BlackDoc Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 Danes si bil pa malo pred mano v Beli (mojega avta še ni pred Fežnarjem). No še mal slikc ceste. Upam da se kdaj srečava! LP
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 ... in od tam še kakšn dober kilometer, po maloboljši sesti, kot do Fežnarja, v letno kopališče pr' Lajštu ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 ... ki v času "izven sezone" kaže "malo" drugačno podobo ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 Znak ob sesti vas še vedno opozarja, da bostge na svoji poti, lahko srečali ..................................... Robertota ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 (popravljeno) Med vračanjem nazaj proti domu pa se, čudežno, lahko "od mrtvih", obudi šekakšen stroj, ki ga je treba počakati, dokler neopravi svojega dela, ali pa se, zaradi dobrega srca, umakne in te spusti mimo ... Popravljeno Oktober 14, 2011. Popravil RobiRoberto Keiko in Nikii 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 (popravljeno) Za konec seveda še zaključek !!! Cesto v Idrijsko Belo bodo asfaltirali spomladi, tako da bo pripravljena za naslednjo sezono ... . Mislim, da je s tem moje "delo" glede idrijske Bele prešlo v fazo "This is the end, my friend ..." Popravljeno Oktober 14, 2011. Popravil RobiRoberto tilingerossi, ganzi, Keiko in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 5, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 "Cestne zapore" "pri Podroteji" ni več ... "Prvi pogled" daje veliko upanja, da je cesta tudi ponovno asfaltirana, toda mogoče samo dober km, kje je še ostalih 6 (???) ? "Bazen" še ni zagrajen in tudi T..... in W..... še ni ... .) Tudi v Klavžah (na Belci) še "ništa novoga" ... .) aders, Keiko in trebor 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Res ne vem "od kje mi ta včerajšnja zamisel", zato sem se o njej najprej prepričal v Googlovih zemljevidih in ugotovil, da res DRŽI ... http://g.co/maps/c6kkg
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Zaradi nedavnih (?) izkušenj s pomanjkanjem tekočine med kolesrjanjem, sem vsebino posode, v kateri skuham (skuha) čaj brez sladkorja, s polovico "sprešane" limone prelil v kolesarsko "čutaro" (?) in v "flaško" od zjutraj porabljenega tekočega (?) sadnega jogurta. "GENAV" ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Pri odcepu "za v Belo", v Podrateji, mi je dodatne "moči" dalo to, da cesta ni "zaprta" in da med vračenjem ne bom "v prekršku" ... Semaforja "v Zali" ni več ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Tudi včeraj sem se ustavil "na začetku vzpona" v Godovič, z najlepšim namenom, da bom dvignil palec, če "se bo mimo pripeljal" kakšen kombi ali "kamjončin", tada kljub temu, da upanje umre zadnje, sem cesto do Godoviče delno prekolesaril, delno prehodil ... Keiko 1
spedy-gonsales Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 ma jast sem pogosto v belo 2x sem silvestroval gobe nabiral polharili smo tudi že dosti krat tam si resss človek nabere navdiha in elana za nove podvige psssssssssss...fržnaverjevi imajo dober borovničevec.. RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Mislim, da obstaja tema "o odsevnih jopičih" (?), zato kar v "svoji temi" objavljam, da ga od včeraj, "za na kolo" uporabljam tudi jaz, da me drugi prej opazijo ... Milim, da sem ga "za na moped" uporabljal že prej, ko sem bil "vođa puta" v skupini "mopedistov" ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Godovič iz smeri Idrije (Tolmina, Bovca, tudi Nove Gorice) ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Godovič iz smeri Hotedršice (Logatca in Ljubljane) ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Spomnil sem se, da je "na koncu Godoviča" proti Črnem vrhu tudi predor, zato me je bilo kar precej strah, kako se bom skozi njega peljel "braz luči" in tudi koliko je sploh "dolg", vendar sem bil na njegovem začetku kar veselo presenečen. Takrat sem se spomnil tudi, da je bil "pred leti" zaprt, ker so ga obnavljali ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Zakaj sem slikal ta ovinek ??? Jaz sem bil takrat v tretjem letniku, torej je od tega že 33 let in takrat je v tem ovinku "nekdo" iz strahu, da bo "kawo spodneslo", kawvo vzravnal (?), se zaletel v drevo in že dooolgo, časa ga ni več med nami ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Na "Črnovrški planoti" (?) se pred nami pojavi "zgradba", ki je bila nekoč hotel, celo z diskotom "v kleti", sedaj pa je "domovanje" za tiste, ki so v svojem življenju naredili dovolj zase ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 (popravljeno) V črnem vrhu ... ...iz smeri Godoviča zavijete desno, iz smeri Ajdovščine pa levo, v obeh primerih proti Zadlog-u ... Popravljeno Maj 10, 2012. Popravil RobiRoberto Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 (popravljeno) Kmalu po tem "znaku" se je nasproti pripejljal kolesar, katerega sem "ustavil" in vprašal, kje je cesta za v Idrijsko Belo in povedal mi je, da "mogoče čez" 100 m ... :wacko: Popravljeno Maj 10, 2012. Popravil RobiRoberto Nikii in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 (popravljeno) "Konec" askalta in še "kam sedaj" ... Kljub temu, "da ni bilo napisano" na rumeni podlagi in obrobleno s črno barvo, me je "rešilo" ... Popravljeno Maj 10, 2012. Popravil RobiRoberto Keiko in Nikii 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 "Kako dolg je bil spust" ne vem, ker nisem slikal "števca", vem pa sigurno, da si več kot 20 km/h nisem privoščil, ker ... Na "spodnjo cesto proti Beli" sem prišel točno tam, kjer sem pričakoval, pred mostom "pri Fežnarju" ... Če bi cesto proti Idriji v tem času "zaprli" in me ne bi pustili "po njej", bi prespal kr v Beli ... Nikii in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 "Na (v ?) kopališču "pr Lajštu" nič novega = ni še "zajezeno", mogoče bo, ko bom Belo obiskal prihodnjič ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Cesta proti Idriji in seveda tudi v obratni smeri, se spreminja (?) med full Mc Adam, ki ga nisem slikal, malo makadama in asfaltiranih "plošč", do novega "grobega " asfalta ... Prevozna je v vsakem primeru, "po pameti" ... Keiko 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se