DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 "FUKI SE" država pogoltna, Kresalka, Zajc, žlender itd in vsi sorodni butli..... Alla, daneb, halls in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 In ... kaj potem? Pač bodo! za tebe nedeljskega voznika z klobukom je tako vseeno :grim Fritz, brojedan, Jozeee in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 "FUKI SE" država pogoltna, Kresalka, Zajc, žlender itd in vsi sorodni butli..... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: že dolg se nism tko narežu ... daneb in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Če bi pobiranje kazni kaj pomagalo naši zavoženi gospodasrki situaciji, bi ne oporekal. Vendar VSAKDO, ki le malo ve ali celo obvlada osnove osnovnošolskega računstva, lahko takoj na pamet izračuna, da so te kazni pljunek v morje - kot rečemo "u narodu" in ne pomenijo dobesedno nič v celotni sliki zavožene gospodarske situacije. če ma policist bruto-bruto plače 2500 € lahko to pokasira ( če dela počasi in vmes zabušava ) v pol ure - na pravem inkasantskem mestu ... 5 x 500€ = 2500 € ... in potem lahko pljuva do konca meseca ... s temi kaznimi se obračajo veliki denarji ... proračuna pa itak ne more nič rešiti tudi če bi slovenija našla stoletne zaloge nafte ...bi se že našli tapravi , ki bi vzeli kredite na zaloge..parkratno vrednost ... ImenitnaPriložnost, daneb in halls 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 če ma policist bruto-bruto plače 2500 € lahko to pokasira ( če dela počasi in vmes zabušava ) v pol ure - na pravem inkasantskem mestu ... 5 x 500€ = 2500 € ... in potem lahko pljuva do konca meseca ... s temi kaznimi se obračajo veliki denarji ... proračuna pa itak ne more nič rešiti tudi če bi slovenija našla stoletne zaloge nafte ...bi se že našli tapravi , ki bi vzeli kredite na zaloge..parkratno vrednost ... Policist ima, glede na plačilne razrede, na uč bruto od 1300 do 2000€, odvisno od delovne dobe in napredovanj. daneb, ImenitnaPriložnost in Alla 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 proračuna pa itak ne more nič rešiti tudi če bi slovenija našla stoletne zaloge nafte ...bi se že našli tapravi , ki bi vzeli kredite na zaloge..parkratno vrednost ... In če komu še vedno ni jasno, zaradi česa denarja v proračunu ni (poleg kraj in okoriščanja, seveda), si obvezno preberite TOLE. daneb, Alla in bobk56 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 za tebe nedeljskega voznika z klobukom je tako vseeno :grim Hahahaaahahaaahahahaaa Ne sodi vseh po svojem očku. :naughty: Jaz bi samo v nedeljo res težko naredil tedenskih 5.000 do 6.000 km, kot sem jih delal do pred kratkim. S klobukom ali brez. Za mojo kilometrino pa bi ti, dejtece drago, (verjetno) potrebovalo 13 svojih celotnih življenj. Veš, jaz sem delal že 20 let po 1.000 in več km/dan, ko je tebe tvoj očka šele izdeloval. Prix, daneb, halls in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 "FUKI SE" država pogoltna, Kresalka, Zajc, žlender itd in vsi sorodni butli..... Un zgoraj ti je reku, da 50% gre v občinski proračun direkt ... torej se pejt pizdit svojim občinskim veljakom tut ... s temi kaznimi se obračajo veliki denarji ... Niti ne tolk zlo veliki ... Furioso, daneb, Alla in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Un zgoraj ti je reku, da 50% gre v občinski proračun direkt ... torej se pejt pizdit svojim občinskim veljakom tut ... Niti ne tolk zlo veliki ... popravljam: "FUKI SE" država pogoltna, Kresalka, Zajc, žlender itd in vsi sorodni butli..... +j.b.