdravljen in dobrodošel. Če boš želel navodila v SLO jeziku bo resnično treba prositi kakšnega lastnika Burgmana, ki jih ima. Ali pa pri kakšnem prodajalcu/dealerju poprosit za kakšen izvod oz. kopijo. Navodila v angleškem jeziku pa se da najti na spletu. Kaj posebej te zanima ? LP Blond
bozidar Objavljeno Julij 28, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 Moj burgman 650 je letnik 2008.
Blond Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 Suzuki Burgman 650 Service manual Na zgornjem linku so navodila oz. Service manual za Suzuki Burgman 650 LP Blond gorazd 1
bozidar Objavljeno Julij 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2011 Najlepša hvala za prijaznost. Ob prvem srečanju na kakšni skupni furi se oddolžim. lp Božo!
Blond Objavljeno Julij 30, 2011 Opozori Objavljeno Julij 30, 2011 zato pa smo tukaj, da si pomagamo kolikor si lahko ni kaj
sele Objavljeno Oktober 8, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2011 Živjo vsem skupaj. Sem novi na tej strani in bi rad kakšno informacijo oz. pomoč.Imam burgmana 250 na katerem je manjša napaka,ko je motor hladen mi ugasne,takoj ko ga pržgem.Zato moram vedno ko motor prižgem držati gas da ne vgasne,to traje cca 1min potem pa lahko spustim gas,ko se malo segreje.Zamenju sem elektronski čok vendar nič ni boljše. Zato bi prosu za kakšen nasvet,če je morda imeu kdo podobno težavo . Hvala . L.p pjer01 1
gorazd Objavljeno Oktober 8, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2011 Kontaktiraj x-rajder ja, on ti bo lahko pomagal. G
pjer01 Objavljeno Oktober 9, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2011 Živjo vsem skupaj. Sem novi na tej strani in bi rad kakšno informacijo oz. pomoč.Imam burgmana 250 na katerem je manjša napaka,ko je motor hladen mi ugasne,takoj ko ga pržgem.Zato moram vedno ko motor prižgem držati gas da ne vgasne,to traje cca 1min potem pa lahko spustim gas,ko se malo segreje.Zamenju sem elektronski čok vendar nič ni boljše. Zato bi prosu za kakšen nasvet,če je morda imeu kdo podobno težavo . Hvala . L.p Jaz ima burgmana 400 z istimi simtomi,3x privijem gas preden ga vžgem in deluje. Lp, P
magna Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 pozdravljeni ,.sem nov lastnik suzuki burgmana 400, ker ima par pomanjkljivosti,pa tudi za nekatere stvari sploh nevem zakaj so ,bi prosil če kdo ima navodila v slo,da čez zimo malo poštimam stvari.
x raider Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 pozdravljeni ,.sem nov lastnik suzuki burgmana 400, ker ima par pomanjkljivosti,pa tudi za nekatere stvari sploh nevem zakaj so ,bi prosil če kdo ima navodila v slo,da čez zimo malo poštimam stvari. Nisi navedel kateri letnik je in model K? Morda se najde kaj uporabnega. Kaj sploh te teži pri tem motorju, saj so popolnoma simpl zgrajeni ? Lp.
motofrik Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 (popravljeno) Lej -tu si dol potegni. http://www.filestube...+service+manual Ah, sem površno prebral, iščeš v slovenščini... Popravljeno November 27, 2011. Popravil motofrik
magna Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 (popravljeno) hvala morda mi bo tudi to malo pomagalo,rabil bi amortizer za sedež in zajlo ki je sedaj strgana,kdo ve kje to kupim ali je tukaj kakšen ,da se zmenimo.. pa na desni strani ,pri strani ima neko ročko,pa nevem zakaj je ,pa še cel kup stvari ,ki nevem zato bi rabil navodila. burgman 400 ccm,letnik 2003. Popravljeno November 28, 2011. Popravil magna
x raider Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 hvala morda mi bo tudi to malo pomagalo,rabil bi amortizer za sedež in zajlo ki je sedaj strgana,kdo ve kje to kupim ali je tukaj kakšen ,da se zmenimo.. pa na desni strani ,pri strani ima neko ročko,pa nevem zakaj je ,pa še cel kup stvari ,ki nevem zato bi rabil navodila. burgman 400 ccm,letnik 2003. Na desni pod armaturo je ročka za ročno zavoro, za armotizer ter ostalo me kontaktiraj na GSM in ti povem vse. Lp.
magna Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 no super ,da ma skuter ročno,zanimivo,sem pa našel tvojo tel.št.in te pokličem.hvala zaenkrat, pa tudi nevem kje pada sneg ,če ne pada v kočevju.bay
Boris Andrič Objavljeno Avgust 7, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2015 Jaz bi tudi potreboval slo navodila oz manual service za burgmana 650 2007 ce lahko kdo pomaga.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se