gorazd Objavljeno Februar 29, 2012 Opozori Objavljeno Februar 29, 2012 Danes sem srečal rdečega atlantic-a okoli 16.30 ure v Trnovski vasi. Kdo od tu?
gorazd Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Rdač nexus okoli 18.30 ure v lenartu. Kdo od tukaj?
hoyla Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Že nekajkrat sem na Zadobrovški opazil MP3ja, voznik ima črno rumene rokavice, ga mogoče kdo pozna?
K a m e n Objavljeno Julij 25, 2012 Opozori Objavljeno Julij 25, 2012 Že nekajkrat sem na Zadobrovški opazil MP3ja, voznik ima črno rumene rokavice, ga mogoče kdo pozna? Hm, jaz sem z Zadobrovške, zraven Vrtička, vozim črn Executive.
polde66 Objavljeno Julij 26, 2012 Opozori Objavljeno Julij 26, 2012 Sam sem šel prejšni teden sprobat Satelisa v Koper, huda zadeva za 3500. eur, vse ok Narjenih je imel tip 6000 km. Sicer mi ni jasno kje je dobil žig od pooblaščenega servisa, ker ti več ne obstajajo prav tako tudi ne uvoznik. Ravno iz teh razlogov se nisem odločil za nakup. Problem ni v mašini problem bi nastal pri ostalih delih od peugeoja. Skoda da dobrega motorja pri nas več ne prodajajo in zastopajo.
progelj Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 Živjo. Ja sploh ni slaba tema. Midva sva že zelo blizu do nakupa še enga skuterja in sicer mp3 300, da moji nebo treba delat še izpita za A. Včeraj sva šla po domačih trebanjskih vinskih goricah, potem sva pa potegnila še do Ivančne in nazaj grede srečava tud ene dva lokalca na MP3ju - a sta morda na forumu??? Rdeč MP3... se išče. hoyla in skuterist 2
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 Videl MP3 na Passo Resia. Brko. Zadeve letijo ni kaj. Scarabeo hoyla 1
x raider Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 (popravljeno) Ta vikend prekrižaril del Italije in SLO obalo,del Hrvaške,naklepal 1670km, srečal na naši strani veliko maxsistov in ni ga zlodja nekateri niti ne odzdravijo !!! Popravljeno Avgust 5, 2012. Popravil x raider RobiRoberto 1
boki2 Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Danes popoldan sem pri Trojanah srečal dvojico na burgmanu v opremi s kombinacijo rdeče. Peljala sta se v smeri proti Ljubljani jaz pa proti Celju. Kdo bi lahko to bil? Ali Posavc ali Milan 2011 ali pa kdo tretji? Lp Boštjan
Posavc Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 (popravljeno) Danes popoldan sem pri Trojanah srečal dvojico na burgmanu v opremi s kombinacijo rdeče. Peljala sta se v smeri proti Ljubljani jaz pa proti Celju. Kdo bi lahko to bil? Ali Posavc ali Milan 2011 ali pa kdo tretji? Lp Boštjan Ne ni bil Posavc. Posavc s soprogo je na dopustu v toplicah na Hrvaškem. Zato se tudi ne moreva udeležiti vožnje na Koralpe ali raftinga, čeprav bi se zelo rada. Vsem udeležencem želiva srečno vožnjo in prijetno druženje. Maxi pozdrav vsem. Popravljeno Avgust 9, 2012. Popravil Posavc
boki2 Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Ne ni bil Posavc. Posavc s soprogo je na dopustu v toplicah na Hrvaškem. Zato se tudi ne moreva udeležiti vožnje na Koralpe ali raftinga, čeprav bi se zelo rada. Vsem udeležencem želiva srečno vožnjo in prijetno druženje. Maxi pozdrav vsem. Sorry! Tako na hitro se mi je zazdelo, da bi lahko bila vidva. Hvala za pozdrave in imejta se skrajno lepo še naprej na dopustu.
hoyla Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Živjo. Ja sploh ni slaba tema. Midva sva že zelo blizu do nakupa še enga skuterja in sicer mp3 300, da moji nebo treba delat še izpita za A. Včeraj sva šla po domačih trebanjskih vinskih goricah, potem sva pa potegnila še do Ivančne in nazaj grede srečava tud ene dva lokalca na MP3ju - a sta morda na forumu??? Rdeč MP3... se išče. če še nisi kupu mp3 300 ti predlagam, da vzameš 400 bolj potegne in na daljše fure lepše vozi, ker ima večji navor od 300ke.
Milan2011 Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 (popravljeno) Danes popoldan sem pri Trojanah srečal dvojico na burgmanu v opremi s kombinacijo rdeče. Peljala sta se v smeri proti Ljubljani jaz pa proti Celju. Kdo bi lahko to bil? Ali Posavc ali Milan 2011 ali pa kdo tretji? Lp Boštjan Bil sem jaz in moja žena na poti proti Poreču, včeraj zvečer pa sva se vrnila domov. Danes sem imel že prvi dan službe. Vsem, ki še imate prosto pa želim obilo užitkov in varnih poti z motorji. Popravljeno Avgust 13, 2012. Popravil Milan2011
boki2 Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 Bil sem jaz in moja žena na poti proti Poreču, včeraj zvečer pa sva se vrnila domov. Danes sem imel že prvi dan službe. Vsem, ki še imate prosto pa želim obilo užitkov in varnih poti z motorji. Vidiš, da sem kar zadel, da so to naši. Samo dve možnosti sta bile. Lepo startajta v službi, mi jo bomo pa v sredo mahnili spet ma potep. Če imata voljo se pridružita @x raiderju, @pelikanu in meni z ženo. Lp
Milan2011 Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Vidiš, da sem kar zadel, da so to naši. Samo dve možnosti sta bile. Lepo startajta v službi, mi jo bomo pa v sredo mahnili spet ma potep. Če imata voljo se pridružita @x raiderju, @pelikanu in meni z ženo. Lp Mi je žal, vendar imam jutri službo. Zrihtal sem vam lepo vreme in se imejte kar se da lepo! Lep Maxi pozdrav vsem!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se