sesir Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Govori se o 195 na glavni gredi, tako da "dyno" bo pokazal zagotovo kar nekaj manj. Ker pa ni vse v konjih bo pa zanimivo naslednje leto v superstock. Kaj pa misliš z "japanezili" pa veš verjetno samo ti, ker če je na tem motorju kaj japonskega?? Ali misliš na ketno?? pustimo se presenetit.... po japnezili so se pa po mojem mnenju z obliko...ducati se mi je vedno zdel oblikovno neki posebnega.neki kar izstopa iz konfekcije.Ta pa mi zgleda kot japonci...Lep pa je še vedno...
orcus Objavljeno November 6, 2011 Opozori Objavljeno November 6, 2011 RobiRoberto, She, LRR in 2 others 5
BIZIXXX Objavljeno November 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2011 I am in love no, upam da tole v četrtek v Milanu sprobam, če se skrijem za vizir :lol: maus in didy53 2
biker77 Objavljeno November 6, 2011 Opozori Objavljeno November 6, 2011 I am in love no, upam da tole v četrtek v Milanu sprobam, če se skrijem za vizir :lol: če fajn fajn vdihneš BIZIXXX 1
BIZIXXX Objavljeno November 6, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2011 Evo še ena slikca pa scani revije ki so ušli v javnost pred uradno predstavitvijo She, LRR in didy53 3
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 (popravljeno) Uradne fotke 1199 195 konjev, 164 kg ABS, Ducati Traction Control (DTC), Ducati Electronic Suspension (DES), Ducati Quick-Shift (DQS), Ducati’s new race-derived Engine Brake Control (EBC) and Ride-by-Wire (RbW) serijsko Popravljeno November 7, 2011. Popravil BIZIXXX malakai, črna strela, Lisjak89 in 4 others 7
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 Še uradni video tilingerossi, Kras, Urban K. in 5 others 8
biker77 Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Uradne fotke 1199 195 konjev, 164 kg ABS, Ducati Traction Control (DTC), Ducati Electronic Suspension (DES), Ducati Quick-Shift (DQS), Ducati’s new race-derived Engine Brake Control (EBC) and Ride-by-Wire (RbW) serijsko to za 25.000 evrov? al več? začne se pa pri kolk? 15.000? oskubljen? hmm..drag tale duče..je pa lep.. Kras 1
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 18000 bo osnovni, cca 22000 bo S verzija, cena v Italiji. Lep pa je lep :grim didy53 in flero 2
Lisjak89 Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Evo tukaj je še uradna stran z dodatnimi informacijami: http://www.1199panigale.ducati.com/en/# Jaz nisem še čist prepričan kako se mi zdi sprednji del, bi ga pa moral videti v živo BIZIXXX 1
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 Evo še mašina v 3D animaciji. didy53 in m@dness 2
rot Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Ja,bolj malo je ostalo od Ducatijevega dizajna,Motor je všečen, še zdaleč pa ne nek oblikovni presežek, kot je bil to 916 ali pa 1098. Uglavnem ena zloženka dizajna; zadek - Suzuki K5, izpuhi - KTM RC8, posoda za gorivo RSV4 Upam, da se vsaj z voznimi lastnostmi oddolži. Glede moči pa, ko bo Akrapovič na svoji strani objavil,bo vse jasno.
bajsi Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 bolj kot podatek o moči me zanima podatek o teži (kompletni za na cesto) koliko litrakov je pod dejanskih 200kg?? BMW ni, Suza in Yamaha prav tako ne... Aprillia? LP Bajsi
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 Suh ma 164 kg, poln z vsemi tekočinami, 188 kg.
bajsi Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 ja, ta podatek je dal Ducati, mene zanima novinarsko neodvisno tehtanje (tak kot bo prišel iz trgovine za na cesto, ne brez ogledal, žmigavcev, nosilca tablice.., ki v videu manjkajo), ker če njihov podatek drži je to fenomenalen rezultat. Pa vem da se o lepoti ne da razpravljat ampak meni je lep in nič kaj kopiran mi ne zgleda. LP Bajsi
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 Motorrad Superbike Supertest merjenje z vsemi tekočinami. R1 214 KG BMW 208 KG GSXR 208 KG 1198 196 KG ZX10 203 KG RC8 200 KG MVF4 214 KG RSV4 212 KG
bajsi Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 točno to sem imel v mislih.... sicer je pa že stari v pozitivnem smislu izstopal, od R1 in MV 18 kil lažji!!! Kje so še dodatnih 8 kil odpilili, sonce jim njihovo?! LP Bajsi
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 Kje so še dodatnih 8 kil odpilili, sonce jim njihovo?! Če se prav zasledil, so cca 3 kile zgubil na motorju, plus tega če pogledaš motor, zadnjega dela praktično ni, okvirja motorja tud skoraj ni več, pa mal lažja kolesa pa si na 8 kilah. Ma pa original auspuh ziher ene 10 kil, se prav bo meu Akrapovič Evolution lih ene 4,5 kile, se pravi računaj še na to, plus mal karbona pa boš mel cca 180 kg motocikel ready to go :yes: didy53 in Lisjak89 2
orcus Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Motor je čisti Ducati, revolucionaren in lep. Manjkajo mu le še SBK naslovi, ki pa skoraj sigurno pridejo...... morda celo z Rossijem
tadejz Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Zelo lep! Pomoje bo spet dobil naslov bike of the show na EICMI :-) drugače pa upam da je za dva :-) zadnji del si mi malo sumljivo majhen zdi....
Cartman Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 (popravljeno) ehehe jutri bom probal splezat gor in bomo hitro vidli a je za dva al ne pa še Bizixxu bom lahk povedal a se skrije pod haubo, al ne. sej vem, da po fotkah ni dobro prevč sklepat, ampak men se zdi razmerje med zadnjim kolesom in celim motorjem . Po moje je to izredno majhen motor. Popravljeno November 7, 2011. Popravil Cartman BIZIXXX in maus 2
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 Zelo lep! Pomoje bo spet dobil naslov bike of the show na EICMI :-) drugače pa upam da je za dva :-) zadnji del si mi malo sumljivo majhen zdi.... :grrr samo solo se boš vozil na temule motorčku. Druge verzije ni, hvala bogu :grim
BIZIXXX Objavljeno November 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2011 ehehe jutri bom probal splezat gor in bomo hitro vidli a je za dva al ne pa še Bizixxu bom lahk povedal a se skrije pod haubo, al ne. sej vem, da po fotkah ni dobro prevč sklepat, ampak men se zdi razmerje med zadnjim kolesom in celim motorjem . Po moje je to izredno majhen motor. Mam že izvidnico tud jutr jest v Milanu, tko da bom že jutr vedu al grem pod šajbo al ne :lol: no v četrtek pa še sam sprobam. Je pa res da sva si midva bolj podobna po teži, kolega ki gre v izvidnico je lahke kategorije tko da vseeno javi kakšna bo pozicija. maus 1
Cartman Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Mam že izvidnico tud jutr jest v Milanu, tko da bom že jutr vedu al grem pod šajbo al ne :lol: no v četrtek pa še sam sprobam. Je pa res da sva si midva bolj podobna po teži, kolega ki gre v izvidnico je lahke kategorije tko da vseeno javi kakšna bo pozicija. Če bo kak polomnjen, bom to jez kriv Ampak če me spomin ne vara, se predlani na Multistroodel ni dalo usest, in mislim da lani na Diavela tud ne nisem pa prepričan. res ne. no, še 12 ur pa bomo tam hehe. BIZIXXX 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se