+občinski veljaki in vsi, ki sem jih pozabil našteti.!!! a bo vredu? Cofko Cof, halls, daneb in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Hahahaaahahaaahahahaaa Ne sodi vseh po svojem očku. :naughty: Jaz bi samo v nedeljo res težko naredil tedenskih 5.000 do 6.000 km, kot sem jih delal do pred kratkim. S klobukom ali brez. Za mojo kilometrino pa bi ti, dejtece drago, (verjetno) potrebovalo 13 svojih celotnih življenj. Veš, jaz sem delal že 20 let po 1.000 in več km/dan, ko je tebe tvoj očka šele izdeloval. hvala bogu da mi foter ni kamijodjija :naughty: aja detece drago dela 100.000 km letno.... tak da zracunaj ce ti kalkulator potegne tako dalec kolikor bi jih v 13 celotnih zivljenjih naredil primerjava nemske kazni..... oglejte nemške kazni za prekoračitev hitrosti: innerhalb geschlossener Ortschaften (gilt auch für 30 km-Zone !) bis 10 km/h 15,- EUR , 11-15 km/h 25,- EUR 16-20 km/h 35,- EUR, 21-25 km/h 80,- EUR, 1 Punkt 26-30 km/h 100,- EUR, 3 Punkte 31-40 km/h 160,- EUR, 3 Punkte, 1 Monat Fahrverbot 51-60 km/h 280,- EUR, 4 Punkte, 2 Monate Fahrverbot über 70 km/h 680,- EUR, 4 Punkte, 3 Monate Fahrverbot daneb, DAMI34 in Jozeee 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 hvala bogu da mi foter ni kamijodjija :naughty: aja detece drago dela 100.000 km letno.... tak da zracunaj ce ti kalkulator potegne tako dalec kolikor bi jih v 13 celotnih zivljenjih naredil primerjava nemske kazni..... oglejte nemške kazni za prekoračitev hitrosti: innerhalb geschlossener Ortschaften (gilt auch für 30 km-Zone !) bis 10 km/h 15,- EUR , 11-15 km/h 25,- EUR 16-20 km/h 35,- EUR, 21-25 km/h 80,- EUR, 1 Punkt 26-30 km/h 100,- EUR, 3 Punkte 31-40 km/h 160,- EUR, 3 Punkte, 1 Monat Fahrverbot 51-60 km/h 280,- EUR, 4 Punkte, 2 Monate Fahrverbot über 70 km/h 680,- EUR, 4 Punkte, 3 Monate Fahrverbot če boš pa še njihove plače gor nalimu, bom pa zajokal Alla in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 a je res tud 0.0 alkohola po novem? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 a je res tud 0.0 alkohola po novem? aha daneb in oks 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 (popravljeno) Hiltonovo objavo sem posredoval Alešu Zalarju in Katarini Kresal na Twitterju ... me baš zanima odgovor ... Zna pa biti, da bosta prišla sem nabirat "pike". Seveda upam, da sta dobrodošla, hehe Popravljeno Julij 1, 2011. Popravil JustinBieber daneb, Alla, hilton in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Hiltonovo objavo sem posredoval Alešu Zalarju in Katarini Kresal na Twitterju ... me baš zanima odgovor ... Zna pa biti, da bosta prišla sem nabirat "pike". Seveda upam, da sta dobrodošla, hehe Tudi mojo lahko posreduješ !! da weš!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Bosta figo. Kdo pa rad rad poslusa kritite na svoj racun, dej ga no srat no. DAMI34, Prix, oks in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
creatin Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 A je sploh potrebno še kaj komentirat? Predlagam, da se zberemo motoristi in napovemo skupinsko vožnjo po vseh avtocestah s hitrostjo 80 km/h. Isto zadevo ponovimo na regionalkah, kjer izven naselij vozimo 60 km/h, v naseljih pa 40 km/h. Poleg vsega bi to bilo še prijetno druženje in medsebojno spoznavanje, ogledali bi si pa tudi marsikateri kotiček naše vedno "bolj priljubljene" državice. Drugače pa menim, da so se z novimi kaznimi ustrelili v koleno. Nikakor z visokimi zneski ne more biti "zaslužka", saj je takšnih kršiteljev premalo. Bolje izpade tisti nemški primer, kjer z nizkimi kaznimi konstantno in na dolgi rok polniš blagajno. Enako je z DAVKI. Lahko mi zaplenijo avto in vzamejo izpit. Pa kaj? Hodit znam, s kolesom pa se še tudi nisem pozabil vozit. Na koncu koncev mi pa ostane še več denarja. Se bomo pa premikali po "črnogorsko", bo vsaj manj stresno. DAMI34, trebor, daneb in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 A je sploh potrebno še kaj komentirat? Predlagam, da se zberemo motoristi in napovemo skupinsko vožnjo po vseh avtocestah s hitrostjo 80 km/h. Isto zadevo ponovimo na regionalkah, kjer izven naselij vozimo 60 km/h, v naseljih pa 40 km/h. Poleg vsega bi to bilo še prijetno druženje in medsebojno spoznavanje, ogledali bi si pa tudi marsikateri kotiček naše vedno "bolj priljubljene" državice. Ja bravo, dajmo se boriti proti državi tako, da maltretiramo nič hudega sluteče sodržavljane, ki so krivi tega, da so ta dan in to uro hoteli potovati po cesti, ki smo si jo mi izbrali za protest... Alla, daneb in danci1973 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Ja bravo, dajmo se boriti proti državi tako, da maltretiramo nič hudega sluteče sodržavljane, ki so krivi tega, da so ta dan in to uro hoteli potovati po cesti, ki smo si jo mi izbrali za protest... tale je pa mal hecna; kako pa nej bi pokazal grupno nestrinjanje s sistemom in državo po tvoje? da se vozmo sam po Murglah kjer je največ "glavanov"? Alla in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Tudi mojo lahko posreduješ !! da weš!!! Pravzaprav sem ravno tvojo BTW: Complete Guide to Speed Limits and Speeding Fines for Europe http://www.logitravel.com/blog/english/2008/06/04/complete-guide-to-speed-limits-and-speeding-fines-for-europe.aspx Talking Sense on Speed - A campaign from Autocar Magazine and the RAC Foundation http://www.safespeed.org.uk/tsos.html Novo čtivo :-) Alla, Furioso, Fritz in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 tale je pa mal hecna; kako pa nej bi pokazal grupno nestrinjanje s sistemom in državo po tvoje? da se vozmo sam po Murglah kjer je največ "glavanov"? Jezik, da bi povedal, kaj te moti, je pa verjetno muca papala ... aja, če že razmišljaš, kako najbolj zagreniti lajf vsem drugim, predlagam kako biokemično bombo ... hilton, Furioso, Alla in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 aja, če že razmišljaš, kako najbolj zagreniti lajf vsem drugim, predlagam kako biokemično bombo ... ti si pa res monstrum mastrmajnd DAMI34, daneb, Alla in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 (popravljeno) Jezik, da bi povedal, kaj te moti, je pa verjetno muca papala ... in če govoriš, govoriš, vpiješ, pa nben nč ne sliš? probaš na drug način, ane? ja, ti-ti kamionarji v Franciji k so štrajkal je cela obstala, svoje so pa dobil, bi v nsprotnem primeru to iztržl? vidš, problem slovencelstva je ravno v tem, men neki ne odgovarja, teb je pa vseen in? jst vpijem, teb je pa kul; spremeni se itak nč, premakne pa še manj. in tko z vsako stvarjo; Popravljeno Julij 1, 2011. Popravil hajoktejn rebel, suzuki, Alla in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Jezik, da bi povedal, kaj te moti, je pa verjetno muca papala ... in če govoriš, govoriš, vpiješ, pa nben nč ne sliš? probaš na drug način, ane? Me zanima, kje se je kaj govorilo, vpilo? Zaenkrat samo drkarije na forumih ... ko sem lani, ko se je zakonodaja začela sprejemati, opozarjal, da se to dogaja, ni nihče prav zelo trznil ... Trznilo se je šele sedaj, ko so mediji začeli strašiti z odvzemi, pikami, kaznimi ... Sori, od "zaznave problema" naslednji korak ne more biti kar takoj stavka - in to taka, v kateri najebejo praktično ljudje, ki so na istem nivoju, kot ti ... Začeti je treba postopek, katerega možen izid je tudi štrajk, ampak zaželeno je, da se že pred tem stvari uredijo - potom dialoga in argumentacije. daneb, Furioso, Fritz in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Me zanima, kje se je kaj govorilo, vpilo? Zaenkrat samo drkarije na forumih ... ko sem lani, ko se je zakonodaja začela sprejemati, opozarjal, da se to dogaja, ni nihče prav zelo trznil ... Trznilo se je šele sedaj, ko so mediji začeli strašiti z odvzemi, pikami, kaznimi ... Sori, od "zaznave problema" naslednji korak ne more biti kar takoj stavka - in to taka, v kateri najebejo praktično ljudje, ki so na istem nivoju, kot ti ... Začeti je treba postopek, katerega možen izid je tudi štrajk, ampak zaželeno je, da se že pred tem stvari uredijo - potom dialoga in argumentacije. ne jemlji vsega dobesedno; maš "moč" v medijih pa nisi nč dosegu, kaj nej pa "obični" človk doseže? Alla, DAMI34, daneb in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se